Jala Brat & Buba Corelli
Moderator: _BataZiv_0809
- HAVANA
#3026 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Nikakvo meni mjerilo nije pregledi i popularnost.Toliko fantasticnih muzicara sam vidio a da skoro niko za njih i ne zna.Osjeti se to kad neko voli,zna i dusom svira,pjeva...Obican primjer.Neku noc slusam cuvare svirala u nekom malom kaficu,odrade ljudi ko da je 20000 pred njima.Sutradan na gospi ulaznica,gomila ljudi,reklama...ona nekakva plava sto one poskocice pjeva...Nidje veze.
-
John Cleese
#3027 Re: Jala Brat & Buba Corelli
A ja sam htio da vidim sta si ti pisao, baksuzedale cooper wrote:Volim dobru raspravu. Da nije glasova protiv, ova tema ne bi imala ovoliko stranica. Svela bi se na hvalospjeve i međusobno pušenje kite.![]()
- dale cooper
#3028 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Well...pardon my french. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3029 Re: Jala Brat & Buba Corelli
DEMOKRATIJA PAŠUKANI, VEĆINA KAŽE DA JE ARMIRANI BETON, DAKLE ARMIRANI BETON JE!
- bunk
#3030 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Bunbo kontreli i brat jalo trebaju nas predstavljat na eurovisiji nagodinu.
Neka naprave deal sa Bozom Vrecom i pobjeda nam je zagarantovana.
- Point.
#3031 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Jesi nešto kurčovit i neurozan, ko pravi gangsta sa utokom iz ghetta Vogošće.cassius wrote:Za tebe sam Mozart u muzici. Jos jadnije je sto se ti kao covjek od 50 godina , izrazavas kao klinac.HAVANA wrote: Ok.Izvini.Ti si taj koji zna,pjevas,sviras nesto? Pojasni sta je ovde dobro? Trebam li ti objasnjavati gdje su fule?
- MTV
#3032 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Senidah navodno predstavlja Sloveniju.
- Edin H.
#3034 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Joj kombinacijebunk wrote:Bunbo kontreli i brat jalo trebaju nas predstavljat na eurovisiji nagodinu.
- HAVANA
#3035 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Imam i torbicu i glava mi vuce na kocku.Point. wrote:Jesi nešto kurčovit i neurozan, ko pravi gangsta sa utokom iz ghetta Vogošće.cassius wrote:Za tebe sam Mozart u muzici. Jos jadnije je sto se ti kao covjek od 50 godina , izrazavas kao klinac.HAVANA wrote: Ok.Izvini.Ti si taj koji zna,pjevas,sviras nesto? Pojasni sta je ovde dobro? Trebam li ti objasnjavati gdje su fule?
- Industrialyzer
#3036 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ovako imamo osigurano pusenje i sa stranedale cooper wrote:cassius wrote:
dale , sta radis na temi muzike koju ne obozavas ?
sasvim je normalno da ima nesto sto ti se svida i ne svida, garantujem da vecini ovdje ima nesto sto se ne svida mozda u tom tvom tipu muzike koju obozavas.
Ali , tema je odavno otisla u pravcu gdje se blati pomenuti dvojac, pa i jos dodatno neki izvodaci , cisto jer je cool srat po ljudima.Volim dobru raspravu. Da nije glasova protiv, ova tema ne bi imala ovoliko stranica. Svela bi se na hvalospjeve i međusobno pušenje kite.Industrialyzer wrote:
I to trazenje vas je dovelo na ovu temu?
- annoy
#3037 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ne znam tko mi je manje jasan, oni sto ih konstantno pljuju ili oni koji ih konstantno brane 
Meni su Jala i Buba prvenstveno smijesni, mislim da se ne bih mogla uzivjet negdje u klubu na tu muziku jer mi je to strasno komicno
Al zato Mladen Grdovic...
Meni su Jala i Buba prvenstveno smijesni, mislim da se ne bih mogla uzivjet negdje u klubu na tu muziku jer mi je to strasno komicno
- dale cooper
#3038 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Mi samo ometamo taj proces, ne učestvujemo u njemu.Industrialyzer wrote:Ovako imamo osigurano pusenje i sa stranedale cooper wrote:cassius wrote:
sasvim je normalno da ima nesto sto ti se svida i ne svida, garantujem da vecini ovdje ima nesto sto se ne svida mozda u tom tvom tipu muzike koju obozavas.
Ali , tema je odavno otisla u pravcu gdje se blati pomenuti dvojac, pa i jos dodatno neki izvodaci , cisto jer je cool srat po ljudima.Volim dobru raspravu. Da nije glasova protiv, ova tema ne bi imala ovoliko stranica. Svela bi se na hvalospjeve i međusobno pušenje kite.Industrialyzer wrote:
- dale cooper
#3039 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Mladen je nezgodan kad popije.annoy wrote:Ne znam tko mi je manje jasan, oni sto ih konstantno pljuju ili oni koji ih konstantno brane
- annoy
#3040 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ma covjek je samo ekscentricandale cooper wrote:Mladen je nezgodan kad popije.annoy wrote:Ne znam tko mi je manje jasan, oni sto ih konstantno pljuju ili oni koji ih konstantno brane
- Industrialyzer
#3041 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Vehabije na gej paradidale cooper wrote:Mi samo ometamo taj proces, ne učestvujemo u njemu.Industrialyzer wrote:Ovako imamo osigurano pusenje i sa stranedale cooper wrote:
Volim dobru raspravu. Da nije glasova protiv, ova tema ne bi imala ovoliko stranica. Svela bi se na hvalospjeve i međusobno pušenje kite.
- dale cooper
#3042 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Da je barem gay parada, soundtrack bi bio bolji. 
- Industrialyzer
#3043 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Elton John, G. Michael, Queen, Bozo Vreco...dale cooper wrote:Da je barem gay parada, soundtrack bi bio bolji.
- dale cooper
#3044 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Dobro, ovo su muzičari koji su gay, ali su popularni u straight koliko i u gay krugovima. Mislio sam više na disco i house music soundtrack.Industrialyzer wrote:Elton John, G. Michael, Queen, Bozo Vreco...dale cooper wrote:Da je barem gay parada, soundtrack bi bio bolji.
- Industrialyzer
#3045 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Nista prijatelju, ovdje su ti šaban krugovi, nema ti ovdje neke sreće
Nego jesi li za swiss mentu, ice bonbon ili neku šišu po mom izboru dok slušamo odabrana djela brata Jale?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3046 Re: Jala Brat & Buba Corelli
dale cooper wrote:cassius wrote:
- CPT
#3047 Re: Jala Brat & Buba Corelli
klasika:MTV wrote:Ili ajmo po lajkovima i dislajkovima:
150.000 se svidja a 7.500 se ne svidja
Omjer je da se pjesma svidja 95% publike a 5% ne svidja. Tako da Havana, pici, Point i ostali zao mi je, samo ste u onih malih 5%. Budite mi pozdravljeni.
novitet:
de jos koju o pregledima
- CPT
#3048 Re: Jala Brat & Buba Corelli
kako to moze izgledati:
i onda poredis:
i ono malo debilnog texta sta ima ne mogu recitirati vec sve na playback...
i tu nisam poredio sa nekim budget nastupima veciha faca
i onda poredis:
i ono malo debilnog texta sta ima ne mogu recitirati vec sve na playback...
i tu nisam poredio sa nekim budget nastupima veciha faca
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3049 Re: Jala Brat & Buba Corelli
ocel bitnut kakav trio ko sa ovoim senidom, mislim senidaH... ja stvarno mislio ima qitu
bozo makar ima bradu ko ova dvojca ZZ Top i veHabijski gey autotune folk sevdaH top

vid Boze lutkica...

gluHo bilo...

vid Boze lutkica...

gluHo bilo...
- Point.
#3050 Re: Jala Brat & Buba Corelli
De nek neko opet postavi onaj gif sa zajebaTim muvsima Jale i Bube kad plešu , da mi popravi dan.