nije niko navalio, pricamo normalno...nosara wrote:Drvosjeca ne misli nista lose, a vi navalili.
Citajte sta je napisao, pa onda komentirajte, pobogu!
Mustafa Nadarević lobira za SDP
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#151 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
- suncica24
#152 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Ne, ja kazem da ja inace ne kontam sta ima lose u tome sto neko ima licna ubjedjenja...
-
mIRCerka
#153 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Nema nista lose, nije ovaj sa sjekirom ni mislio loshe, a vala mi nije ni za pohvalit, pare su pare i ko god ima sansu zaradit, nek zaradi...suncica24 wrote:Ne, ja kazem da ja inace ne kontam sta ima lose u tome sto neko ima licna ubjedjenja...
- Drvosjeca iz Dejcica
#154 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Nisam ni rekao da ima lose, evo da obrazlozim. Mustafa Nadarevic je definitivno moralana i glumacka gromada, to sam napisao negdje gore pa mozes procitati. Pratio sam ranije njegov rad i komentare i na svako politicko novinarsko pitanje covjek je elegantno davao diplomatske odgovore ne stavljajuci se niti na jednu politicku opciju. Mirci je gore pomenula da i glumci moraju zaraditi ali ja smtram, s obzirom da je Nadarevic materijalno situiran, da je u spotu SDP-a prvo zbog svojih osobnih politickih ubjeđenja i u tome definitivno nema nista lose. Ne znam samo kako si zakljucila da sam ovim mislio nesto lose?suncica24 wrote:Ne, ja kazem da ja inace ne kontam sta ima lose u tome sto neko ima licna ubjedjenja...
- suncica24
#155 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Nisam ni zakljucila da si ti mislio nesto lose.Nisam ni rekao da ima lose, evo da obrazlozim. Mustafa Nadarevic je definitivno moralana i glumacka gromada, to sam napisao negdje gore pa mozes procitati. Pratio sam ranije njegov rad i komentare i na svako politicko novinarsko pitanje covjek je elegantno davao diplomatske odgovore ne stavljajuci se niti na jednu politicku opciju. Mirci je gore pomenula da i glumci moraju zaraditi ali ja smtram, s obzirom da je Nadarevic materijalno situiran, da je u spotu SDP-a prvo zbog svojih osobnih politickih ubjeđenja i u tome definitivno nema nista lose. Ne znam samo kako si zakljucila da sam ovim mislio nesto lose?
Ja sam samo konstatovala, citirajuci usput tvoj post, da ne vidim zasto su ubjedjenja, licna, posebno politicka, losa... Sto se ovdje, na forumu, cesto potencira (ne vezem opet uz tebe).
Pa je sad ispalo... Mustafa je los, serija je bljak, mi smo glupi jer je on, kao Izet, snimio spot za SDP!
Et... kursluz u komunikaciji... nisam mislila nista lose, samo sam se pitala, onako javno, nehotice citirajuci tvoj post (umalo ne napisah spot
- Mahalac
#156 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Ma poslije deset najtezih godina zajedno vidi se da vam 100% fali kljuc
Bravo SDP
Bravo SDP
- saibaba
#157 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Što je tebi žalosno?[/quote]
Napisao sam to već ..
Napisao sam to već ..
- saibaba
#158 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Kao i na drugim forumima i ovdje postoje forumaši koji ne razmisljaju kritički o postupcima političara nego
su jednostavno priklonjeni jednoj političkoj opciji ...
Čovjek prvo reklamira deterdžent, pa SDP, sutra će uloške i ko zna ...
Vjerovatno je i deterdžent reklamirao iz uvjerenja ..
- HAVANA
#159 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Napisao sam to već ..[/quote]saibaba wrote:Što je tebi žalosno?
Da je trećerazredna nije a i dobro se prodaje.Probaj ti napraviti tako nešto.
Lagumdžija mu sigurno ne plaća ručak a i da ručaju zajedno koga to briga.Nečemo mu mi određivati sa kim će ručati.
Šta misliš da bi glumac njegovog kalibra trebao reklamirati a da nije na niskoj grani.
Ja lično mislim da su mu i životna ubjeđenja na toj strani a kome smeta šta ću mu ja nek ganjaju Emira da reklamira SDA ili...
- HAVANA
#160 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
saibaba wrote:Kao i na drugim forumima i ovdje postoje forumaši koji ne razmisljaju kritički o postupcima političara nego
Da reklamira i kurtone i lozu ja ću ih kupiti ako mi odgovaraju.
- saibaba
#161 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
HAVANA wrote:Napisao sam to već ..saibaba wrote:Što je tebi žalosno?
Da je trećerazredna nije a i dobro se prodaje.Probaj ti napraviti tako nešto.
Lagumdžija mu sigurno ne plaća ručak a i da ručaju zajedno koga to briga.Nečemo mu mi određivati sa kim će ručati.
Šta misliš da bi glumac njegovog kalibra trebao reklamirati a da nije na niskoj grani.
Ja lično mislim da su mu i životna ubjeđenja na toj strani a kome smeta šta ću mu ja nek ganjaju Emira da reklamira SDA ili...[/quote]
Da se razumijemo ja ovo ne pišem zato što sam protiv SDP-a...
Meni se sapunica ne sviđa ... Ja sam sigurno SDA ...
Ovakvim uskim razmisljanjem samo škodite stranci ...
Baš me interesuje kakav bi tvoj komentar bio da je ta reklama za neku drugu stranku ..
-
mIRCerka
#162 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
1. nije sapunica, vec sit-comsaibaba wrote: Da se razumijemo ja ovo ne pišem zato što sam protiv SDP-a...
Baš me interesuje kakav bi tvoj komentar bio da je ta reklama za neku drugu stranku ..
2. strankama ni Bog vise pomoci ne moze
3. Shega je samo to sto lobira IZET a ne MUSTAFA
4. bilo bi shega da "srcem sarajevskim" glasa onaj koji zivi u Zagrebu
- Mahalac
#163 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Ne mogu a da ne primjetim ove panoe te na ovom "sarajevskim srcem" kaze glasajte za Sejada
i kontam nesto evo skoro 40gd. zivim u Sarajevu i nikad nijednog Sejada
nisam upoznao.
Odakle su svi ovi likovi...mislim ipak se glasa za nacelnike opcina Sarajeva sto mu ga dodje kao mali gradovi/gradonacelnici, po meni bi kandidati trebali biti rodjene sarajlije a bujrum glasacima "sa svim srcima"!
Odakle su svi ovi likovi...mislim ipak se glasa za nacelnike opcina Sarajeva sto mu ga dodje kao mali gradovi/gradonacelnici, po meni bi kandidati trebali biti rodjene sarajlije a bujrum glasacima "sa svim srcima"!
- saibaba
#164 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Onda to i nije neka reklama...mIRCerka wrote:1. nije sapunica, vec sit-comsaibaba wrote: Da se razumijemo ja ovo ne pišem zato što sam protiv SDP-a...
3. Shega je samo to sto lobira IZET a ne MUSTAFA![]()
možda je to ipak SDA uplatila ....
- Zox
#165 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Po mom skromnom misljenju, vrlo efektna kampanja, Izet je vidjen kao luckast ali i kao PRAVI pretstavnik jednog sloja drustva, zato i jeste tako smijesan, jer se ljudi prepoznaju u njemu. Da je testimonial bio Dino, onda bih pomislio da je SDA uplatilasaibaba wrote:Onda to i nije neka reklama...mIRCerka wrote:1. nije sapunica, vec sit-comsaibaba wrote: Da se razumijemo ja ovo ne pišem zato što sam protiv SDP-a...
3. Shega je samo to sto lobira IZET a ne MUSTAFA![]()
možda je to ipak SDA uplatila ....
- saibaba
#166 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Zox možda si u pravu,
Narod će se prije poistovjetiti sa nekim ko je lud .. Na tu kartu treba igrati ...
Narod će se prije poistovjetiti sa nekim ko je lud .. Na tu kartu treba igrati ...
- moler
#167 Re: Izet Fazlinovic
am jok glasaće za SDA-DEMOKRATIJAMuaDib wrote:Garant je Narodna stranka radom za boljitak!?
- HAVANA
#168 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
saibaba wrote:
Ako bi to bila jedna od nacionalnih stranaka priznajem bio bi negativan pošto sam alergičan na nacionalne stranke.
Srećom to nije slučaj pa je pozitivan.
Mahalac wrote:Ne mogu a da ne primjetim ove panoe te na ovom "sarajevskim srcem" kaze glasajte za Sejadai kontam nesto evo skoro 40gd. zivim u Sarajevu i nikad nijednog Sejada
nisam upoznao
Bolje da nisi,koji če ti k....
- seln
#169 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Zato narod masovno glasa za nacionalne stranke...saibaba wrote:Zox možda si u pravu,
- amrica
#170 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
"Izet", od pocetka serije pravi reklamu za eronet, nije valjda dzabe? Sigurno ni ovu za SDP ne radi dzabe, ali nekako mislim, da Mustafa ni za kakve pare ne bi lobirao za SDA ili SBiH 
- Gandalf
#171 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Pa sam lik Izeta Fazlinovića u seriji ukazuje da je to jedan stari mangup , šarmer , pomalo lud , ali opet ona stara gradska raja koju zaboli za vjeru i naciju , kojem nije mrsko popit jednu ljutu na brzaka s rajom
- logično je da kao takav Izet Fazlinović podržava SDP - neće valjda Izet Fazlinović podržati ljakane iz nacionalnih stranaka 
- saibaba
#172 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Pa je SDP samo primjenio staru foru od raje iz nacionalnih stranaka...seln wrote:Zato narod masovno glasa za nacionalne stranke...saibaba wrote:Zox možda si u pravu,
Zašto da budale glasaju samo za nacionaliste ....
- saibaba
#173 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Počeli ste primjenjivati opasne logike... Isto tako je nekima logično da ako si Hrvat glasaš za HDZ...Gandalf wrote:Pa sam lik Izeta Fazlinovića u seriji ukazuje da je to jedan stari mangup , šarmer , pomalo lud , ali opet ona stara gradska raja koju zaboli za vjeru i naciju , kojem nije mrsko popit jednu ljutu na brzaka s rajom- logično je da kao takav Izet Fazlinović podržava SDP - neće valjda Izet Fazlinović podržati ljakane iz nacionalnih stranaka
Nije SDP jedina stranka lijevice ...
- LK
#174 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Cuj nacionalne stranke bas me interesuje koje su to "nacionalne stranke" SDA?
Ako neko brani interese bosnjaka to je zlocin on je nacionalista taj vise ne treba da hoda po zemlji?
Sta je sa komunizmom (SDP-om) jednoumljem... rat je mir i slicno???
Ako neko brani interese bosnjaka to je zlocin on je nacionalista taj vise ne treba da hoda po zemlji?
- seln
#175 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP
Jesil ti nama dobar?LK wrote:Cuj nacionalne stranke bas me interesuje koje su to "nacionalne stranke" SDA?