Layne wrote:Koji je ovo bend?Heller wrote:...Prljavi orkestar...
misli na prljavo kazalište
Moderator: _BataZiv_0809
Layne wrote:Koji je ovo bend?Heller wrote:...Prljavi orkestar...
Ja radije poslušam i pogledam Tinu Ivanović nego navedeneHeller wrote:Narodnjake necu ni komentarisat al brate Plavi Orkestar, Crvena Jabuka, Bijelo Dugme i ostatak tog Sarajevskog sranja koje neki kuju u zvijezdeni Zagrebački Parni valjak i Prljavi orkestar ne zaostaju samo stalno ih mjesam ne znam koji imaju onog siptara smjesnog
![]()
Šaban je Toma za Žerurise against wrote:svo sto imam pokazati
btw.nabaco bi ja ovdje svakakvih sranja al me sram ukucavat na youtubu to,al i imate grand,pink & co pa znate na sta mislim

CVIKERASH wrote:Mrsko mi postavljati linkove.Uglavnom sve od Elemental,Van Gogh,Dubioze,pocinju mi na qrz ici i TBF,sve sto ima naziv u sebi balkan music,Hladno Pivo,Parni Valjak,Neverne Bebe,Damir Urban(lik samo sto ne preseli u Sarajevo,ebo ga Coloseum Club,kad god pogledam onu reklamu tamo na tram,stanici na Skenderiji,iznad knjizare vidim plakat za njegov nastup),Kultur Shock,Dvadesetorica,Amira Medunjanin,Magnifico,Kice,Halid Beslic,Dzinovic,Paldum,Bajrami,Dr.Zo,Merlin,Plavi Orkestar,Don Almir,Trivun Band,SMS,Amel Curic(koliki levat trebas biti da njega slusas) itditd.
Dakle,vecinom mi na ratskoo ide veci dio muzicke scene BH i regije.Od stranih KISS ,Green Day,Fall Out Boy,Coldplay,Adele,David Guetta,LMFAO,Florida,Lil Wayne,Eminem,...
Halalite ako sam nekoga uvrijedio.
Realno pravi si hejterCVIKERASH wrote:Mrsko mi postavljati linkove.Uglavnom sve od Elemental,Van Gogh,Dubioze,pocinju mi na qrz ici i TBF,sve sto ima naziv u sebi balkan music,Hladno Pivo,Parni Valjak,Neverne Bebe,Damir Urban(lik samo sto ne preseli u Sarajevo,ebo ga Coloseum Club,kad god pogledam onu reklamu tamo na tram,stanici na Skenderiji,iznad knjizare vidim plakat za njegov nastup),Kultur Shock,Dvadesetorica,Amira Medunjanin,Magnifico,Kice,Halid Beslic,Dzinovic,Paldum,Bajrami,Dr.Zo,Merlin,Plavi Orkestar,Don Almir,Trivun Band,SMS,Amel Curic(koliki levat trebas biti da njega slusas) itditd.
Dakle,vecinom mi na ratskoo ide veci dio muzicke scene BH i regije.Od stranih KISS ,Green Day,Fall Out Boy,Coldplay,Adele,David Guetta,LMFAO,Florida,Lil Wayne,Eminem,...
CVIKERASH wrote:Mrsko mi postavljati linkove.Uglavnom sve od Elemental,Van Gogh,Dubioze,pocinju mi na qrz ici i TBF,sve sto ima naziv u sebi balkan music,Hladno Pivo,Parni Valjak,Neverne Bebe,Damir Urban(lik samo sto ne preseli u Sarajevo,ebo ga Coloseum Club,kad god pogledam onu reklamu tamo na tram,stanici na Skenderiji,iznad knjizare vidim plakat za njegov nastup),Kultur Shock,Dvadesetorica,Amira Medunjanin,Magnifico,Kice,Halid Beslic,Dzinovic,Paldum,Bajrami,Dr.Zo,Merlin,Plavi Orkestar,Don Almir,Trivun Band,SMS,Amel Curic(koliki levat trebas biti da njega slusas) itditd.
honky tonk wrote:Layne wrote:Koji je ovo bend?Heller wrote:...Prljavi orkestar...![]()
misli na prljavo kazalište
Hajd MOLIM tebe i a postavljaca teme da nam kazete sta slustes od stane muzike, bas me zanima...CVIKERASH wrote:Ja napisah da mi halalite ako sam koga uvrijedio.
Sta slusam od domace muzike : Adi Lukovac,SCH,nemam nista protiv Zostera i Stuka-nije sad da i njih toliko slusam ali eto nisu mi odbojni,od regije Mrtvi Kanal iz Rijeke,Ritam Nereda,EKV,MistakeMistake iz Srbije ,Mizar nisu losi.Uglavnom slusam stranu muziku.Stvarno nisam ljubitelj nasih bandova.(osim gore nabrojanih).
drugtito2011 wrote:Hajd MOLIM tebe i a postavljaca teme da nam kazete sta slustes od stane muzike, bas me zanima...CVIKERASH wrote:Ja napisah da mi halalite ako sam koga uvrijedio.
Sta slusam od domace muzike : Adi Lukovac,SCH,nemam nista protiv Zostera i Stuka-nije sad da i njih toliko slusam ali eto nisu mi odbojni,od regije Mrtvi Kanal iz Rijeke,Ritam Nereda,EKV,MistakeMistake iz Srbije ,Mizar nisu losi.Uglavnom slusam stranu muziku.Stvarno nisam ljubitelj nasih bandova.(osim gore nabrojanih).
plagijatori!Escape wrote:![]()
dale cooper wrote:Haha, Huey Lewis?Je li ti ovo nešto kao guilty pleasure? Ovo se ime baš ističe.
American Psycho je i meni danas prva asocijacija na Huey Lewisa, iako sam odrastao u vrijeme kadaCVIKERASH wrote:dale cooper wrote:Haha, Huey Lewis?Je li ti ovo nešto kao guilty pleasure? Ovo se ime baš ističe.
Recimo da jest "Guilty pleasure"..Uticaji Patricka Batemana
)))))
A na listu da dodam jos i Junkie XL -prva dva albuma dok nije zalutao u house muziku,Primal Scream .....
Dosadni Američki rock'n'roll bend. Ne mogu više gledati jebenog Stevena Tylera.Kemal Malovčić wrote:--- sve od aerosmitha
Nemam ništa protiv Hueya zaista. Imao je par solidnih pop rock hitova.CVIKERASH wrote:Power Of Love i Back to Future.Trilogija koju mogu da gledam stalno.
A inace Huey,sta ja znam ,ona fina soft rock muzika 80tih.Bez trunke agresije,nasilja ,sejtanluka i sl.Doduse vrtim samo Fore album ove ostale nisam.Previse ih ima stvarno.
drugtito2011 wrote:Hajd MOLIM tebe i a postavljaca teme da nam kazete sta slustes od stane muzike, bas me zanima...CVIKERASH wrote:Ja napisah da mi halalite ako sam koga uvrijedio.