Nadarević: Ni za koga neću glasati
Ja uopšte nemam bh. pasoš, kazao je Nadarević...
22.09.2008. 14:43
Mustafa Nadarević se nakon odmora u Hrvatskoj vratio u Sarajevo gdje se ponovo posvetio ulozi Izeta Fazlinovića u popularnoj seriji "Lud, zbunjen, noramalan". Tokom razgovora za naš list ovaj umjetnik je rekao kako snimanje novih epizoda serije uveliko traje, te da je toliko preokupiran tim poslom da o drugim angažmanima ne može ni razmišljati.
- Ponovo sam počeo snimati seriju "Lud, zbunjen, normalan" tako da nemam vremena ni za što drugo. O nekim novim projektima ne smijem ni razmišljati jer dosta energije trošim na ovaj posao - naglašava Nadarević.
Inače, već neko vrijeme na TV ekranima se vrti reklama putem koje Mustafa (alias Izet) "preporučuje" biračima da glasaju za SDP. No, Nadarević tvrdi kako samo reklamira stranku za koju ustvari neće glasati...
- Ja uopšte nemam bh. pasoš. Dakle, ne mogu biti jedan od glasača, pa na tu temu ne bih želio ni razgovarati - iskren je Mustafa.
Tekst je preuzet iz bh. dnevnika "as"...
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/moza ... cu-glasati
Ovo je presmiješno! Naravno, pod pretpostavkom da je tačno... Nije AS-u vjerovati
Ali opet kad prokontam... Bolje da LUD čovjek ne glasa... Ionako je jasno sada za kog LUD čovjek glasa...