Muško-Ženska prijateljstva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zigzag
#76 Re: Muško-Ženska prijateljstva
jel vam žena ide vikendom sa prijateljem u kino dok vi nešto radite oko kuće ili na vikendici?
- BlackCaviar
#77 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Ma sve zavisi od okolnosti, vrste prijateljstva, bliskosti, bračnog stanja tih prijatelja, šta ko smatra prijateljstvom itd... Nekome postoje nekome ne itd
Po mom mišljenju i definiciji tog prijateljstva ne postoje i nek me smatra pećinskom čoekom ko hoće 
- MarlboroGold
#78 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Ako čovjek kod druge strane naleti na zajedničke hobije, teme i ostalo spol tu zna postati nebitan. Gledaš tu osobu često kao sestru, a ona tebe kao brata.
Da se to može promijeniti apsolutno može, ali ne mora.
Da se to može promijeniti apsolutno može, ali ne mora.
- Facility
-
eki to
#80 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Sve zavisi koliko je ko zagorio, jos ako se malo popije
.....
- ljubicasti limun
-
snijeg_led
- semirsar
#83 Re: Muško-Ženska prijateljstva
pa ako je vec zagorio, o kakvoj kontroli govoris, mora uciniti skoro sve da ne izgori ili se utopi u alc.
-
snijeg_led
#84 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Ne znam kako to ide nisam probala. Ocigledno da Kralj Eki To i ti imate vise iskustva
De ispricajte
- semirsar
#85 Re: Muško-Ženska prijateljstva
ja pricam samo u 4 oka, siri auditorijum o intimnim stvarima iskljucujemsnijeg_led wrote: ↑05/08/2026 04:35Ne znam kako to ide nisam probala. Ocigledno da Kralj Eki To i ti imate vise iskustva
De ispricajte![]()
-
snijeg_led
#86 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Wow ti si odlican
il samo odlično pišeš 
- semirsar
#87 Re: Muško-Ženska prijateljstva
ne znadem sta da ti recem, upoznavam se jos sa samim sobom 
tesko mi to ide samom
tesko mi to ide samom
-
snijeg_led
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#89 Re: Muško-Ženska prijateljstva
kaže iskoči mi na fejsu istraživanje
homosapijensice su se dugo vremena seksale s neandertalcima dok ih nisu unustili
prvi komentar s najvise lajkova
pa i danas se jebu s neandertalcima najviše
kod neandertalaca nema prijateljstva
homosapijensice su se dugo vremena seksale s neandertalcima dok ih nisu unustili
prvi komentar s najvise lajkova
pa i danas se jebu s neandertalcima najviše
kod neandertalaca nema prijateljstva
-
toska
#90 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Baš juče 
Are you muscular? You're probably part Neanderthal, scientists say
https://www.msn.com/en-us/health/medica ... r-AA29sAWm
P.s. tema je šaljiva pa tako i ovaj upis, razlika u mišičnoj masi dostižna je za mjesec dana vježbe.
možda je interesantnije širi bokovi i vilica.
Are you muscular? You're probably part Neanderthal, scientists say
https://www.msn.com/en-us/health/medica ... r-AA29sAWm
P.s. tema je šaljiva pa tako i ovaj upis, razlika u mišičnoj masi dostižna je za mjesec dana vježbe.
možda je interesantnije širi bokovi i vilica.
- yoda82
#91 Re: Muško-Ženska prijateljstva
To su oni koji ne mogu kontrolisati svoje nagone, a to je nešto što nas odvaja od životinja.Better Man wrote: ↑28/07/2026 08:44100% se slažem sa napisanim. Oni koji smatraju da muško - ženska prijateljstva ne postoje su debelo zaostali ne u srednjem vijeku, već u prahistorijskom dobu.
- Better Man
#92 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Upravo tako kako si napisao.yoda82 wrote: ↑18/08/2026 09:21To su oni koji ne mogu kontrolisati svoje nagone, a to je nešto što nas odvaja od životinja.Better Man wrote: ↑28/07/2026 08:44100% se slažem sa napisanim. Oni koji smatraju da muško - ženska prijateljstva ne postoje su debelo zaostali ne u srednjem vijeku, već u prahistorijskom dobu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#93 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Geni su misterija covjecanstva
Samo su oni bitni a tijelo je ljustura koja ih nosi u buducnost
Smisao gena je da se reproducraju
Onaj ko ne zeli siriti gene je ili POP il su mu vrane u vidu moderih medija pod kontrolom pripadnika nebeskog naroda ispile mozak
Kroz povijest je bilo vise onih koji zele jebati sve redom ako lici na nesto za razliku od onih koji ne zele jebati prijateljice
Poruka mladicima: ako lici na nesto IMAJ ODNOSE S NJOM...OPĆI TJELESNO
Samo su oni bitni a tijelo je ljustura koja ih nosi u buducnost
Smisao gena je da se reproducraju
Onaj ko ne zeli siriti gene je ili POP il su mu vrane u vidu moderih medija pod kontrolom pripadnika nebeskog naroda ispile mozak
Kroz povijest je bilo vise onih koji zele jebati sve redom ako lici na nesto za razliku od onih koji ne zele jebati prijateljice
Poruka mladicima: ako lici na nesto IMAJ ODNOSE S NJOM...OPĆI TJELESNO
- Didier
#94 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Nije mi jasno stvarno zašto bih, pored svoje porodice, išao da šaram s prijateljicom koju poznajem 20-30 godina. Da sam trebao biti s njom, bio bih valjda.
I obrnuto.
Ovako se družimo i porodično, i ponekad samo nas dvoje, i svi se međusobno čujemo, putujemo, sijelimo, itd.
Ali jbg, shvatam, kad nemaš nikakvu ozbiljnu relaciju u životu, kad si jebao jednom ili nijednom, i to slučajno, da onda želiš općiti sa svim pojavama koje nisu mama.
Tužno.
I obrnuto.
Ovako se družimo i porodično, i ponekad samo nas dvoje, i svi se međusobno čujemo, putujemo, sijelimo, itd.
Ali jbg, shvatam, kad nemaš nikakvu ozbiljnu relaciju u životu, kad si jebao jednom ili nijednom, i to slučajno, da onda želiš općiti sa svim pojavama koje nisu mama.
Tužno.
-
zigzag
#95 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Nijedan život nije isti.
U globalu nije prirodno niti su ljudi takvi stvoreni. Kada imaš prijatelja, odete vikendom na pecanje, ili na futbal, ili se zapijete cijelu noć. Žena će to vrijeme odvojiti za nešto drugo.
I obratno.
Ona ima prijateljicu, odoše u austriju u šoping, odoše tamo odoše ovamo. A ti ćeš tad svoje vrijeme drugačije odvojiti.
I nikako nije prirodno da ako ti neka drugarica ili prijateljica npr voli planinariti da ti ideš s njom a da ti porodica ostane kod kuće ili da prijateljica voli skupljanje gljiva u prirodi da idete skupa na Trebević da joj pokažeš smrčka.
Kao što nije prirodno da tvoja žena ode sa prijateljem u kino dok ti odvedeš djecu da obiđu nenu i djeda.
Daleko od toga da nema bližih poznanstava ili prijateljstava jer kako rekoh ni jedan život nije isti ali ne treba miješati poznanicu, kolegicu sa posla, iz školskih vremena pa i iz djetinjstva tj mahale sa nečin što se zove prijatelj ili prijateljica.
rastezljiv je pojam svakako
U globalu nije prirodno niti su ljudi takvi stvoreni. Kada imaš prijatelja, odete vikendom na pecanje, ili na futbal, ili se zapijete cijelu noć. Žena će to vrijeme odvojiti za nešto drugo.
I obratno.
Ona ima prijateljicu, odoše u austriju u šoping, odoše tamo odoše ovamo. A ti ćeš tad svoje vrijeme drugačije odvojiti.
I nikako nije prirodno da ako ti neka drugarica ili prijateljica npr voli planinariti da ti ideš s njom a da ti porodica ostane kod kuće ili da prijateljica voli skupljanje gljiva u prirodi da idete skupa na Trebević da joj pokažeš smrčka.
Kao što nije prirodno da tvoja žena ode sa prijateljem u kino dok ti odvedeš djecu da obiđu nenu i djeda.
Daleko od toga da nema bližih poznanstava ili prijateljstava jer kako rekoh ni jedan život nije isti ali ne treba miješati poznanicu, kolegicu sa posla, iz školskih vremena pa i iz djetinjstva tj mahale sa nečin što se zove prijatelj ili prijateljica.
- yoda82
#96 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Ovdje nije pitanje da li bi ti želio "prasnuti" jaranicu, nego da li ćeš to uraditi.
Slažem se da će većina zdravih muškaraca imati želju za sexom, pa i sa prijateljicama, ali ono što nas odvaja od životinja je samokontrola.
Ja možda imam i želju za autom ili telefonom koji ima moj jaran, ili neko nepoznat na ulici, pa mu neću oteti. Čak neću ni uzeti sebi ako nađem taj mobitel koji želim na ulici, nego ću pokušati naći vlasnika i vratiti ili predati policiji.
Sve ostalo je samo izgovor da nekom nešto braniš, ili da se ponašaš kao divljak.
Ako neko hoće da te prevari, prevariće te imao ili namao prijateljica/prijatelja suprotnog spola.
Slažem se da će većina zdravih muškaraca imati želju za sexom, pa i sa prijateljicama, ali ono što nas odvaja od životinja je samokontrola.
Ja možda imam i želju za autom ili telefonom koji ima moj jaran, ili neko nepoznat na ulici, pa mu neću oteti. Čak neću ni uzeti sebi ako nađem taj mobitel koji želim na ulici, nego ću pokušati naći vlasnika i vratiti ili predati policiji.
Sve ostalo je samo izgovor da nekom nešto braniš, ili da se ponašaš kao divljak.
Ako neko hoće da te prevari, prevariće te imao ili namao prijateljica/prijatelja suprotnog spola.
- Better Man
#97 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Ja sam sa svojom dobrom prijateljicom koja je udata i mama dvoje djece najnormalnije znao otići na koncert i u pozorište, jer se desi ono što oboje volimo. Njen suprug je tada kući sa djecom. To je nešto najnormalnije u zdravim i normalnim odnosima.zigzag wrote: ↑18/08/2026 11:31 Nijedan život nije isti.
I obratno.
- Facility
#98 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Better Man wrote: ↑18/08/2026 15:16Ja sam sa svojom dobrom prijateljicom koja je udata i mama dvoje djece najnormalnije znao otići na koncert i u pozorište, jer se desi ono što oboje volimo. Njen suprug je tada kući sa djecom. To je nešto najnormalnije u zdravim i normalnim odnosima.zigzag wrote: ↑18/08/2026 11:31 Nijedan život nije isti.
I obratno.
Da li njen muž zna da nisi gay?
-
zigzag
#99 Re: Muško-Ženska prijateljstva

što bi rekla "nije ono što misliš"..
Ma kažem, ima različitih života pa i regularnih prijateljstava. Nikad ne treba sve ljude staviti na industrijsku traku i misliti da svi isto žive.
- Facility