Kako je drzati u ovoj poziciji, a da se ne vraca u prirodnu, gel, vosak ?RamiQ wrote:Kako napraviti ovu frizuru?sheilak wrote:joj, vidi ove.,,,i vidi njega...Šveđanin wrote:
![]()
tacno mu kroz kosu prstima pozelis proci.
Pustati sve, i vremenom sa strane skracivati, sta onda? Kako se zove uopste ova frizura, znam da pod undercut men hairstyle google dosta toga izbacuje.
MUŠKE FRIZURE
-
MrShadow
#51 Re: MUŠKE FRIZURE
-
MadridiisTa
#52 Re: MUŠKE FRIZURE
[/quote]
joj, vidi ove.,,,i vidi njega...
tacno mu kroz kosu prstima pozelis proci.[/quote]
Kako napraviti ovu frizuru?
Pustati sve, i vremenom sa strane skracivati, sta onda? Kako se zove uopste ova frizura, znam da pod undercut men hairstyle google dosta toga izbacuje.[/quote]
Kako je drzati u ovoj poziciji, a da se ne vraca u prirodnu, gel, vosak ?[/quote]
mene zanima i kako dobiti ovakav look... da pustim gore da raste je veoma teško, sa obzirom kakvu kosu imam
zna neko šta da koristim da mi kosa bude "mekana" 
joj, vidi ove.,,,i vidi njega...
tacno mu kroz kosu prstima pozelis proci.[/quote]
Kako napraviti ovu frizuru?
Pustati sve, i vremenom sa strane skracivati, sta onda? Kako se zove uopste ova frizura, znam da pod undercut men hairstyle google dosta toga izbacuje.[/quote]
Kako je drzati u ovoj poziciji, a da se ne vraca u prirodnu, gel, vosak ?[/quote]
mene zanima i kako dobiti ovakav look... da pustim gore da raste je veoma teško, sa obzirom kakvu kosu imam
- BAN___KAI
#53 Re: MUŠKE FRIZURE
OK hvala , kupim ga ako je ispod 5km. Nadam se da kosa opet nece izgledati suha nakon 5 minuta i s njim.MadridiisTa wrote:pa za vlažan izgled koristi neki aqua look gel.. moj izbor je nivea aqua look mada ja ne koristim gelBAN___KAI wrote:Da li postoji ikakav gel koji obliku i daje taman/vlazan izgleda kose na duze vrijeme ? Svaki gel koji koristim slijepi kosu i izgleda suho nakon 5minuta. Moja frizura je slicna toj što je sa strane ošišano, zalizano na stranu. Koristim briljantin gel.
http://www.niveamen.hr/proizvodi/Aqua-Gel-za-muskarce
Kupio sam gel za 7km, nakon 5 minuta opet mi kosa izgleda neuredna i suha. Moguce je da mi je jednostavno kosa takva. Ili je nekako moram oblikovati fenom, fen nikad ne koristim.
-
MadridiisTa
#54 Re: MUŠKE FRIZURE
teško da ćeš naći dobar gel ispod 5 KM... kod mene je kosa veoma gusta, teško ju je oblikovati, ali koristim taftovu pjenu za kosu, četku i fen, pa je nekako uspijem tu i tamo oblikovatiBAN___KAI wrote:OK hvala , kupim ga ako je ispod 5km. Nadam se da kosa opet nece izgledati suha nakon 5 minuta i s njim.MadridiisTa wrote:pa za vlažan izgled koristi neki aqua look gel.. moj izbor je nivea aqua look mada ja ne koristim gelBAN___KAI wrote:Da li postoji ikakav gel koji obliku i daje taman/vlazan izgleda kose na duze vrijeme ? Svaki gel koji koristim slijepi kosu i izgleda suho nakon 5minuta. Moja frizura je slicna toj što je sa strane ošišano, zalizano na stranu. Koristim briljantin gel.
http://www.niveamen.hr/proizvodi/Aqua-Gel-za-muskarce
Kupio sam gel za 7km, nakon 5 minuta opet mi kosa izgleda neuredna i suha. Moguce je da mi je jednostavno kosa takva. Ili je nekako moram oblikovati fenom, fen nikad ne koristim.
- manekenka u penziji
#55 Re: Odg: MUŠKE FRIZURE
Nema ga nigdje da se kupi. Prodavačice iz dm-a i cm-a su najavljivale da ce se to desiti pa sam napravila male zalihe, ali sada je muz načeo i posljednje pakovanje.MadridiisTa wrote:šta s' njim ?manekenka u penziji wrote:Je li iko od vas muškaraca vidio loreal indestructible gel?
Crna kutija sa crvenim detaljima.
Možda se ne proizvodi više ili smo mi prestali uvoziti?
-
MadridiisTa
#56 Re: Odg: MUŠKE FRIZURE
ne znam.. ja sam prvi put čuo za taj gel od tebe.. to bolji taj gel nego ostali?manekenka u penziji wrote:Nema ga nigdje da se kupi. Prodavačice iz dm-a i cm-a su najavljivale da ce se to desiti pa sam napravila male zalihe, ali sada je muz načeo i posljednje pakovanje.MadridiisTa wrote:šta s' njim ?manekenka u penziji wrote:Je li iko od vas muškaraca vidio loreal indestructible gel?
Crna kutija sa crvenim detaljima.
Možda se ne proizvodi više ili smo mi prestali uvoziti?
- tendzera
#57 Re: MUŠKE FRIZURE
Pa ako imaš takvu kosu da ne mo'š napraviti ovakvu frizuru(da liči na nešto), nemoj ni pokušavati nazor 
-
mefistofilis
#58 Re: MUŠKE FRIZURE
ne znam je li to lose s moje strane ali ja imam "nekakvo" misljenje o osobama koje nose ove jurisne frizure
- sheilak
#59 Re: MUŠKE FRIZURE
sinuhe wrote:To je wehrmacht 2.0 style.
- manekenka u penziji
#60 Re: Odg: MUŠKE FRIZURE
Muzu je dobar i samo njega koristi.MadridiisTa wrote:ne znam.. ja sam prvi put čuo za taj gel od tebe.. to bolji taj gel nego ostali?manekenka u penziji wrote:Nema ga nigdje da se kupi. Prodavačice iz dm-a i cm-a su najavljivale da ce se to desiti pa sam napravila male zalihe, ali sada je muz načeo i posljednje pakovanje.MadridiisTa wrote: šta s' njim ?
Možda se ne proizvodi više ili smo mi prestali uvoziti?kakav je ?
Isto mu se desilo sa gelom kojeg je prije ovog koristio, povukli ga sa polica, takodjer je bio lorealov.
- ilkbahar
#61 Re: MUŠKE FRIZURE
i sta sad? sad ce te svi hodati kao preslikani? KO onaj koreanski ili ciji vec diktator sto je naredio narodu da se svi sisaju kao on.
-
MadridiisTa
#62 Re: MUŠKE FRIZURE
ako ti se ne sviđa to što pišemo ne moraš ni čitatiilkbahar wrote:i sta sad? sad ce te svi hodati kao preslikani? KO onaj koreanski ili ciji vec diktator sto je naredio narodu da se svi sisaju kao on.
-
MadridiisTa
#63 Re: Odg: MUŠKE FRIZURE
[/quote]Nema ga nigdje da se kupi. Prodavačice iz dm-a i cm-a su najavljivale da ce se to desiti pa sam napravila male zalihe, ali sada je muz načeo i posljednje pakovanje.
Možda se ne proizvodi više ili smo mi prestali uvoziti?[/quote]
ne znam.. ja sam prvi put čuo za taj gel od tebe.. to bolji taj gel nego ostali?
kakav je ?
[/quote]
Muzu je dobar i samo njega koristi.
Isto mu se desilo sa gelom kojeg je prije ovog koristio, povukli ga sa polica, takodjer je bio lorealov.[/quote]
ok.. probat' ću taj da vidim kakav je
Možda se ne proizvodi više ili smo mi prestali uvoziti?[/quote]
ne znam.. ja sam prvi put čuo za taj gel od tebe.. to bolji taj gel nego ostali?
Muzu je dobar i samo njega koristi.
Isto mu se desilo sa gelom kojeg je prije ovog koristio, povukli ga sa polica, takodjer je bio lorealov.[/quote]
ok.. probat' ću taj da vidim kakav je
- manekenka u penziji
#64 Re: MUŠKE FRIZURE
Ako ga nadjes... I javi gdje si ga našao
hvala!
- Muhamed Đakmić
#65 Re: MUŠKE FRIZURE
I jaatorniji putnik wrote:ne znam je li to lose s moje strane ali ja imam "nekakvo" misljenje o osobama koje nose ove jurisne frizure
Priča mi komšija, inače frizer, došao mu ovaj malac jedan iz mahale da se šiša i rekao mu: Ošišaj me ko El Shaarawy-a
-
MadridiisTa
#66 Re: MUŠKE FRIZURE
hahahahahhahahah... ne sviđa se ni meni ona frizura u El Sharawya... ova gore frizura je savršenaMuhamed Đakmić wrote:I jaatorniji putnik wrote:ne znam je li to lose s moje strane ali ja imam "nekakvo" misljenje o osobama koje nose ove jurisne frizure
Priča mi komšija, inače frizer, došao mu ovaj malac jedan iz mahale da se šiša i rekao mu: Ošišaj me ko El Shaarawy-a
-
mefistofilis
#67 Re: MUŠKE FRIZURE
ma dobro, sjecam se i ja da je moj brat kao mali nosio bekamovu frizuru. otisao kod frizerke i nikako nego tako... jos mu i dres morali kupiti.Muhamed Đakmić wrote:I jaatorniji putnik wrote:ne znam je li to lose s moje strane ali ja imam "nekakvo" misljenje o osobama koje nose ove jurisne frizure
al to su djeca. ovi "zreliji" mi nisu jasni
-
MadridiisTa
#68 Re: MUŠKE FRIZURE
atorniji putnik wrote:ma dobro, sjecam se i ja da je moj brat kao mali nosio bekamovu frizuru. otisao kod frizerke i nikako nego tako... jos mu i dres morali kupiti.Muhamed Đakmić wrote:I jaatorniji putnik wrote:ne znam je li to lose s moje strane ali ja imam "nekakvo" misljenje o osobama koje nose ove jurisne frizure
Priča mi komšija, inače frizer, došao mu ovaj malac jedan iz mahale da se šiša i rekao mu: Ošišaj me ko El Shaarawy-a![]()
al to su djeca. ovi "zreliji" mi nisu jasni

pa šta fali ovoj frizuri i da je neko zreliji napravi?
- manekenka u penziji
#69 Re: MUŠKE FRIZURE
Problem je kad neko nema dovoljno kose za takvu frizuru pa mu smetaju ovi sto imaju.
- ultima_palabra
#70 Re: MUŠKE FRIZURE
Ove gelirane krijeste što djeca sad nose sam ja isfurao tamo 1992.
Tad nije niko kontao taj modni izričaj...
- manekenka u penziji
#71 Re: MUŠKE FRIZURE
Vidis da ga ne kontaju ni sada 
- ultima_palabra
#73 Re: MUŠKE FRIZURE
Fakat sam sjebo kad sam vidio da je to postalo popularnotendzera wrote:Ultima-čo'jk budućnosti
- stakasa
#74 Re: MUŠKE FRIZURE
Ovo svedska fora nekaŠveđanin wrote:Jedino vako.
Frizura dijasporka, ili u žargonu nazvana "turčin na privremenom radu u njemačkoj". Sa strane još kraće, gore gela još više.
- stakasa
#75 Re: MUŠKE FRIZURE
Ovo svedska fora nekaŠveđanin wrote:Jedino vako.
Frizura dijasporka, ili u žargonu nazvana "turčin na privremenom radu u njemačkoj". Sa strane još kraće, gore gela još više.