Jala Brat & Buba Corelli

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
MTV

#3726 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

cassius wrote:kazu da slobodno paradiras :lol:
Industrialyzer wrote:Momci su se danas umorili, nije lako u njihovim godinama od vjecne vatre do parlamenta pjehe ;-)
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Industrialyzer

#3727 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

Situacija varira :mrgreen:
bunk

#3728 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by bunk »

Industrialyzer wrote:Sutra u 19h Jala organizovao neko neformalno druzenje sa rajom, slusanje novih pjesama i tako to. Smijem se kladiti da ce biti vise ljudi nego na obje parade :mrgreen:
I da niko legalno nece smjet pivo popit :lol: :lol:
Industrialyzer

#3729 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

Eh evo ga, album preslusan pa da prenesem prvi utisak. Defitnitivno je ozbiljan tim ljudi iza ovoga i kao sto sam ocekivao kvalitet zvuka je na svjetskom nivou. Od pjesama su mi se def. izdvojile 99 i O.d.d.d (koliko skontah ovo bi znacilo Od Diadore Do Diora). Mogu samo zamisliti kakvi ce to bengeri biti. Tekstovi su ocekivani s tim da mi se u ovoj drugoj bas svidja onaj naizmjenicni rep Bube i Jale. Ali beat od 99 je mozda i najbolji beat u njegovoj karijeri. Ostale pjesme mi nisu toliko legle, vise sam ocekivao od saradnje sa Rafom, iskreno. Mozda nakon par slusanja ce da mi legne, ali sad mi je onako. Kad je krenuo Buba, ja mislio Raf :lol: Ugl. zasad na playlist idu O.d.d.d i 99 8-)

U svakom slucaju, bravo Jala, siguran si na sceni bar godinu dana :)

I zaboravih, Gasira je isto odlicna, te tri su mi bas fino legle.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3730 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Entropio »

Industrialyzer wrote:Eh evo ga, album preslusan pa da prenesem prvi utisak. Defitnitivno je ozbiljan tim ljudi iza ovoga i kao sto sam ocekivao kvalitet zvuka je na svjetskom nivou. Od pjesama su mi se def. izdvojile 99 i O.d.d.d (koliko skontah ovo bi znacilo Od Diadore Do Diora). Mogu samo zamisliti kakvi ce to bengeri biti. Tekstovi su ocekivani s tim da mi se u ovoj drugoj bas svidja onaj naizmjenicni rep Bube i Jale. Ali beat od 99 je mozda i najbolji beat u njegovoj karijeri. Ostale pjesme mi nisu toliko legle, vise sam ocekivao od saradnje sa Rafom, iskreno. Mozda nakon par slusanja ce da mi legne, ali sad mi je onako. Kad je krenuo Buba, ja mislio Raf :lol: Ugl. zasad na playlist idu O.d.d.d i 99 8-)

Hvala za review!

Ja nisam kupovao album, tako da cekam sutra da izadje na YT.
kolegione

#3731 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by kolegione »

Industrialyzer wrote:Eh evo ga, album preslusan pa da prenesem prvi utisak. Defitnitivno je ozbiljan tim ljudi iza ovoga i kao sto sam ocekivao kvalitet zvuka je na svjetskom nivou. Od pjesama su mi se def. izdvojile 99 i O.d.d.d (koliko skontah ovo bi znacilo Od Diadore Do Diora). Mogu samo zamisliti kakvi ce to bengeri biti. Tekstovi su ocekivani s tim da mi se u ovoj drugoj bas svidja onaj naizmjenicni rep Bube i Jale. Ali beat od 99 je mozda i najbolji beat u njegovoj karijeri. Ostale pjesme mi nisu toliko legle, vise sam ocekivao od saradnje sa Rafom, iskreno. Mozda nakon par slusanja ce da mi legne, ali sad mi je onako. Kad je krenuo Buba, ja mislio Raf :lol: Ugl. zasad na playlist idu O.d.d.d i 99 8-)

Gdje se moze slusati imam yt music i deezer
maajstor

#3732 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by maajstor »

Besplatno se može poslušati na balkanmp3.ba
A ako ima ko da bi poslao u dobrom kvalitetu,tu sam :D , ako ne onda sutra sa youtube-a :D
Industrialyzer

#3733 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

Ako ne objavi sutra poslacu vam ja, sad ne mogu.

"Stavi lovu u dzep, dok ovi reperi pricaju kako smo prodali rep" :mrgreen:
MTV

#3734 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

kolegione wrote: Gdje se moze slusati imam yt music i deezer
Deezer, Youtube i Spotify dostupno tek od sutra poslije promocija na Imperia TV kanalu. Danas je dostupno na Amazon, iTunes i Google play-u.

Premijera spota sa Rafom sutra u 18:00.
Industrialyzer

#3735 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

Ili dobijes od Brata licno :P

Ide fino i ova Zove Vienna 8-)
MTV

#3736 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

Nijesam u rajvoSa :|

Slusam sad na ovoj stranici sto je postavio @maajstor, dobra je kvaliteta.
Meni se svidja ova sa Rafom :thumbup:

Zvuk grmi 8-)
Industrialyzer

#3737 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

Ja sam dobio u wav. formatu i rado bih fkt podijelio, ali nije fer, ipak ce vec sutra biti svuda. Treba podrzati i ispostovati svaciji rad :wink:

Patek i Monika mi nikako nisu legli
MTV

#3738 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

Industrialyzer wrote:Ja sam dobio u wav. formatu i rado bih fkt podijelio, ali nije fer, ipak ce vec sutra biti svuda. Treba podrzati i ispostovati svaciji rad :wink:

Patek i Monika mi nikako nisu legli
Nema na toj stranici puno "pregleda" njihova publika ceka na youtube-u. Mogu mislit kakvi ce biti spotovi. Mislim nakon svega na ovoj temi da ce meni oprostiti sto ilegalno slusam. :mrgreen:

Do te dvije nisam ni stigao :lol:
Industrialyzer

#3739 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

99 najveci hit na albumu definitivno :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Point.

#3740 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Point. »

Jebem ti temelj gledaj naziva pjesme "Od Diadore Do Diora", začinjeno sa pederušama. Bubo, Jalo i njihovi forumski fanovi danas direktno sa parade ponosa na benganje novog albuma koji grmi sav u duginim bojama. Bebo Gucci, imamo hit. :lol:

Image
Zoya

#3741 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Zoya »

Point. wrote:Jebem ti temelj gledaj naziva pjesme "Od Diadore Do Diora", začinjeno sa pederušama. Bubo, Jalo i njihovi forumski fanovi danas direktno sa parade ponosa na benganje novog albuma koji grmi sav u duginim bojama. Bebo Gucci, imamo hit. :lol:

Image
Javi utiske kad preslušaš album.
Poy
Point.

#3742 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Point. »

Zoya wrote:
Point. wrote:Jebem ti temelj gledaj naziva pjesme "Od Diadore Do Diora", začinjeno sa pederušama. Bubo, Jalo i njihovi forumski fanovi danas direktno sa parade ponosa na benganje novog albuma koji grmi sav u duginim bojama. Bebo Gucci, imamo hit. :lol:

Image
Javi utiske kad preslušaš album.
Poy
Mogu samo reći bolje da je metno brojku 69 kao naziv albuma nego 99. Paše im više uz taj imidž sa pederušama i nabrajanja parfema, torbica, markica a ionako se ne razdvajaju jedan od drugog ni u ćenifi, if you know what I mean :per:

Mislim da će album da grmi, benganje zagarantovano, bitovi su otaj rad bebo, refreni catchy, autotune svjeCki a mrmljanje kvalitetno. Dior je ove godine in.

Poyyy
MTV

#3743 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

Ignore je iz raja izasao. :mrgreen:
cassius

#3744 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by cassius »

Kakvo kidanje je o.d.d.d 8-) sta je ovo bre ! poslije toga, Zove Vienna i 99 po kvaliteti , Monika i Gasira i na kraju Patek ,ona je definitivno najslabija.
Zoya

#3745 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Zoya »

I šta kae, ispod je njihovog nivoa sa snimaju duJet sa Karleušom :D
Bebo, bebo

Industrialyzer

#3746 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

Vergess' nie die ekipa, nehm' die brüder mit bam-bam-bam, wir sind dynamit

Sve vise i vise mi se ova svidja :mrgreen:
cassius

#3747 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by cassius »

Staa se pijeeee :izet:
MTV

#3748 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

cassius wrote: Kakvo kidanje je o.d.d.d 8-) sta je ovo bre ! poslije toga, Zove Vienna i 99 po kvaliteti , Monika i Gasira i na kraju Patek ,ona je definitivno najslabija.
Nadam se da vizualni dio nece zaostajati sa navedenim pjesmama.
Industrialyzer

#3749 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

cassius wrote:Staa se pijeeee :izet:
Tezak je put od prosjaka do kralja, a ko je sada tu? Coby, Buba, Jala :D

Ozbiljan nivo stvarno, doveli su ovu vrstu muzike do vrhunca
cassius

#3750 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by cassius »

MTV wrote:
cassius wrote: Kakvo kidanje je o.d.d.d 8-) sta je ovo bre ! poslije toga, Zove Vienna i 99 po kvaliteti , Monika i Gasira i na kraju Patek ,ona je definitivno najslabija.
Nadam se da vizualni dio nece zaostajati sa navedenim pjesmama.
ma ako sutra izlazi spot za Zove Vienna , trebala bi biti ludnica neka ! kidanje u najavi !
Post Reply