Meni jeste. Štaš sad, tvoja riječ protiv mojemoonca wrote:Pa jeste, ali nije cendlerica =bucka.Dino34 wrote:Bucka je onako baš slatkomoonca wrote:Lijepo vi o zenama- bucke, lude ....

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Meni jeste. Štaš sad, tvoja riječ protiv mojemoonca wrote:Pa jeste, ali nije cendlerica =bucka.Dino34 wrote:Bucka je onako baš slatkomoonca wrote:Lijepo vi o zenama- bucke, lude ....
Takoe monca. Osim po stomakumoonca wrote:Pa jeste, ali nije cendlerica =bucka.Dino34 wrote:Bucka je onako baš slatkomoonca wrote:Lijepo vi o zenama- bucke, lude ....
Zar ćeš dozvoliti da ti drugi govore šta ćeš jesti?!?!cendlerbing wrote: Rekla mi trenerica da ne jedem bijelo brašno ako hoću da imam ravan stomak.
PUSHIIIIIImoonca wrote:oaza85 wrote:monje biti cigan i kupi mi 28-og decembra sta za rodjendan
pushiii
Šta ba moncacendlerbing wrote:Takoe monca. Osim po stomakumoonca wrote:Pa jeste, ali nije cendlerica =bucka.Dino34 wrote: Bucka je onako baš slatko![]()
Rekla mi trenerica da ne jedem bijelo brašno ako hoću da imam ravan stomak.
bleee_sa wrote:Tebi fali 10 kila da budeš mršava
hm...ako smo u Bosni -tebi ce se vjerovati..Dino34 wrote: Meni jeste. Štaš sad, tvoja riječ protiv moje
Biži ba, nemam kad o sebi mislitcendlerbing wrote:Otiće ti na štitnu žlijezdu, od sekiracije.
Ma nemojmoonca wrote:..ako smo u Bosni -tebi ce se vjerovati..
Dino34 wrote: Meni vjeruju zato što sam pošten, iskren i ozbiljan čojk.
Nego, šta piše ta boemka koja je gotov svima na ignore?
Misliš detaljEmoonca wrote:glavni detalj si 'ispustio'
Znam. Vidio sam te. Upoznao sam te.zipoo wrote:Nikako da skontam taj tvoj humor
Nisam nikoga željela upoznati na takav način. Jedno vrijeme mi to bude onako tiha patnja, lagana zaljubljenost, nakon nekog vremena više ne primjećujem i tako.almir90 wrote:Da li ima neka od forumašica iskustva da ste susretale nekoga na poslu ili u blizini gdje živite da vam se sviđa i želite upoznati, na koji način biste dale signal toj osobi da vam priđe i upoznate se bolje? Da li bi ste vi prišle i uspotavile direktan kontakt, ili možda radije neki suptilan način u nadi da će vas razumjeti.
Kakav je to nacin? Sta te sputava?djana77 wrote:Nisam nikoga željela upoznati na takav način. Jedno vrijeme mi to bude onako tiha patnja, lagana zaljubljenost, nakon nekog vremena više ne primjećujem i tako.almir90 wrote:Da li ima neka od forumašica iskustva da ste susretale nekoga na poslu ili u blizini gdje živite da vam se sviđa i želite upoznati, na koji način biste dale signal toj osobi da vam priđe i upoznate se bolje? Da li bi ste vi prišle i uspotavile direktan kontakt, ili možda radije neki suptilan način u nadi da će vas razumjeti.