annoy wrote:Pa nije to zamjena za vaginalno, to je samo dodatna zabavaL u c i f e r wrote:
Ma jesam
Al brate bolji filing vaginalno, sve fino dihtuje, podmazano, cisto
Bulja stegne ko klema

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
annoy wrote:Pa nije to zamjena za vaginalno, to je samo dodatna zabavaL u c i f e r wrote:
Ma jesam
Al brate bolji filing vaginalno, sve fino dihtuje, podmazano, cisto
Bulja stegne ko klema

Čini mi se da je ta tema bila zato što se lik povrijedio pri tom bezuspješnom pokušaju seksa, i to vaginalnog.esmasaric wrote:Ala ste otišli od teme.
I by the way, bila je tema o tome, momak je koristio kolu kao lubrikant....jadna djevojka. [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji1]
Tebe su banovali jer si provocirao druge s analnim seksom. Ne podržavaju ga svi...Ramzess Veliki wrote:Vidi ti ovo, a mene su banovali jer sam podržavao analni seks ...
Ako je vaginalni...to je još gore....jadna djevojka. [emoji20]Euridika wrote:Čini mi se da je ta tema bila zato što se lik povrijedio pri tom bezuspješnom pokušaju seksa, i to vaginalnog.esmasaric wrote:Ala ste otišli od teme.
I by the way, bila je tema o tome, momak je koristio kolu kao lubrikant....jadna djevojka. [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji1]
Ali, bila je i tema analni seks - da ili ne. Čini mi se većinom bilo ne, poneki odgovor možda, ponekad i sl. i tek rijetki odgovori da, svakako.![]()
Eto kako završe prijateljstva... u guj'ci...
[emoji106]esmasaric wrote:Bili smo drugovi pa ljubav probali
A sad nijedno ni drugo...
A sad nijedno ni drugo...
annoy wrote:Provocirao s analnim seksom
Sejtanska rabotaannoy wrote:Lucifer je kriv
ko li je kome tu shukn'o ... tj. ko li je bio sender a ko receiverEuridika wrote:annoy wrote:Provocirao s analnim seksom![]()
Nije da ga nisam i ja upakovala...
100% istinaal_akhisari wrote:...teško i prilično rijetko, ali moguće; kao što je već kazano često, najčešće su to jednostrane simpatije, zaljubljenost za koju druga strana ne(će) zna; ali ima i prijateljstava; priznajem da sam nekad mislio da je to skoro, pa nemoguće (mladost), ali vremenom
Rijetko su to simpatije i zaljubljenost, a mnogo cesce bazicni instinkti..frngla wrote:100% istinaal_akhisari wrote:...teško i prilično rijetko, ali moguće; kao što je već kazano često, najčešće su to jednostrane simpatije, zaljubljenost za koju druga strana ne(će) zna; ali ima i prijateljstava; priznajem da sam nekad mislio da je to skoro, pa nemoguće (mladost), ali vremenom
Mahala znaaditon wrote:Ja imam frendice koje su upravo to, frendice. S moje strane nije nikad bilo nekih drugih osjećanja a mislim da nije ni s pozicije frendice/a. Nikad u tim odnosima nije ništa drugačije bilo nego s muškim prijateljima. E sad, to su moja iskustva, mada mislim da je generalno većini teško održavati takve odnose jer obično jedna strana u nekom trenutku poželi nešto više.
Ali za mahalu, ako te vidi samo jednom s nekom djevojkom, odmah je priča jeste li u šemi
Što je najgore,često se i obistini ono što se priča.Otto_13 wrote:ma mahala je cudo , ako vas vidi dva puta zajedno brak i djeca su u najavi