muzicko sranje dana

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

honky tonk

#26 Re: muzicko sranje dana

Post by honky tonk »

Layne wrote:
Heller wrote:...Prljavi orkestar...
Koji je ovo bend? :mrgreen:
:lol:

misli na prljavo kazalište :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#27 Re: muzicko sranje dana

Post by Velkoski »

Heller wrote:Narodnjake necu ni komentarisat al brate Plavi Orkestar, Crvena Jabuka, Bijelo Dugme i ostatak tog Sarajevskog sranja koje neki kuju u zvijezde :skoljka: ni Zagrebački Parni valjak i Prljavi orkestar ne zaostaju samo stalno ih mjesam ne znam koji imaju onog siptara smjesnog :mrgreen: :mrgreen:
Ja radije poslušam i pogledam Tinu Ivanović nego navedene :D
Layne

#28 Re: muzicko sranje dana

Post by Layne »

Prljavci su nekad bili dobar bend..
honky tonk

#29 Re: muzicko sranje dana

Post by honky tonk »

jedna od najboljih. 8-)
hrastov žižak

#30 Re: muzicko sranje dana

Post by hrastov žižak »

rise against wrote:svo sto imam pokazati
Image

btw.nabaco bi ja ovdje svakakvih sranja al me sram ukucavat na youtubu to,al i imate grand,pink & co pa znate na sta mislim
Šaban je Toma za Žeru
honky tonk

#31 Re: muzicko sranje dana

Post by honky tonk »

necu da ukucavam na yt da im nabijam gledanost, ali ne znam ima li vece sranje od neke droce sto pjeva 'siso moja lažljiva' :shock: i onaj lik sa 'tražena si roba u gradu'.

Image
dezurni_ucenik

#32 Re: muzicko sranje dana

Post by dezurni_ucenik »

Mrsko mi postavljati linkove.Uglavnom sve od Elemental,Van Gogh,Dubioze,pocinju mi na qrz ici i TBF,sve sto ima naziv u sebi balkan music,Hladno Pivo,Parni Valjak,Neverne Bebe,Damir Urban(lik samo sto ne preseli u Sarajevo,ebo ga Coloseum Club,kad god pogledam onu reklamu tamo na tram,stanici na Skenderiji,iznad knjizare vidim plakat za njegov nastup),Kultur Shock,Dvadesetorica,Amira Medunjanin,Magnifico,Kice,Halid Beslic,Dzinovic,Paldum,Bajrami,Dr.Zo,Merlin,Plavi Orkestar,Don Almir,Trivun Band,SMS,Amel Curic(koliki levat trebas biti da njega slusas) itditd.

Dakle,vecinom mi na ratskoo ide veci dio muzicke scene BH i regije.Od stranih KISS ,Green Day,Fall Out Boy,Coldplay,Adele,David Guetta,LMFAO,Florida,Lil Wayne,Eminem,...

Halalite ako sam nekoga uvrijedio. :D
honky tonk

#33 Re: muzicko sranje dana

Post by honky tonk »

CVIKERASH wrote:Mrsko mi postavljati linkove.Uglavnom sve od Elemental,Van Gogh,Dubioze,pocinju mi na qrz ici i TBF,sve sto ima naziv u sebi balkan music,Hladno Pivo,Parni Valjak,Neverne Bebe,Damir Urban(lik samo sto ne preseli u Sarajevo,ebo ga Coloseum Club,kad god pogledam onu reklamu tamo na tram,stanici na Skenderiji,iznad knjizare vidim plakat za njegov nastup),Kultur Shock,Dvadesetorica,Amira Medunjanin,Magnifico,Kice,Halid Beslic,Dzinovic,Paldum,Bajrami,Dr.Zo,Merlin,Plavi Orkestar,Don Almir,Trivun Band,SMS,Amel Curic(koliki levat trebas biti da njega slusas) itditd.

Dakle,vecinom mi na ratskoo ide veci dio muzicke scene BH i regije.Od stranih KISS ,Green Day,Fall Out Boy,Coldplay,Adele,David Guetta,LMFAO,Florida,Lil Wayne,Eminem,...

:lol: :lol: :lol:

:thumbup:

pošalji mi svoju playlistu! :D
alijagoro

#34 Re: muzicko sranje dana

Post by alijagoro »

CVIKERASH wrote:Mrsko mi postavljati linkove.Uglavnom sve od Elemental,Van Gogh,Dubioze,pocinju mi na qrz ici i TBF,sve sto ima naziv u sebi balkan music,Hladno Pivo,Parni Valjak,Neverne Bebe,Damir Urban(lik samo sto ne preseli u Sarajevo,ebo ga Coloseum Club,kad god pogledam onu reklamu tamo na tram,stanici na Skenderiji,iznad knjizare vidim plakat za njegov nastup),Kultur Shock,Dvadesetorica,Amira Medunjanin,Magnifico,Kice,Halid Beslic,Dzinovic,Paldum,Bajrami,Dr.Zo,Merlin,Plavi Orkestar,Don Almir,Trivun Band,SMS,Amel Curic(koliki levat trebas biti da njega slusas) itditd.

Realno pravi si hejter :D,pa sta slusas onda :D .
sheiitan 666

#35 Re: muzicko sranje dana

Post by sheiitan 666 »

Potpisujem. Na samo spominjanje Dubioze Kolektiva ja se najezim..kako je to samo plitka kritika drustvenih tokova...hajd da je barem Stillness, pa inekak...a pun mi je kurac i svakoraznih Balkan Gipsy Punk sranja..shantel, kurac palac..jedino, eto, Kultur Shock su mi nekako simpa.

Danasnje sranje dana
http://www.youtube.com/watch?v=_6mxi_5nL8o

8-)

:bih:

:run:
Heller

#36 Re: muzicko sranje dana

Post by Heller »

honky tonk wrote:
Layne wrote:
Heller wrote:...Prljavi orkestar...
Koji je ovo bend? :mrgreen:
:lol:

misli na prljavo kazalište :lol:
:lol: :lol: :lol: jah na njih mislim eto kolko su kvalitetni ne mogu ih upamtit :mrgreen:
dezurni_ucenik

#37 Re: muzicko sranje dana

Post by dezurni_ucenik »

Ja napisah da mi halalite ako sam koga uvrijedio :D .

Sta slusam od domace muzike : Adi Lukovac,SCH,nemam nista protiv Zostera i Stuka-nije sad da i njih toliko slusam ali eto nisu mi odbojni,od regije Mrtvi Kanal iz Rijeke,Ritam Nereda,EKV,MistakeMistake iz Srbije ,Mizar nisu losi.Uglavnom slusam stranu muziku.Stvarno nisam ljubitelj nasih bandova.(osim gore nabrojanih).
drugtito2011

#38 Re: muzicko sranje dana

Post by drugtito2011 »

CVIKERASH wrote:Ja napisah da mi halalite ako sam koga uvrijedio :D .

Sta slusam od domace muzike : Adi Lukovac,SCH,nemam nista protiv Zostera i Stuka-nije sad da i njih toliko slusam ali eto nisu mi odbojni,od regije Mrtvi Kanal iz Rijeke,Ritam Nereda,EKV,MistakeMistake iz Srbije ,Mizar nisu losi.Uglavnom slusam stranu muziku.Stvarno nisam ljubitelj nasih bandova.(osim gore nabrojanih).
Hajd MOLIM tebe i a postavljaca teme da nam kazete sta slustes od stane muzike, bas me zanima...
dezurni_ucenik

#39 Re: muzicko sranje dana

Post by dezurni_ucenik »

drugtito2011 wrote:

Hajd MOLIM tebe i a postavljaca teme da nam kazete sta slustes od stane muzike, bas me zanima...

Prodigy,Aphex Twin,Source Direct,LCD Soundsystem,Sneaker Pimps,Massive Attack,Upbeats,Nine Inch Nails,KMFDM,Pixies,The Drums,Kasabian,Huey Lewis,Pearl Jam(ali prvi album,mrsko mi se peglati sa ostalim:) ),Gary Numan,Crystal Method,The Cure,Crystal Castles...

Zadovoljan? Pored takvih imena ja da slusam Van Gogh i Elemental ? :lol:
SundanceKid

#40 Re: muzicko sranje dana

Post by SundanceKid »

Escape wrote: :skoljka: :run:
plagijatori!

dale cooper

#41 Re: muzicko sranje dana

Post by dale cooper »

Haha, Huey Lewis? :D Je li ti ovo nešto kao guilty pleasure? Ovo se ime baš ističe. :D
dezurni_ucenik

#42 Re: muzicko sranje dana

Post by dezurni_ucenik »

dale cooper wrote:Haha, Huey Lewis? :D Je li ti ovo nešto kao guilty pleasure? Ovo se ime baš ističe. :D

Recimo da jest "Guilty pleasure". :D.Uticaji Patricka Batemana :))))))

A na listu da dodam jos i Junkie XL -prva dva albuma dok nije zalutao u house muziku,Primal Scream .....
Kemal Malovčić

#43 Re: muzicko sranje dana

Post by Kemal Malovčić »

dale cooper

#44 Re: muzicko sranje dana

Post by dale cooper »

CVIKERASH wrote:
dale cooper wrote:Haha, Huey Lewis? :D Je li ti ovo nešto kao guilty pleasure? Ovo se ime baš ističe. :D

Recimo da jest "Guilty pleasure". :D.Uticaji Patricka Batemana :))))))

A na listu da dodam jos i Junkie XL -prva dva albuma dok nije zalutao u house muziku,Primal Scream .....
American Psycho je i meni danas prva asocijacija na Huey Lewisa, iako sam odrastao u vrijeme kada
su njegove stvari bile aktuelni hitovi. Power Of Love uvijek asociram sa Back To The Future.
dezurni_ucenik

#45 Re: muzicko sranje dana

Post by dezurni_ucenik »

Power Of Love i Back to Future :-D .Trilogija koju mogu da gledam stalno.

A inace Huey,sta ja znam ,ona fina soft rock muzika 80tih.Bez trunke agresije,nasilja ,sejtanluka i sl.Doduse vrtim samo Fore album ove ostale nisam.Previse ih ima stvarno.
Kemal Malovčić

#46 Re: muzicko sranje dana

Post by Kemal Malovčić »

--- sve od aerosmitha
dale cooper

#47 Re: muzicko sranje dana

Post by dale cooper »

Kemal Malovčić wrote:--- sve od aerosmitha
Dosadni Američki rock'n'roll bend. Ne mogu više gledati jebenog Stevena Tylera. :roll:
dale cooper

#48 Re: muzicko sranje dana

Post by dale cooper »

CVIKERASH wrote:Power Of Love i Back to Future :-D .Trilogija koju mogu da gledam stalno.

A inace Huey,sta ja znam ,ona fina soft rock muzika 80tih.Bez trunke agresije,nasilja ,sejtanluka i sl.Doduse vrtim samo Fore album ove ostale nisam.Previse ih ima stvarno.
Nemam ništa protiv Hueya zaista. Imao je par solidnih pop rock hitova.
sheiitan 666

#49 Re: muzicko sranje dana

Post by sheiitan 666 »

drugtito2011 wrote:

Otvoricu topic jer je ovo ipak tema za muzicka sranja dana pa nebi da ljude iritiram. Slusam samo odlicne stvari.
rise against

#50 Re: muzicko sranje dana

Post by rise against »

Ljudima sa ove teme (ne svima) vrhunac lirike izgleda da su stihovi "Otiso sam u kafanu,napio se,povalio sta i probudio se nadrogiran"
Post Reply