Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

KB9

#401 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by KB9 »

jos jedna tema gdje se pokusava vehabije prikazat kao neke normalne osobe prema kojima se ustvari vrsi ogromna nepravda u svijetu a oni jadna majko fini i neduzni u svemu
oridjidji

#402 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by oridjidji »

Bodkin wrote:
oridjidji wrote:
Kralj sam relativizacije jer kazem da ljudi koji su religiozni imaju jednako pravo da ucestvuju u vlasti i da im se uvazavaju temeljne slobode zagarantovane dostignucima nase civilizacije, kao sto je to pravo na vjerske slobode, pa i pravo na molitvu na radnom mjestu.

Jos da dodam, mene nervira sto se svakome ovdje sudi, po njegovome imenu, vanjskom imidzu, uvjerenju, a ne po rijecima i dijelima. Sam naslov teme mi je ove recimo degutantan.
Ali se pravis da ne vidis razliku izmedju religioznih ljudi. Po tebi su svi isti, a mi svi svojim ocima vidimo da nisu
I sta to svjedoce tvoje oci, sto vec nismo vidjeli kao razliku kod drugih ljudi? Isti su dok ne dokazu dijelima suprotno.
Bodkin

#403 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by Bodkin »

oridjidji wrote:
Bodkin wrote:
oridjidji wrote:
Kralj sam relativizacije jer kazem da ljudi koji su religiozni imaju jednako pravo da ucestvuju u vlasti i da im se uvazavaju temeljne slobode zagarantovane dostignucima nase civilizacije, kao sto je to pravo na vjerske slobode, pa i pravo na molitvu na radnom mjestu.

Jos da dodam, mene nervira sto se svakome ovdje sudi, po njegovome imenu, vanjskom imidzu, uvjerenju, a ne po rijecima i dijelima. Sam naslov teme mi je ove recimo degutantan.
Ali se pravis da ne vidis razliku izmedju religioznih ljudi. Po tebi su svi isti, a mi svi svojim ocima vidimo da nisu
I sta to svjedoce tvoje oci, sto vec nismo vidjeli kao razliku kod drugih ljudi? Isti su dok ne dokazu dijelima suprotno.
Kazu mi sa su vehabije opasne. Djela se sastoje u hiljadama youtube uradaka. Pozivanje na rusenje demokratije i ukidanje ljudskih prava. Odnos prema zenama i manjinama. Jel ono jedan od njih zavrsio zakucan u semafor jer za njega ovozemaljski ljudski zakoni nisu vazili? To au djela. I sta bi sa onim kvir festivalom?
oridjidji

#404 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by oridjidji »

KB9 wrote:jos jedna tema gdje se pokusava vehabije prikazat kao neke normalne osobe prema kojima se ustvari vrsi ogromna nepravda u svijetu a oni jadna majko fini i neduzni u svemu
U drustvu gdje mnogi ekstremi sjede na funkcijama, nista manje nenormalni nisu. kada se spaljuju ljudi, cine samoubistva, koji su branili i odbranili ovu drzavu, koje su sociopate na vlasti doveli u beznadje svojim nemarom i neradom, gdje se desi da ljudi umru od gladi kao u Ljubiji, dok raste broj gladnih po narodnim kuhinjama, gdje se gaze sva moguca prava gradjanima ove zemlje, vi raspredate o svakom selefiji/vehabiji kao da su svi jednako losi , spavaci, teroriste na kanafi koje neko ceka da povuce i cijelo drustvo posalje u haos. Da su svi takvi, nisu, da jesu spakovali bi se davno i otisli u Siriju i Irak i svima ucinili uslugu. E zbog takvih i branim pomenute...
ultima_palabra

#405 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by ultima_palabra »

oridjidji wrote:
KB9 wrote:jos jedna tema gdje se pokusava vehabije prikazat kao neke normalne osobe prema kojima se ustvari vrsi ogromna nepravda u svijetu a oni jadna majko fini i neduzni u svemu
U drustvu gdje mnogi ekstremi sjede na funkcijama, nista manje nenormalni nisu. kada se spaljuju ljudi, cine samoubistva, koji su branili i odbranili ovu drzavu, koje su sociopate na vlasti doveli u beznadje svojim nemarom i neradom, gdje se desi da ljudi umru od gladi kao u Ljubiji, dok raste broj gladnih po narodnim kuhinjama, gdje se gaze sva moguca prava gradjanima ove zemlje, vi raspredate o svakom selefiji/vehabiji kao da su svi jednako losi , spavaci, teroriste na kanafi koje neko ceka da povuce i cijelo drustvo posalje u haos. Da su svi takvi, nisu, da jesu spakovali bi se davno i otisli u Siriju i Irak i svima ucinili uslugu. E zbog takvih i branim pomenute...
Enes Omeragić nije bio u Siriji i Iraku, nije ni Ox, nije ni Mevlid... šta ćemo s njima?
oridjidji

#406 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by oridjidji »

Bodkin wrote:
oridjidji wrote:
Bodkin wrote:
Kazu mi sa su vehabije opasne. Djela se sastoje u hiljadama youtube uradaka. Pozivanje na rusenje demokratije i ukidanje ljudskih prava. Odnos prema zenama i manjinama. Jel ono jedan od njih zavrsio zakucan u semafor jer za njega ovozemaljski ljudski zakoni nisu vazili? To au djela. I sta bi sa onim kvir festivalom?
Kazu mi da su svi Srbi, Hrvati, Bosnjaci opasne. JBL su majke jednu drugima u ratu i nakon rata. Postoje na hiljade youtube uradaka. Pozivanje na rusenje demokratije i ukidanje ljudskih prava o drugima. Odnos prema zenama i manjinama im je pravi. Samo ovih su silovali na desetine hiljada u proteklom ratu. Vise od njih zavrsilo u Hagu, neki pred BH pravosudjem. Koliko se od njih zakucalo autom u banderu nepostujuci ljudske zakone? Koliko su zgazili ljudi? To su djela. Sta bi sa LGBT na Balkanu? Ciji su navijaci bili na kviru, koji taksti, koji sugradjani selefijama i vehabijama, koji su im jednako prijetili? Da ih selefije nisu proganjali po gradu i sami tukli?

Za sve nase sramove i blamove stavimo znak jednakosti medju sobom, ako je tako, lakse je.

Mozda neko od vas zeli da zivi u vjecitom medijskom strahu od svega i svakoga. Bas ne pristajem na tu pricu.
oridjidji

#407 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by oridjidji »

ultima_palabra wrote:
oridjidji wrote:
Enes Omeragić nije bio u Siriji i Iraku, nije ni Ox, nije ni Mevlid... šta ćemo s njima?
Enes je bio vehabija, koliko sam ja Kinez i to rece ministar Mektic koji hladno neki dan objasni NATO-u kako su Bosnjaci prijetnja BiH, shodno politici stranke iz koje dolazi. Ox jeste bio i osto i napravio sranje i zasluzeno svira kaznu. Mevlid kad nam je ponestalo domacih, stigao iz Srbije po BiH da ravna racune sa Amerima i zasluzeno svira kaznu.

E vidis i Naser Palislamovicbi jedan terorista u procesu OX-u jer se na njega razgalamise mediji zeljni prica i tudje krvi i pritisnuse pravosudje, pa fino nevina covjeka poslase u zatvor, pa u drugom procesu ga oslobodise, a drzava mu plati odstetu 220 hiljada KM.

Jel to ok?
Bodkin

#408 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by Bodkin »

oridjidji wrote:
Kazu mi da su svi Srbi, Hrvati, Bosnjaci opasne. JBL su majke jednu drugima u ratu i nakon rata. Postoje na hiljade youtube uradaka. Pozivanje na rusenje demokratije i ukidanje ljudskih prava o drugima. Odnos prema zenama i manjinama im je pravi. Samo ovih su silovali na desetine hiljada u proteklom ratu. Vise od njih zavrsilo u Hagu, neki pred BH pravosudjem. Koliko se od njih zakucalo autom u banderu nepostujuci ljudske zakone? Koliko su zgazili ljudi? To su djela. Sta bi sa LGBT na Balkanu? Ciji su navijaci bili na kviru, koji taksti, koji sugradjani selefijama i vehabijama, koji su im jednako prijetili? Da ih selefije nisu proganjali po gradu i sami tukli?

Za sve nase sramove i blamove stavimo znak jednakosti medju sobom, ako je tako, lakse je.

Mozda neko od vas zeli da zivi u vjecitom medijskom strahu od svega i svakoga. Bas ne pristajem na tu pricu.
Dakle da vidim jesam dobro shvatio. Poredis ratno stanje sa onim sta vehabije rade u miru? Jedini zakljucak je da su vehabije u ratu. Jesu u ratu sa sistemom ili nevehabijama to ne znam.

Navijaci su devijacija drustva. Taksiste ne znam zasto petljas u ovu pricu.

Dakle jos jednom, ni jedna od ovih skupina ne poziva na srednjovijekovne zakone koji se krse sa civilazacijskom normom danasnjice. Od prava zena, odnosa prema manjinama do toga kako postupati sa drugim religijama. Ono sto vehabije imaju zajednicko sa ostalim je mrznja prema lgbt populaciji. Tu su najblizi drustvu.

I na kraju, njihov sistem gledam u siriji, libiji, iraku i ostalim zemljama gdje je isil upetljan. Izvini sto nisam liberalan prema takvima koji bi me spalili zivog.
ultima_palabra

#409 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by ultima_palabra »

oridjidji wrote:
Enes je bio vehabija, koliko sam ja Kinez i to rece ministar Mektic koji hladno neki dan objasni NATO-u kako su Bosnjaci prijetnja BiH, shodno politici stranke iz koje dolazi. Ox jeste bio i osto i napravio sranje i zasluzeno svira kaznu. Mevlid kad nam je ponestalo domacih, stigao iz Srbije po BiH da ravna racune sa Amerima i zasluzeno svira kaznu.

E vidis i Naser Palislamovicbi jedan terorista u procesu OX-u jer se na njega razgalamise mediji zeljni prica i tudje krvi i pritisnuse pravosudje, pa fino nevina covjeka poslase u zatvor, pa u drugom procesu ga oslobodise, a drzava mu plati odstetu 220 hiljada KM.

Jel to ok?
Nisam u toku s tim Mektićevim izjavama.

Pa nije ništa čudno kad poznajemo naše tužioce, sudije i njihovu sposobnost. Ali ja opet nekako ne bih volio vidjeti tog Palislamovića da radi na aerodromu sa kojeg putujem.
broj dva

#410 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by broj dva »

Ima li i Bingo mesdžid?[/quote]

Nema koliko znam, to je svakako izrabljivacka firma. :)[/quote]

Šta onda čekaju branioci vjerskih i ljudskih prava, zašto ne protestuju,zašto ne organizuju bojkot Binga?
Hoče li vlada TK raspravljati o tome, kako se u Bingu krše osnovna ljudska i vjerska prava?
Šta čekaju SAFF, bosnjaci.net, ..?[/quote]

Postavljas glupa pitanja.Predstavljas stvari kao da su iskljucivo crne i bijele, kao da nema sive i ocekujes odgovor. Mislis li zaista da u Bingu nema onih koji svoju molitvu obave na vrijeme unutar prostora svoje firme? Vrlo vjerovatno ima, kao i onih kojim se to brani. Pricamo o kompaniji koja zaposljava par hiljada ljudi. Vlada TK treba raspravljati o prioritetnijim stvarima, pogotovo o nekim firmama koje ne nude ni sto Bingo nudi svojim radnicima, poput AIDE, DITE, KONJUHA, koja je od radnika i njihovih prava napravila ruglo. Pitanje gladnog stomaka je bitnije od pitanja molitve na radnom mjestu, gladan stomak je ne izvrsava najbolje, međutim ako je nečija želja da molitvu na radnom mjestu i pita za pomenuto pravo i to mu neko ne ospori jer je to pravo pojedincu zagarantovano, kome to treba da smeta? Treba da nas brine osporavanje toga prava, ali mi imamo jos prava koja se gaze, pa o njima ne raspravljamo ovdje sa istim zarom ko sto se to radi na ovoj temi.[/quote]
-----
Pravo na molitvu tokom radnog vremena osigurano pojedincu ?
Moza u Saudiskoj Arabiji ali kod nas nije. Imas slobodu religije ali to o svom trosku tokom slobodnog vremena. Tokom radnog vremena vecinom imas pravo na pauzu za jelo i to je to, kakva molitva kakvi bakraci kapitalizam je jaci od religije...
Zamisli sebe, otvoris fabriku, zaposlis 20 ili 2000 ljudi i svaki po 5-10 minuta po danu da se moli, nakupi se "radnog vremena" tokom kojeg se nista ne radi a ti moras platiti. Da li to zvuci posteno tebi ?
mirza_15

#411 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by mirza_15 »

broj dva wrote: -----
Moza u Saudiskoj Arabiji ali kod nas nije. Imas slobodu religije ali to o svom trosku tokom slobodnog vremena. Tokom radnog vremena vecinom imas pravo na pauzu za jelo i to je to, kakva molitva kakvi bakraci kapitalizam je jaci od religije...
Zamisli sebe, otvoris fabriku, zaposlis 20 ili 2000 ljudi i svaki po 5-10 minuta po danu da se moli, nakupi se "radnog vremena" tokom kojeg se nista ne radi a ti moras platiti. Da li to zvuci posteno tebi ?
Jesi li sada na poslu?
broj dva

#412 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by broj dva »

mirza_15 wrote:
Jesi li sada na poslu?
---------
Jesam.
Svrha pitanja ?
Zakonom zagarantovano pravo naprdivanja na forumu tokom radnog vremena ? I ako mi poslodavac ukine internet i zakine me za to zakonom garantovano pravu mogu ga tuzit ?
mirza_15

#413 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by mirza_15 »

broj dva wrote:
mirza_15 wrote:
Jesi li sada na poslu?
---------
Jesam.
Svrha pitanja ?
Zakonom zagarantovano pravo naprdivanja na forumu tokom radnog vremena ? I ako mi poslodavac ukine internet i zakine me za to zakonom garantovano pravu mogu ga tuzit ?
Pa eto i tebi se nakupi radnog vremena tokom kojeg nista ne radis, a gazda mora platiti. Niko ne radi 8 sati 60 minuta svaki radni dan. I niko ne problematizuje to sto se ustane od racunara jer nije ok sjediti 8 sati, sto se izadje iz kancelarije da se zapali cigara, sto se Boga mi ode i na kafu (mimo one pauze za dorucak) ili se napravi u kancelariji, sto na kraju krajeva svako ima fizioloske potrebe pa mora izaci.... Ubjedjen sam cak da te niko ne moze natjerati da sjedis svih 8 sati. Ona sudinica je gola vjezbala pored prozora. Sud je zanimario ovaj prvi dio (gola pored prozora) i bazirao se na drugi i rekao da ima pravo zbog vlastitog zdravlja.... Problem je licemjerja kada se spomene 5-10 minuta za namaz. Sve drugo moze, samo namaz ne moze. Popravljajte to u svojim glavama ako hocete da budete posteni. Ako necete onda radite i pisite sta hocete.
broj dva

#414 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by broj dva »

-----
Zamisli sebe, otvoris fabriku, zaposlis 20 ili 2000 ljudi i svaki po 5-10 minuta po danu da se moli, nakupi se "radnog vremena" tokom kojeg se nista ne radi a ti moras platiti. Da li to zvuci posteno tebi ?[/quote]

Jesi li sada na poslu?[/quote]
---------
Jesam.
Svrha pitanja ?
Zakonom zagarantovano pravo naprdivanja na forumu tokom radnog vremena ? I ako mi poslodavac ukine internet i zakine me za to zakonom garantovano pravu mogu ga tuzit ?[/quote]

Pa eto i tebi se nakupi radnog vremena tokom kojeg nista ne radis, a gazda mora platiti. Niko ne radi 8 sati 60 minuta svaki radni dan. I niko ne problematizuje to sto se ustane od racunara jer nije ok sjediti 8 sati, sto se izadje iz kancelarije da se zapali cigara, sto se Boga mi ode i na kafu (mimo one pauze za dorucak) ili se napravi u kancelariji, sto na kraju krajeva svako ima fizioloske potrebe pa mora izaci.... Ubjedjen sam cak da te niko ne moze natjerati da sjedis svih 8 sati. Ona sudinica je gola vjezbala pored prozora. Sud je zanimario ovaj prvi dio (gola pored prozora) i bazirao se na drugi i rekao da ima pravo zbog vlastitog zdravlja.... Problem je licemjerja kada se spomene 5-10 minuta za namaz. Sve drugo moze, samo namaz ne moze. Popravljajte to u svojim glavama ako hocete da budete posteni. Ako necete onda radite i pisite sta hocete.[/quote]
-----

Sve to stoji i tako i jeste vecinom - ljudi se cesto dogovore. I niko nije robot da samo radi 8 sati.
Meni je u oci zapala tvrdnja o zakonski garantovanom pravu na molitvu tokom radnog vremena, to ne postoji.
oridjidji

#415 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by oridjidji »

broj dva wrote:Ima li i Bingo mesdžid?
Nema koliko znam, to je svakako izrabljivacka firma. :)[/quote]

Šta onda čekaju branioci vjerskih i ljudskih prava, zašto ne protestuju,zašto ne organizuju bojkot Binga?
Hoče li vlada TK raspravljati o tome, kako se u Bingu krše osnovna ljudska i vjerska prava?
Šta čekaju SAFF, bosnjaci.net, ..?[/quote]

Postavljas glupa pitanja.Predstavljas stvari kao da su iskljucivo crne i bijele, kao da nema sive i ocekujes odgovor. Mislis li zaista da u Bingu nema onih koji svoju molitvu obave na vrijeme unutar prostora svoje firme? Vrlo vjerovatno ima, kao i onih kojim se to brani. Pricamo o kompaniji koja zaposljava par hiljada ljudi. Vlada TK treba raspravljati o prioritetnijim stvarima, pogotovo o nekim firmama koje ne nude ni sto Bingo nudi svojim radnicima, poput AIDE, DITE, KONJUHA, koja je od radnika i njihovih prava napravila ruglo. Pitanje gladnog stomaka je bitnije od pitanja molitve na radnom mjestu, gladan stomak je ne izvrsava najbolje, međutim ako je nečija želja da molitvu na radnom mjestu i pita za pomenuto pravo i to mu neko ne ospori jer je to pravo pojedincu zagarantovano, kome to treba da smeta? Treba da nas brine osporavanje toga prava, ali mi imamo jos prava koja se gaze, pa o njima ne raspravljamo ovdje sa istim zarom ko sto se to radi na ovoj temi.[/quote]
-----
Zamisli sebe, otvoris fabriku, zaposlis 20 ili 2000 ljudi i svaki po 5-10 minuta po danu da se moli, nakupi se "radnog vremena" tokom kojeg se nista ne radi a ti moras platiti. Da li to zvuci posteno tebi ?[/quote]

Prema konvenciji o ljudskim pravima neupitno pravo. Postavljai i clanove ovdje. Aj zdravo. :D

Svejedno kada se uzme u obzir koliko je efikasnog rada u radnom vremenu od 8 sati ili od 12 sati, vidimo da se vremena ima i za fildzan viska, a i pauzu viska. Ne rade svi na traci.
oridjidji

#416 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by oridjidji »

ultima_palabra wrote:
oridjidji wrote:

Jel to ok?
Nisam u toku s tim Mektićevim izjavama.

Pa nije ništa čudno kad poznajemo naše tužioce, sudije i njihovu sposobnost. Ali ja opet nekako ne bih volio vidjeti tog Palislamovića da radi na aerodromu sa kojeg putujem.
Posteno od tebe. Ok je meni to da svi ne moramo jednako gledati na iste pojave. Samo ako nekoga nevolimo, pa cak i mrzimo, te ne znaci da moramo biti nepravedni prema istima.
broj dva

#417 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by broj dva »

-----

Prema konvenciji o ljudskim pravima neupitno pravo. Postavljai i clanove ovdje. Aj zdravo. :D

Svejedno kada se uzme u obzir koliko je efikasnog rada u radnom vremenu od 8 sati ili od 12 sati, vidimo da se vremena ima i za fildzan viska, a i pauzu viska. Ne rade svi na traci.[/quote]
----
Ne.
Prema povelji/konvenciji o ljudskim pravima imamo slobodu religije - da slobodno biramo svoju religiju i da je slobodno upraznjavamo.
Da se molim kome hocu. Da li cu obozavati Alaha, Jehvu, Ra, solju za caj koja orbituje sunce, Zeusa, Mitru ili nista od svega toga nije bitno jer imam pravo na to.
Ali ta konvencija nista ne kaze o pravu na pauze za molitve tokom radnog dana. To "pravo" jednostavno nije univerzalno i ne postoji u velikom djelu svjeta.
Smail Aga Cengic

#418 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by Smail Aga Cengic »

U Bosni prije navale salafista devedesetih godina prosloga vijeka nije bilo ni bradica, niti tola troftaljki a niti mahanja rukama tj. gestikulacije kao u arapskim zemljama (to me nekako isto nervira u zadnje vrijeme).

Sve te novotarije su novotarije i svi ti koji to slijede bi trebali staviti prst na celo i razmisliti sta rade a da je moja privatna firma kod mene on takav ne bi radio.
XXS

#419 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by XXS »

Opet tuzlaci ugrozavaju Bosnjake.
Prebilo navijace FC Sarajeva u Tuzli.

Izjava jednog od navijaca FC Sarajeva:
"Policija nas je tukla samo zato sto nosimo brade i zato sto smo usli na teren jer je bilo vrijeme namaza, vrijeme da se klanja."
Smail Aga Cengic

#420 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

XXS wrote:Opet tuzlaci ugrozavaju Bosnjake.

"Policija nas je tukla samo zato sto nosimo brade i zato sto smo usli na teren jer je bilo vrijeme namaza, vrijeme da se klanja."
Jel to sarkazam? Ako nije onda ne mogu da vjerujem da ima jos tako zahlupanih ljudi...
Danguba

#421 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by Danguba »

Smail Aga Cengic wrote:

Jel to sarkazam? Ako nije onda ne mogu da vjerujem da ima jos tako zahlupanih ljudi...
mislis, navijaca. :D
Smail Aga Cengic

#422 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Danguba wrote:
Smail Aga Cengic wrote:

mislis, navijaca. :D
ma ja sam u soku, neki kao da zive u pecinama...
howdy

#423 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by howdy »

howdy wrote:
oridjidji wrote:Bradonja na aerodrumu u Becu, kein problem

https://youtu.be/vwoa_ywlW4c

Bradonja na aerodrumu u BiH, big problem.

ovog su samo pokupili s ceste i natjerali da radi na aerodromu. haj ba ziv bio ohladi malo.
Na bečkom aerodromu suspendovan Bosanac, simpatizer ID

Nakon što su belgijski policijski sindikati, poslije terorističkog napada na tamošnjem aerodromu, upozorili da među zaposlenima ima i simpatizera Islamske države, na bečkom aerodromu Švehat je identifikovan jedan takav zaposleni porijeklom iz BiH, koji je odmah suspendovan.
On je na tom aerodromu godinama radio kao tehničar, zadužen za održavanje raznih postrojenja, a suspendovan je pošto su ga austrijske vlasti označile kao simpatizera Islamske države, javili su bečki mediji, a prenio Tanjug.
"Svi zaposleni, koji rade u škakljivim oblastima, prije stupanja na dužnost prolaze detaljnu provjeru", izjavio je portparol aerodroma, dodajući da procedura može da traje više sedmica.Tako je bilo i sa suspendovanim tehničarom. Bosanac je suspendovan jer je na socijalnim mrežama rado pozirao u pobjedničkoj pozi nalik borcima Islamske države, sa podignutim kažiprstom.
Takođe, preko nekih internet sajtova iskazivao je simpatije prema Islamskoj državi i slijedio je radikalne salafističke poruke, a zaposlenima je pao u oči sa svojim radikalnim pogledima na svijet. Zbog svega toga, rukovodstvo arodroma ga je suspendovalo.
nepunih mjesec dana nakon hvalospjevki :mrgreen: beckom aerodromu :lol: :lol:

Bradonja je ipak problem na beckom aerodromu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ta ce austrijanci :D
Last edited by howdy on 06/04/2016 11:05, edited 1 time in total.
howdy

#424 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by howdy »

.
Last edited by howdy on 06/04/2016 11:04, edited 1 time in total.
howdy

#425 Re: Musliman,vjernik,brada i aerodromi.

Post by howdy »

.
Post Reply