Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post Reply
seln

#176 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by seln »

saibaba wrote:
seln wrote:
saibaba wrote:Zox možda si u pravu,
Narod će se prije poistovjetiti sa nekim ko je lud .. Na tu kartu treba igrati ...
Zato narod masovno glasa za nacionalne stranke...
Pa je SDP samo primjenio staru foru od raje iz nacionalnih stranaka...
Zašto da budale glasaju samo za nacionaliste ....
Naravno. Ima onih koji budale iskoristavaju (SDA, SBiH, HDZ, SNSD), a ima i onih koji bi se o njima brinuli.
Jedina stranka ljevice npr. Ostale alibi-partije ljevice nisu vrijedne spomena.
saibaba

#177 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

LK wrote:Cuj nacionalne stranke bas me interesuje koje su to "nacionalne stranke" SDA?

Ako neko brani interese bosnjaka to je zlocin on je nacionalista taj vise ne treba da hoda po zemlji?

Sta je sa komunizmom (SDP-om) jednoumljem... rat je mir i slicno???
Druže ti si na pogrešnom forumu ovdje treba hvaliti reklamnu kampanju SDP-a i Lik i djelo Izeta Fazlinovića koji je odjednom postao beskrajno duhovit i simaptičan..
Pravi miljenik masa koji je između ostalog i Lud jer takvo nam je glasačko tijelo...
saibaba

#178 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

seln wrote:
saibaba wrote:
saibaba wrote:Zox možda si u pravu,
Narod će se prije poistovjetiti sa nekim ko je lud .. Na tu kartu treba igrati ...
Pa je SDP samo primjenio staru foru od raje iz nacionalnih stranaka...
Zašto da budale glasaju samo za nacionaliste ....
Naravno. Ima onih koji budale iskoristavaju (SDA, SBiH, HDZ, SNSD), a ima i onih koji bi se o njima brinuli.
Jedina stranka ljevice npr. Ostale alibi-partije ljevice nisu vrijedne spomena.

Pa dobro, nek se brinu, ako prikupe dovoljan broj budala koji ce glasati za njih.
HAVANA

#179 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by HAVANA »

saibaba wrote:
LK wrote:Cuj nacionalne stranke bas me interesuje koje su to "nacionalne stranke" SDA?

Ako neko brani interese bosnjaka to je zlocin on je nacionalista taj vise ne treba da hoda po zemlji?

Druže ti si na pogrešnom forumu ovdje treba hvaliti reklamnu kampanju SDP-a i Lik i djelo Izeta Fazlinovića koji je odjednom postao beskrajno duhovit i simaptičan..
Pravi miljenik masa koji je između ostalog i Lud jer takvo nam je glasačko tijelo...

AKO TI SE FORUM NE SVIĐA IMAŠ ISLAMBOSNA,AVAZ...
NIJE ODJEDNOM POSTAO,VAZDA JE BIO DOBAR GLUMAC,SIMPATIČAN,DUHOVIT.
DAJ NAM TI JEDNOG TVOG MILJENIKA DA VIDIMO I TO ČUDO OD HUMORA.
saibaba

#180 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

HAVANA wrote:
saibaba wrote:

AKO TI SE FORUM NE SVIĐA IMAŠ ISLAMBOSNA,AVAZ...
NIJE ODJEDNOM POSTAO,VAZDA JE BIO DOBAR GLUMAC,SIMPATIČAN,DUHOVIT.
DAJ NAM TI JEDNOG TVOG MILJENIKA DA VIDIMO I TO ČUDO OD HUMORA.

Možda nisi upućen ali onaj koji glasa za SDP je Izet Fazlinović ludi lik iz serije a ne Mustafa...
Mislim ti da sa takvim uskim vidicima nisi kompetentan da predlažeš alternative
lopta

#181 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by lopta »

Joj smijesne diskusije, najjaci su ovi sto brane ponavljam LIK U SERIJI, znaci ne i pravu osobu, nego lik u seriji kako ce glasati za stranku kojoj pripadaju. :lol:

A to uglavnom rade ovi mladji clanovi stranaka, sto prosipaju suplju kako zele izborima promijeniti bolje sutra, a mama i tata im u foteljama istih tih stranaka. ;)

Smijesni ste svi skupa.
JThomas

#182 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by JThomas »

uzmeš lijepo riječnik političkih pojmova...

pa prvo nađeš "komunizam", a onda i "socijalna demokratija".

a onda pogledaš i u smjeru vlastite stranke, pa vidiš koliko je u njoj bivšeg komunističkog kadra...

ali nemoj sve za jedan dan, da se ne preforsiraš.
vee-jay

#183 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by vee-jay »

ako nekog interesuje: i ja lobiram za SDP*

Image

:-D :bih: :-D :bih: :-D :bih:
HAVANA

#184 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by HAVANA »

saibaba wrote:

Možda nisi upućen ali onaj koji glasa za SDP je Izet Fazlinović ludi lik iz serije a ne Mustafa...

Proširi mi ti vidike kad si tako kompetentan za sve počev od vjere,umjetnosti,politike.38 godina sam tebe čekao da me ti odvedeš na pravi put.Evo ja ponavljam
dobar mi je Izet,dobar mi je Mustafa,dobar mi je SDP,Naša Stranka ma dobro mi je sve što nema nacionalnog i vjerskog predznaka.Lobiram za SDP
i šta sad?Mozak mi moj popiste svaki dan na poslu,na ulici ,djecu u školi silujete sa vjeronaukama,držite predavanja o vjeri o po vama pravilnom načinu razmišljanja i života i više ne mogu da poznam grad u kojem sam se rodio i za koji sam se borio.Za sve to su krive nacionalne stranke i mi koji smo ih pustili da nas uzjašu.Daj nam ti reci za koga ti lobiraš,koja je tvoja stranka,koja to tebi vrsta humora i serije odgovara.I meni je krivo što je Sidran za SDA pa ne govorim da je pao na niske grane kao što ti kažeš za Mustafu. :sax:
klixober

#185 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by klixober »

vee-jay wrote:ako nekog interesuje: i ja lobiram za SDP*

Image

Hodam danas gradom kad vidim jumbo plakate "za koga ce glasati vee-jay?" :D
saibaba

#186 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

HAVANA wrote:
saibaba wrote:

Proširi mi ti vidike kad si tako kompetentan za sve počev od vjere,umjetnosti,politike.38 godina sam tebe čekao da me ti odvedeš na pravi put.Evo ja ponavljam
dobar mi je Izet,dobar mi je Mustafa,dobar mi je SDP,Naša Stranka ma dobro mi je sve što nema nacionalnog i vjerskog predznaka.Lobiram za SDP
i šta sad?Mozak mi moj popiste svaki dan na poslu,na ulici ,djecu u školi silujete sa vjeronaukama,držite predavanja o vjeri o po vama pravilnom načinu razmišljanja i života i više ne mogu da poznam grad u kojem sam se rodio i za koji sam se borio.Za sve to su krive nacionalne stranke i mi koji smo ih pustili da nas uzjašu.Daj nam ti reci za koga ti lobiraš,koja je tvoja stranka,koja to tebi vrsta humora i serije odgovara.I meni je krivo što je Sidran za SDA pa ne govorim da je pao na niske grane kao što ti kažeš za Mustafu. :sax:
da neduljim
Ne lobiram nizakoga jednostavno mi se ne sviđa reklama...
vee-jay

#187 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by vee-jay »

komeba wrote:

Hodam danas gradom kad vidim jumbo plakate "za koga ce glasati vee-jay?" :D
Sta se bijeli po cesti zelenoj? vee-jayevi jumbo plakati! Niko ih ne smije ni pogledati a kamoli nekim grafitom unakaraditi :D
Banksy

#188 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by Banksy »

vee-jay wrote: Sta se bijeli po cesti zelenoj? vee-jayevi jumbo plakati! Niko ih ne smije ni pogledati a kamoli nekim grafitom unakaraditi :D
Eto te k'o Lipovača :lol:

Slobodna Bosna
Bihaćka aljkaida
NAPADAČE NA PREDIZBORNE PLAKATE S NJEGOVIM LIKOM GRADONAČELNIK BIHAĆA HAMDIJA LIPOVAČA PROGLASIO TERORISTIMA!?
Predizborna groznica koja ovih dana trese centralnu krajišku općinu kulminirala je u noći sa 11. na 12. septembar kada je crnom bojom “oskrnavljen” jambo plakat aktuelnog načelnika i kandidata SDP-a za načelnika općine Bihać Hamdije Lipovače. Načelnik Lipovača odmah je kontaktirao direktora bihaćkog komunalnog preduzeća čiji su radnici bezuspješno pokušali ukloniti crne mrlje sa lika načelnika Lipovače. Kako operacija čišćenja nije uspjela, Lipovača je taj problem riješio na sebi svojstven način. U uglu crnom bojom “napadnutog” jambo plakata nalijepio je poruku sljedećeg sadržaja: “Očajnici i neprijatelji Bihaća uništiše ovaj plakat u noći 11. septembra”, što je jasna ali prilično neumjesna aluzija na terorističku akciju Al-Qaide izvedenu 11. septembra 2001. godine u Americi. (M. F.)
Last edited by Banksy on 19/09/2008 16:16, edited 1 time in total.
vee-jay

#189 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by vee-jay »

saibaba wrote: Ne lobiram nizakoga jednostavno mi se ne sviđa reklama...
:D sad pokusavas da se izvuces jel? :D
ako ti se ne svidja reklama, onda je do ukusa -> a o ukusima se ne raspravlja

po meni: tv spot je, kao i claim -> za 5
saibaba

#190 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

vee-jay wrote:

Ne ja stojim iza onoga što sam napisao..
SDP poziva narod da se poistovjeti sa ludakom i glasa za njih. Pa ako to nije smješno, jebi ga..
vee-jay

#191 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by vee-jay »

saibaba wrote:
vee-jay wrote:

Ne ja stojim iza onoga što sam napisao..
SDP poziva narod da se poistovjeti sa ludakom i glasa za njih. Pa ako to nije smješno, jebi ga..
Trazis mane na sve strane, zasto? Ako je SDP odlucio da za svoju reklamu uzme ulogu trenutacno najsimpaticnije TV licnosti na BH sceni onda je to do njih. Meni razumljivo, jer prosjecan covjek (barem onaj kojeg SDP hoce da osvoji za sebe) nije glup pa da ne zna da je Fazlinovic Nadarevic. A Nadarevic nije ludak nego... COVJEK

btw. da su sa tom kampanjom htjeli moj glas da "kupe" bio bi mi drazi Homer Simpson :D :D :D

P.S. jel' se ono tvoje "jebi ga" odnosi na?

...kad se desi nesto loše kažem ono ko ga jebe
kazem mir, potpuni mir, samo mir om Sai Ram
ma bice sve u redu, Bog je tu konacno znam...
saibaba

#192 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

Ne tražim ja mane nego večina forumasa na ovom forumu neće da razmišlja kritički,
nego bezuslovno podržava u ovom slučaju SDP..
Isto kao što neki muslimani bošnjaci podžavaju SDA bezuslovno pa zato i gubite na izborima..
Banalan primjer je Ludi Fazlinović. Većina nije ni razmislila o reklami a već su se našli u obrambenom stavu zato sto je reklama njihove stranke, isto tako će stati u obranu kriminalca zato što je iz njihove stranke..

Preuveličavam ali ta je logika.

To je ono što mi ide na živce i to je ono što nije dobro...
Znači reklama je dobra zato što je SDP-ova da je za neku drugu stranku nebi valjala...
SDP bi trebala da bude alternativa tom načinu razmišljanja, ali eto nije....
GandalfSivi

#193 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by GandalfSivi »

Image

Potpis...
tranquil

#194 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by tranquil »

Djeronimo wrote:Kada se okupaju Karadzicevi cetnici dobije se SDP. Ne kazem, na isti nacin katastrofalni su po opstanak Republike BiH i Karadzicevi saveznici iz vrha SDA i SBiH.

SDP je imao sansu pa je sa Milosevicevom rajom obnovio diplomatske odnose, te dove cetnike sa Batajnice i Topcidera da na Kosevu, pored jos neohladjenih mezara branitelja RBIH skandiraju "Noz zica Srebrenica". da se ja pitam sve do jedan clan GO SDP, osim Bogica Bogicevica (ako je jos tamo) bi bio na sudu za veleizdaju RBIH koja traje jos od 1989 kada su razoruzali RBIH i sve naoruzanje TO RBIH predali cetnickoj JNA. Milion ostalih veleizdajnicih poteza je na listi, ali taj je bio krucijalan.
Šta sve čovjek neće otrpiti pred izbore :roll:
GandalfSivi

#195 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by GandalfSivi »

tranquil wrote:
Djeronimo wrote:Kada se okupaju Karadzicevi cetnici dobije se SDP. Ne kazem, na isti nacin katastrofalni su po opstanak Republike BiH i Karadzicevi saveznici iz vrha SDA i SBiH.

SDP je imao sansu pa je sa Milosevicevom rajom obnovio diplomatske odnose, te dove cetnike sa Batajnice i Topcidera da na Kosevu, pored jos neohladjenih mezara branitelja RBIH skandiraju "Noz zica Srebrenica". da se ja pitam sve do jedan clan GO SDP, osim Bogica Bogicevica (ako je jos tamo) bi bio na sudu za veleizdaju RBIH koja traje jos od 1989 kada su razoruzali RBIH i sve naoruzanje TO RBIH predali cetnickoj JNA. Milion ostalih veleizdajnicih poteza je na listi, ali taj je bio krucijalan.
Šta sve čovjek neće otrpiti pred izbore :roll:
Regularno, bolje bi covjeku bilo da se ide baviti ronjenjem, ili nekim drugim "tihim" sportom. Ili barem da predje na temu "vic dana", ovako mu bas i ne ide...
Vozdra raja :-)

#196 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by Vozdra raja :-) »

Ako koga interesuje, ja lobiram za;

Image

Iz razloga sto su pruzili goloruk otpor agresoru, i na taj nacin unistili plan o stvaranju Velike Srbije i Hrvatske Banovine, zahvaljujuci cemu je Bosna pobijedila i vojno(jer smo se odbranili od jaceg) i moralno(jer nismo cinili zlocine)! A dok je za to vrijeme SDP pravio proteste uz pjesmu Druze Tiiito mi ti se kunemo(uz cast izuzecima). :roll:

"SDP se diskvalifikovao za buducih 1000 godina"
Sefer Halilovic
GandalfSivi

#197 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by GandalfSivi »

Vozdra raja wrote:Ako koga interesuje, ja lobiram za;

Image

Iz razloga sto su pruzili goloruk otpor agresoru, i na taj nacin unistili plan o stvaranju Velike Srbije i Hrvatske Banovine, zahvaljujuci cemu je Bosna pobijedila i vojno(jer smo se odbranili od jaceg) i moralno(jer nismo cinili zlocine)! A dok je za to vrijeme SDP pravio proteste uz pjesmu Druze Tiiito mi ti se kunemo(uz cast izuzecima). :roll:

Sefer Halilovic

Aha, a posebno SDP-ovci kao Zeljko Komsic, Slavisa Sucur, Damir Hadzic i mnogi drugi koji su tako pjevali a ne branili drzavu. Jednom za sva vremena, da je bilo do SDA, cijela drzava bi pala kao Foca, preko noci. Nasa odbrana nema nista niti sa jednom strankom, nego sa generacijom 72-74, koja skoro vise i ne postoji, jer su izgubili zivote braneci nas. Kada je Stranka preuzela odbranu, sve je otislo u neku stvar.

P.S. Kad vec volis citirati Sefera, kaze li stagod on o SDA? (a molim te mi odgovori na ovo pitanje)...
Gandalf

#198 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by Gandalf »

GandalfeSivi , post ti je za 10 :thumbup: :bih:
HAVANA

#199 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by HAVANA »

Image

Sefer Halilovic

Goloruki otpor agresoru smo pružili svi zajedno I Željko na Trgu i Zoka na Hrasnom i Jusuf Gojak na Žući a bogami u početku rata veliki doprinos i od Juke ,Ćele itd Nisam baš nešto puno sretao ovih iz SDA po linijama,čast izuzecima a nekako imam osjećaj da ti je sve to neko ispričao kako je njemu najviše odgovaralo.Otpor smo najveći pružili mi mali obični ljudi koji smo najviše i najebali.Ovi i danas sjede u foteljama a ja više nemam ni Tarika,Murisa,Zoke,Marinka,Jusufa i još mnogo finih dragih ljudi koje je bolila ona stvar i za SDA i SDP,HDZ,SDS.Ja lobiram za SDP jer mi je najbliže mom načinu razmišljanja.Nisu ni oni bajni ali sve je bolje od nacionalnih stranaka.Još nešto:Ko je najviše profitirao u ratu i poslije rata zahvaljući pripadnosti stranci.Koja je to stranka?
Vozdra raja :-)

#200 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by Vozdra raja :-) »

GandalfSivi wrote:

Image

Sefer Halilovic

Aha, a posebno SDP-ovci kao Zeljko Komsic, Slavisa Sucur, Damir Hadzic i mnogi drugi koji su tako pjevali a ne branili drzavu. Jednom za sva vremena, da je bilo do SDA, cijela drzava bi pala kao Foca, preko noci. Nasa odbrana nema nista niti sa jednom strankom, nego sa generacijom 72-74, koja skoro vise i ne postoji, jer su izgubili zivote braneci nas. Kada je Stranka preuzela odbranu, sve je otislo u neku stvar.

P.S. Kad vec volis citirati Sefera, kaze li stagod on o SDA? (a molim te mi odgovori na ovo pitanje)...
Naravno, svaka cast izuzecima. Bilo je mnogo pojdinaca iz obje stranke koji su bili na liniji! Ali kada se gleda stranacka uloga u odbrani drzave, SDA je tu ne prikosnovena, barem naspram SDP-a! Zna se koja stranka je organizovala prvi otpor, i koje jedinice su odbranile Sarajevu u danu "D".

A kada je stranka preuzela odbranu(kako ti kazes), skoro smo oslobodili Banja Luku a time i cijelu drzavu! :wink:

Naravno da je Sefer kazao mnogo negativnih stvari o SDA, ali ipak, neke se stvati ne mogu minimizovati.

U svakom slucaju, Bosnu su odbranili momci u patikicama, ali kada se govori o stranackoj ulozi, tu se zna ko je bio glavni!! Zato smo se uspjeli odbraniti od bukvalno ne odbranjivog!!
Post Reply