sve je mrtvi playback ...
lijepo je kad se ne osramotimo,a to nam u muzici još i nekako polazi za rukom ...
a evrovizija je sama po sebi trash več odavno ...
Moderator: _BataZiv_0809
kiky wrote:pa neznam zašto bi imao tremu ...
sve je mrtvi playback ...
lijepo je kad se ne osramotimo,a to nam u muzici još i nekako polazi za rukom ...
a evrovizija je sama po sebi trash več odavno ...
NeyDanu je jucer bio rodjendan tako da mu ni na kraj pameti nije bilo da ostane kuci i gleda Eurovision.Loulou wrote:DŽe je sad onaj @NeyDan![]()
Ne rekoh li ja da Moldavija ne obećava u live verziji?
Pa, sretan ti rođendan... jučerNeyDan wrote:NeyDanu je jucer bio rodjendan tako da mu ni na kraj pameti nije bilo da ostane kuci i gleda Eurovision.Loulou wrote:DŽe je sad onaj @NeyDan![]()
Ne rekoh li ja da Moldavija ne obećava u live verziji?![]()
Ne znam ni ko je sve presao u finale, rekose mi jutros samo da smo mi prosli ... sad cu ja brzo po temi preletiti da vidim pa da se prikljucim u diskusiju.
Pa, jadan.... iĐŽi na ESC today stranicuNeyDan wrote:Pa niko od vas da napise ko je sve prosao u finale a na portalu nema nigdje nikakve info, il' ja to ne znam da nadjem?!![]()
Hvala @Loulou na cestitci ... za jucer
Ma cije si ti tako fino djevojce?!
Od Mitrića kućaNeyDan wrote:Ma cije si ti tako fino djevojce?!![]()
NeyDan wrote:A nek je prosla moja Moldavija bez obzira sto nisu bas dobro zvucali.
Na portalu sam pročitala dobar komentar za grčku pjesmu... Kaže lik: "mislim da će potpuno zadovoljit ukus GRAND publike"Point. wrote:Jao grcke pjesme....Garantujem da ce za 2 mjeseca Jelena Karleusa, Viki, Seka Aleksic ili neka od slicnih seljanki klepiti muziku i nabacati nesto po naski i to ce kao biti ljetni hit.
Slažem se!cLo wrote:Estonija je poslalla moronskastičnu pjesmu,all meni je super
Eborg wrote:Ma ovdje prolaze vesele pjesme, skakanje i to, već je to rečeno iznad. Grčka i Srbija će dobro kotirati na osnovu toga plus imaju zagarantovane glasove sa Balkana, Kipra i dijaspore.
obratno: ESC nije zasluzio nista bolje od BregeBSn wrote:... ovo nije zasluzilo ni da se pojavi na ESC, ...
Ah, glup tekst ( ovo gore još i valja u poređenju s kiticom ''Beograd, Beograd, ja bezobrazan''BSn wrote:Kristijana, postoji razlik izmedju dobre pjesme i bombasticne, kako ti rece. Nesto sto nije kvalitetno ne moze biti ni dobro, a kvalitetno sigurno nije:
Balkan Balkan Balkan ovo je Balkan come on!
Hop hop hop ovo je Balkan come on!
Samo malo samo malo samo malo samo malo
Samo malo samo malo samo malo samo malo
Samo malo samo malo mu ga daj
Da su tri put komsije, ovo nije zasluzilo ni da se pojavi na ESC, a kamo li da prodje u finale. Jest da je ESC festival kica i trasha i da na njemu pobijedi cak i Lordy, ali ovo je nesto daleko najumobolnije sto se pojavilo.
ja71 wrote:obratno: ESC nije zasluzio nista bolje od BregeBSn wrote:... ovo nije zasluzilo ni da se pojavi na ESC, ...