Adele

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

petunija

#26 Re: Adele

Post by petunija »

turquoise wrote:bilo ko ko misli da adele nije debela treba pod hitno, koliko danas, prvo psihologu pa onda odmah nutricionisti
Hajd, nek si ti pametan/a :D
Ghost_Rider_XXX

#28 Re: Adele

Post by Ghost_Rider_XXX »

petunija wrote:Prvo, nije debela
Drugo, nije uvela ništa spektakularno, ali, kao što sam rekla, ima drugačiji pristup pjevanju i to je ono što se meni sviđa. Kome se ne sviđa, ne mora je slušati
Ma da biće da meni treba jača dioptrija, jer je ona ustvari oličenje zdrave linije i ispravnih prehrambenih navika i treba biti uzor svakoj curici danas i gotovo.

Na koncu ovo nije nutriocionistička tema nego muzička.
ultima_palabra

#29 Re: Adele

Post by ultima_palabra »

shin wrote:
ultima_palabra wrote:Što, zar nije bolja verzija?
http://vimeo.com/26409444

CRAAAAAAAAWLING IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN MY SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN :lol:

Screamo

Pjesma je za zensko da pjeva.
Chester nema oktave za ovo (jedino ako screamo pikamo)
Jedino sa visokim talasima estrogena chesterovo pistanje moze stati sa orginalnom verzijom
Ma naravno da je za žensko, ali pokazao je da može iznijeti pjesmu iako se ne smatra za nekog rasnog pjevača.
Not My Idea

#30 Re: Adele

Post by Not My Idea »

Aman, jest vama tesko ugodit.
Adele je odlicna pjevacica. Po meni, trenutno najbolji zenski vokal.
Skrenula je paznju na sebe emotivnim interpretiranjem, izgledom, nekom skromnoscu i pjevanjem.
Danas je jedna od rijetkih koje pjevaju uzivo, bez autotune-a i lipsyncing-s.

Evo nek neko navede bolji vokal od njenog, koji se pojavio u zadnjih 10 godina.
Hvala :)
azurna_obala

#31 Re: Adele

Post by azurna_obala »

Nijedna pjevačica mi se odavno nije svidjela kao ona, prije svega što cura odlično pjeva, pjesme su joj odlične, sasvim normalno izgleda, i baš mi je slatka. Ima karakterističan smijeh, ko' i ja :lol: :lol: ...to što nije utegnuta do kosti...ne sijeva dupetom kud god da pogledaš, to je manje ženstvena... :roll: :roll:

Jedna prava dama među nenormalnom Lady gagom, glupavom rihannom...drogiranom rahmetli Amy Winehouse, ispranom Britney S, botoksiranom Madonnom... i brojnim posrnulim jett-setericama (jel se ovo ovako piše)?? :lol:
petunija

#32 Re: Adele

Post by petunija »

azurna_obala wrote:Nijedna pjevačica mi se odavno nije svidjela kao ona, prije svega što cura odlično pjeva, pjesme su joj odlične, sasvim normalno izgleda, i baš mi je slatka. Ima karakterističan smijeh, ko' i ja :lol: :lol: ...to što nije utegnuta do kosti...ne sijeva dupetom kud god da pogledaš, to je manje ženstvena... :roll: :roll:

Jedna prava dama među nenormalnom Lady gagom, glupavom rihannom...drogiranom rahmetli Amy Winehouse, ispranom Britney S, botoksiranom Madonnom... i brojnim posrnulim jett-setericama (jel se ovo ovako piše)?? :lol:
:thumbup:
steven

#33 Re: Adele

Post by steven »

petunija wrote:Kod Adele mi se dopada što nije dio armije anoreksičnih spodoba, koje svojim nezdravim načinom života "inspirišu" našu djecu, nego, naprotiv, što se probija svojim pjesmama i glasom. Koliko se kome pjesme sviđaju stvar je ukusa, ali ja joj dajem punu podršku baš zbog toga što je drugačija od ostalih i to na jedan pozitivan način.
to apsolutno... svaka je na mjestu... :thumbup:
steven

#34 Re: Adele

Post by steven »

Cholina_Lokica wrote:
petunija wrote:Kod Adele mi se dopada što nije dio armije anoreksičnih spodoba, koje svojim nezdravim načinom života "inspirišu" našu djecu, nego, naprotiv, što se probija svojim pjesmama i glasom. Koliko se kome pjesme sviđaju stvar je ukusa, ali ja joj dajem punu podršku baš zbog toga što je drugačija od ostalih i to na jedan pozitivan način.
A njen nacin zivota sa prekobrojnim kilogramima je zdrav inace :mrgreen:
a i ova ima svoje...žao mi je Cholina Lokica nisi baš apsolutno u pravu :-D
steven

#35 Re: Adele

Post by steven »

Cholina_Lokica wrote:
A njen nacin zivota sa prekobrojnim kilogramima je zdrav inace :mrgreen:
sorry mislio sam reći petunija nisi baš apsolutno u pravu :wink:
žena

#36 Re: Adele

Post by žena »

bosanska senzacija wrote:Pored Lady Gage,Biebera i armije totalno netalentovanih prikaza koje danas izbacuje muzička industrija, ova simpatična debeljuca i ne izgleda toliko loše :-D
+1
Not My Idea

#37 Re: Adele

Post by Not My Idea »

:)
chuchumbamayumbe

#38 Re: Adele

Post by chuchumbamayumbe »

Ja slušam samo We Are The 80's & Smells Like 90's.
WTF is Adele?! 8-)
dezurni_ucenik

#39 Re: Adele

Post by dezurni_ucenik »

Ne slusam Adele ali mi je bilo drago kad sam prije mjesec dana vidio u gradu neku djevojcicu sa majicom " I (srce) ADELE".
Havarija!

#40 Re: Adele

Post by Havarija! »

Ma samo jos jedna djevojka koja opravdava cinjenjicu da debele znaju pjevati.
todd_smith

#41 Re: Adele

Post by todd_smith »

prosle godine mi je bila jedna od najdraziih pjevacica...danas je skoro mrzim

zasto? zbog njenih fanova

jbte, dobro razumijemo, zna pjevati ali ohladi, u pojam ste ubili sa pricom "odlican vokal...nije mrsava...prava zena" bla bla bla
žulijan asanž

#42 Re: Adele

Post by žulijan asanž »

Not My Idea wrote: Evo nek neko navede bolji vokal od njenog, koji se pojavio u zadnjih 10 godina.
http://www.youtube.com/watch?v=scDhb6DN ... re=related

:D
Locked