trenutno imam 6 macaka kuci: moj hugo, moja senada i mama i njena tri macica koje sam uzela iz svog ulaza. mama ce ostati kod mene jer je prevelika maza da bi dozivjela starost medju odgojenom bosanskom djecom. za macice se dosad javilo troje ljudi, sve troje prvo pitali "imal muzjaka". ono prvo dvoje rekli da su zainteresirani, ali se nikad vise nisu javili (debilski bosanski obicaj "ispari se jer je ofirno priznati da si ipak odustao od ideje imati prljavi hajvan u stanu"). neki dan me zove zena i kaze hoce muzjaka. haj dobro. rece mi da ce nazvati kad joj gosti odu. to je bilo danas u 5 sati. haj dobro. ako me opet nazove (mada sumnjam) insistiracu da dodje do mene da ona vidi da mora cistiti WC, koliko cesto, da se mora igrati sa njima itd., ali znam da je moram nekako nagovoriti da ga kastrira al ne znam kako. ubi me ovaj bosanski mentalitet. jesul ljudi ovdje uvijek bili ovako plitke pameti?SenSen wrote:*miara* wrote:SenSen wrote:Osim uobicajene ljenosti i sebicnosti ljudi kojima je mrsko sterilizirati svoje zivotinje, naisla sam i na podgrupu muzjaka u familiji Primitivus Balkanus cije rezonovanje ide nesto ovako: macke su bezveze, njih ne volim. Ali imati macka, to je nesto "skroz drugo"I onda sjede i raspredaju kako su mackovi super i sta sve izvode (sve isto kao i zenke, ali to Primitivus Balkanus ne zna sastaviti).
Sjedeci tako u drustvu sa prijateljicinim momkom i njegovim debilnim jaranima, postalo je jasno da oni koriste svoje preferense za mackove kao nacin da izraze koliko u stvari vise cjene sve sto je musko nad zenskim. Da mi je neko pricao, ne bih mu vjerovalaKakvu samo bizarnu formu uzima Bosanski patrijarhat
![]()
Ja da sebi nabavljam ljubimca, uzela bih zenke, posto vidim da su vise ugrozene. I ako bas necu da ih sterilisem, postoje injekcije koje veterinar daje svakih sest mjeseci. Mislim da je jedna 15 maraka.
to sve treba kastrirati da se ne namnozi! fuj!
Slazem se! Da je do mene, svi koji hoce da imaju djecu ili ljubimca bi morali da urade razne psiholoske testove i da pohadjaju kurseve prije nego sto im neduzno stvorenje dospije u sake. Isto tako se slazem da bi djeca trebala u skoli da se uce dobrim odnosom prema zivotinjama. Tako se stvaraju civilizirani i suosjecajni buduci drzavljani.. A sto se tice prijateljicinog momka i njegovih jarana, mogu samo reci da je to grupa poglupih, iskompleksiranih idiotakojima valjda jedino preostaje da se takmice ciji macak veca muda ima
![]()
Btw, ta macka u tvom avataru je sega, izgleda k'o da ima five o'clock shadow![]()
btw, ova macketina je moja mudara (iako ih nema