Muskarci upomocccc!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
SundanceKid
#27 Re: Muskarci upomocccc!!!
Pa kako nece, jadan, ne das mu godinu dana, covjek se godinu dana uzbudjuje
Daj mu jos koji put, i pricekaj da mu malo dosadis, pa ce to bit uredu
Nego suti, moglo je bit i gore! ....ma salim se, nije moglo bit gore
- Revolucionar ★
#28 Re: Muskarci upomocccc!!!
pa evidentno je da trazi jednog pastuva da vidi kako je na razini 20 sekundi + 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29 Re: Muskarci upomocccc!!!
malena01 wrote:Postovanje,
Ovako, s momkom sam vec godinu dana i prije jedno mjesec dana po prvi put smo spavali skupa.. Medjutim, nas seksualni odnos je sasvim los zbog tog sto moj decko svrsi u roku od 20 sec. Neznam zbog cega i neznam zasto se to zbiva al nismo u stanju da imamo odnos zbog tog sto on svrsi tako brzo. Znaci u koliko udje u mene odma svrsi. Neznam sta da radimoooo.. Sta da radimo? Moze neki ozbiljan prijedlog
hvala unaprijed:D
e ovako...otidji do prve tržnice il zelenare, kupi dvajs kile crvenog luka i tri ćeHne bijelog, vreču krompira, patliđana jedno deset kile ne zaboravi do granapa uzet ćilija jednu teglu i fafHarona...dojdi kući sve to u špajz za zimnice osim ćilija i fafHarona, trebat će kao afrodizijak u sprejeĆavanju brzopuc penisijade...zovnidera momka a more i neki strejnđer da vidiš da to pali...zapravo bitnuĆe nezgodno u prviH saHat dva ...za tebe je bezbolno ako ćili i fafHaron bidne uzeo analno...a ima i drugi sistem da se namaže penis al onda trpite oboje...sex uz znoj i suze garantiran jedno dva-tri saHata...
-
cucamonga
#30 Re: Muskarci upomocccc!!!
jbga ja se obradujem kad ja strcam a i mlada - ona huda se oduzme sva raštimam je ko klavir arsena dedica, samo jos sto nismo poceli sampanjce otvarat kad strcnem 
rado bih pomog'o bez sve šale predigru i zaplet - a momak nek raspleĆIVa

rado bih pomog'o bez sve šale predigru i zaplet - a momak nek raspleĆIVa
-
Kindzadza
#31 Re: Muskarci upomocccc!!!
Mala trazi Alfa muzjaka.atko wrote:I sta je zapravo smisao pozva da ostali muskarci pomognu![]()
-
cucamonga
#32 Re: Muskarci upomocccc!!!
bicu ja i Beta muzjak nije bedKindzadza wrote:Mala trazi Alfa muzjaka.atko wrote:I sta je zapravo smisao pozva da ostali muskarci pomognu![]()
-
5 0 5
#33 Re: Muskarci upomocccc!!!
Izgleda da ga je vec naslaKindzadza wrote: Mala trazi Alfa muzjaka.
- niko_niko_kao_ja
#34 Re: Muskarci upomocccc!!!
jl' se zalis il' se falismalena01 wrote:Postovanje,
Ovako, s momkom sam vec godinu dana i prije jedno mjesec dana po prvi put smo spavali skupa.. Medjutim, nas seksualni odnos je sasvim los zbog tog sto moj decko svrsi u roku od 20 sec. Neznam zbog cega i neznam zasto se to zbiva al nismo u stanju da imamo odnos zbog tog sto on svrsi tako brzo. Znaci u koliko udje u mene odma svrsi. Neznam sta da radimoooo.. Sta da radimo? Moze neki ozbiljan prijedlog
-
melac
#35 Re: Muskarci upomocccc!!!
I ti majke! Da je meni do 20 sec dogurat, puko bih se nogom u guzicu!malena01 wrote:Postovanje,
- Not My Idea
#36 Re: Muskarci upomocccc!!!
gledaj ti forumasa, to sve hebe po sat vremena...pola ako se zure negdje... 
- chuchumbamayumbe
#37 Re: Muskarci upomocccc!!!
Kupite onaj Durex Performa (to ti je kondom)
, probajte s tim.
"U njima je tajna dužeg trajanja spolnog odnosa.
Prezervativ Performa sadrži poseban lubrikant, nazvan benzocain, koji se nalazi s unutarnje strane prezervativa i pomaže u zadržavanju orgazma i produljenju erekcije... što znači duže trajanje spolnog odnosa."
Ja sam ga probao 2 puta, čisto da vidim kako djeluje - prvi put nisam mogao vjerovati, pa sam probao još jednom. Uglavnom, možeš rezati ćunu a da ništa ne osjećaš, toliko ti utrne.
Probao, i nikada više, ali za slučaj koji se tebi dešava siguran sam da bi moglo da upali.
"U njima je tajna dužeg trajanja spolnog odnosa.
Prezervativ Performa sadrži poseban lubrikant, nazvan benzocain, koji se nalazi s unutarnje strane prezervativa i pomaže u zadržavanju orgazma i produljenju erekcije... što znači duže trajanje spolnog odnosa."
Ja sam ga probao 2 puta, čisto da vidim kako djeluje - prvi put nisam mogao vjerovati, pa sam probao još jednom. Uglavnom, možeš rezati ćunu a da ništa ne osjećaš, toliko ti utrne.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#38 Re: Muskarci upomocccc!!!
sad ce njoj budzetski korisnici pomoci
bez njih nema ....price
bez njih nema ....price
-
leo_
#39 Re: Muskarci upomocccc!!!
mozda cojk nije prije umetao, pa dok se navikne. na kraju krajeva, otidjite do hodze, mozda mu treba kakav zapis. 
-
cucamonga
#40 Re: Muskarci upomocccc!!!
je l ovi sa par hiljada postova ?plain vanilla wrote:sad ce njoj budzetski korisnici pomoci
bez njih nema ....price
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#41 Re: Muskarci upomocccc!!!
zar ne znas da prava ljubav postove ne broji?cucamonga wrote:je l ovi sa par hiljada postova ?plain vanilla wrote:sad ce njoj budzetski korisnici pomoci
bez njih nema ....price
- suljazdici
#43 Re: Muskarci upomocccc!!!
http://www.onaion.ba/katalog.asp?ProdID ... ageindex=5
pomaže 100%....
Sa ovim ima da
od aksama do sadaba i ima da prokleteš dan kada si tražila pomoć.... 
pomaže 100%....
Sa ovim ima da
- Lucazode
#44 Re: Muskarci upomocccc!!!
Natjeraj ga, ustvari predloži da stavi prezervativ. Na taj način izdržaće puno duže jer podražaji su znatno slabiji. Imaš dvojni benefit
1)Siguran seks i
2)Odgađanje ejakulacije.
I reci mu neka prestane onanisat, i to izaziva preranu ejakulaciju
1)Siguran seks i
2)Odgađanje ejakulacije.
-
5 0 5
#45 Re: Muskarci upomocccc!!!
SundanceKid wrote:Pa kako nece, jadan, ne das mu godinu dana, covjek se godinu dana uzbudjujeDaj mu jos koji put, i pricekaj da mu malo dosadis, pa ce to bit uredu
![]()
jer za ljubav treba imat' dusu
-
JEDRILICA
#46 Re: Muskarci upomocccc!!!
Djevojko pocni sa uzimanjem antibaby pilula. Onda on moze da ga nevadi. Nek samo nastavi. Ako ne moze barem 5 puta za redom u tim godinama e onda trazi drugog! 
-
Goblin
#47 Re: Muskarci upomocccc!!!
Onanisanje produzava polni odnos.ko puno onanise,moze dugo guslati. A i kao trenutno rjesenje je dobro,neka prvo baci drkicu,pa onda sa tobom drugi put,mora trajati duze od 20 sec,pa da jez jeza.Lucazode wrote:Natjeraj ga, ustvari predloži da stavi prezervativ. Na taj način izdržaće puno duže jer podražaji su znatno slabiji. Imaš dvojni benefit
1)Siguran seks i
2)Odgađanje ejakulacije.
-
Gospoda Ministarka
#48 Re: Muskarci upomocccc!!!
cucamonga wrote:raštimam je ko klavir arsena dedica
Dendrlix wrote: i onda se spremi da te raskuje k'o šupu!
plain vanilla wrote:sad ce njoj budzetski korisnici pomoci
bez njih nema ....price
-
Mistik_
#49 Re: Muskarci upomocccc!!!
I sta on jednom ejakulira i sta onda? Zaspe?
Nije valjda da ne moze vise. Ako ne moze batali ti to, ionako se prvi macici bacaju u vodu.
Zahvali mu se na svemu i posalji ga kuci.
Nije valjda da ne moze vise. Ako ne moze batali ti to, ionako se prvi macici bacaju u vodu.
Zahvali mu se na svemu i posalji ga kuci.
-
dječak sa šibicama
#50 Re: Muskarci upomocccc!!!
Dobro je! nisam najgori!!
Lijepih mojih 37 sekundi
Lijepih mojih 37 sekundi