Jala Brat & Buba Corelli

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
John Cleese

#3101 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by John Cleese »

dale cooper wrote:I'm a bad guy now? :| :mrgreen:
Sto se mene tice, ti si najgori - rekoh ti vec da sam zbog tebe uopce i posjetio ovu "temu" :| :D
dale cooper

#3102 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by dale cooper »

John Cleese wrote:
dale cooper wrote:I'm a bad guy now? :| :mrgreen:
Sto se mene tice, ti si najgori - rekoh ti vec da sam zbog tebe uopce i posjetio ovu "temu" :| :D
Sorry. :oops: :mrgreen:
John Cleese

#3103 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by John Cleese »

cassius wrote:inace imamo i potvrdu u vidu likova tipa dale cooper(steta, bio dobar momak) i john cleese, zajedno sa ovim smaračem point-om da slusanjem ili tako reci obozavanjem lafo kvalitetne muzike, ne gradi se karakter osobe (vidimo po pisanju doticnih konkretno na ovoj temi)
sto jel takoder potvrduje jos jednu stvar da danasnja djeca slusajuci lafo sranje od muzike, ne kvare karakter osobe.
A evo, "imamo i potvrdu" da antropomorfni (valjda) visecelijski organizmi slusajuci "sranje od muzike" postaju pismeniji, elokventniji, dubokoumniji, sposobniji da s naprosto nevjerojatnom jasnocom izraze svoje neprocjenjive umotvorine... i sta sve ne - ne vjerujte mi na rijec, citajte i uvjerite se :D

Citirao bih Mladena (RIP) Delica:"Blago ocu, blago majci..." :D
John Cleese

#3104 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by John Cleese »

HAVANA wrote:I Mozarte nista ti meni ne objasni sta je dobro ,gdje ja rekoh da je lose.One dvije sto se muce...
Ma ne moze ti to nista objasniti i kad bi htjelo :)

Dzaba sva prica kad ne cuje da neko distonira, a ne cuje jer mu je uho neosjetljivo na disonancu.

Vele (ozbiljno) da ucestala i vec i vjekovna izlozenost raznim zvucnim grozotama polako, ali sigurno degenerira ljudsko uho te stoga vec i brojni nasi suvremenici nisu sposobni opaziti zvucni nesklad - neki ne opazaju samo odredjene intervale, a neki ne opazaju zvucni nesklad uopce.
cassius

#3105 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by cassius »

John Cleese wrote:
cassius wrote:inace imamo i potvrdu u vidu likova tipa dale cooper(steta, bio dobar momak) i john cleese, zajedno sa ovim smaračem point-om da slusanjem ili tako reci obozavanjem lafo kvalitetne muzike, ne gradi se karakter osobe (vidimo po pisanju doticnih konkretno na ovoj temi)
sto jel takoder potvrduje jos jednu stvar da danasnja djeca slusajuci lafo sranje od muzike, ne kvare karakter osobe.
A evo, "imamo i potvrdu" da antropomorfni (valjda) visecelijski organizmi slusajuci "sranje od muzike" postaju pismeniji, elokventniji, dubokoumniji, sposobniji da s naprosto nevjerojatnom jasnocom izraze svoje neprocjenjive umotvorine... i sta sve ne - ne vjerujte mi na rijec, citajte i uvjerite se :D

Dodaj jos koju 10 dollar-word u ovaj post svoj, samo si potvrdio ono sto sam napisao u prethodnom postu sa nevjerovatnom jasnocom. :D

ajde sad jedi ove šamarelice sto sam ti servirao.
zomri

#3106 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by zomri »

cassius wrote:
John Cleese wrote:

Dodaj jos koju 10 dollar-word u ovaj post svoj, samo si potvrdio ono sto sam napisao u prethodnom postu sa nevjerovatnom jasnocom. :D

:thumbup: :thumbup:
moram se složiti sa ovim. bolje mu ide kad lijepi tuđe slike, memove itd
cassius

#3107 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by cassius »

HAVANA wrote:I Mozarte nista ti meni ne objasni sta je dobro ,gdje ja rekoh da je lose.One dvije sto se muce...
Tresu se te stare kosti od Senidinog pjevanja ha ? :D
John Cleese

#3108 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by John Cleese »

cassius wrote:Dodaj jos koju 10 dollar-word u ovaj post svoj, samo si potvrdio ono sto sam napisao u prethodnom postu sa nevjerovatnom jasnocom. :D

Tjesi se, tjesi :D
HAVANA

#3109 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by HAVANA »

zomri wrote:
cassius wrote:
John Cleese wrote:

Steta,a mogli bi od ovog covjeka mnogo nauciti ako vas vec zanima muzika,sviranje...
John Cleese

#3110 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by John Cleese »

zomri wrote:
To je ona vasa fanovska interakcija o kojoj je Dale pisao? :D
Ne dajte se ometati :D
HAVANA

#3111 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by HAVANA »

cassius wrote:
Tresu se te stare kosti od Senidinog pjevanja ha ? :D
Opet ti skreces na sukanje...Rekao si da si Mozart za mene.Ja ti rekao Mozarte oprosti.Red bi bio da me poducis.Sta je dobro,malo mi objasni to sve.Mozda grijesim?
cassius

#3112 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by cassius »

John Cleese wrote:
cassius wrote:Dodaj jos koju 10 dollar-word u ovaj post svoj, samo si potvrdio ono sto sam napisao u prethodnom postu sa nevjerovatnom jasnocom. :D

Tjesi se ti da si neki bosansko-hrvatski John Cleese , a ono Jala Buraz.
John Cleese

#3113 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by John Cleese »

cassius wrote:
John Cleese wrote:

Tjesi se ti da si neki bosansko-hrvatski John Cleese , a ono Jala Buraz.
:lol: Sta jos mislis da si (osim MoZart, naravno), molim te - Kleopatra? :D

I sto si se to uozbiljio? :D
MTV

#3114 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

btw. eminem je izdao kamikazu prije godinu dana, a ovi sad nasli da kradu naziv pjesme, wow kako se samo usuduju :lol:

veliki pozdrav za HAVANU,staaaarog znalca svega i svacega.
Prije dvije godine Maja Suput izdala Kamikazu sto znaci da je Eminem kopira?!
Ima Maja da ih tuzi sve. :lol: :lol: :lol: :lol:
MTV

#3115 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

7.000.000 pregleda

Kamikaza
Jala Brat x Buba Corelli x Senidah

MTV

#3116 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

kamberovica polje

#3117 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by kamberovica polje »

+6 000 000
Šta'e h8eri?
cassius

#3118 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by cassius »

MTV wrote:

auhh ovo je vec big deal :D ako ce izdat za 385ideal
Point.

#3119 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Point. »

Mrdaj guzom bebo
grmiš kruh te jebo,
evo sam se sjebo
pijem Napoleon bebo.

Oh la la
Gucci po snijegu
Je je beeeeee. 8-)
wewa

#3120 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by wewa »

kamberovica polje wrote:
+6 000 000
Šta'e h8eri?
:lol:
invincible1921

#3121 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by invincible1921 »

Nez jel bilo :D

SmokingMan

#3122 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by SmokingMan »

wewa wrote:
kamberovica polje wrote:
+6 000 000
Šta'e h8eri?
:lol:
Sada su te brojke o broju gledanosti i kvalitete izvedbi dotičnih definitivno postala irelevantna stvar..... :lol:

Nasmija se baš. :D

Odo gledati ništavilo dok me oči ne zabole... :D

I want a 4K version of this. So i can see more pixels of darkness in a Higher Quality. Don't you think Dark Lords don't want darkness in the best quality?
Industrialyzer

#3123 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

A zasto su pregledi Jale i Bube irelevantni? Pa napune ljudi svaki klub i dvoranu gdje nastupaju, u Beogradu su napunili Tasmajdan. Ocigledno su vrlo popularni i digitalne platforme (youtube, deezer, spotify i sl. to samo potvrdjuju brojkama). To su cinjenice, a ovdje mozemo jedino raspravljati o muzici kao umjetnosti i u kojoj mjeri je ovdje (ne)zastupljena, odnosno koliko je komercijalizovana.

Ispade sad da kupuju preglede, pretplatnike na kanal i poklanjaju ulaznice za koncerte sve da bi stvorili iluziju :lol:

I ako je pjesma u trendingu u nekoj drzavi, to znaci da se slusa tu, a ne da neki klinac iz Indije nabija preglede za dolar. A ova nova pjesma je u trendingu u citavoj jugoistocnoj evropi, austriji, svicarskoj, njemackoj...
MTV

#3124 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

kamberovica polje wrote:https://www.youtube.com/watch?v=XIMLoLxmTDw
+6 000 000
Šta'e h8eri?
Imate li jos koju glupost uporediti sa ovim dvojcem?!

Mozemo i to uporediti 6miliona pregleda za 6 godina

vs

Kamikaza
za 5 dana 7 miliona. :shock:

Ali ime je i Eminem ukro od Maje Suput :lol: :lol:
MTV

#3125 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

Industrialyzer wrote:A zasto su pregledi Jale i Bube irelevantni? Pa napune ljudi svaki klub i dvoranu gdje nastupaju, u Beogradu su napunili Tasmajdan. Ocigledno su vrlo popularni i digitalne platforme (youtube, deezer, spotify i sl. to samo potvrdjuju brojkama). To su cinjenice, a ovdje mozemo jedino raspravljati o muzici kao umjetnosti i u kojoj mjeri je ovdje (ne)zastupljena, odnosno koliko je komercijalizovana.

Ispade sad da kupuju preglede, pretplatnike na kanal i poklanjaju ulaznice za koncerte sve da bi stvorili iluziju :lol:

I ako je pjesma u trendingu u nekoj drzavi, to znaci da se slusa tu, a ne da neki klinac iz Indije nabija preglede za dolar. A ova nova pjesma je u trendingu u citavoj jugoistocnoj evropi, austriji, svicarskoj, njemackoj...
Tesko je to objasniti ovim matorcima. Onom licenca za Windows 10 nije originalna ako nemas racun.
Onom je parametar broj prodanih albuma i to u 2019. Filmove vjerovatno jos dize u videoteci na VHS kaseti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ako postoji jos neka.
Onom je bik medonja usporediv sa Jalom i Bubom.
Ovom crni zaslon. Sad ce se oni potruditi da jos nesto nadju.

Sta ce jadni...vrijeme ih pregazilo. :)
Post Reply