oaza85 wrote:Brat moi daj da mi sta posteno pozderemoedo_79 wrote:Dage moje okane lijepekiki-miki wrote:Edoooo

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
oaza85 wrote:Brat moi daj da mi sta posteno pozderemoedo_79 wrote:Dage moje okane lijepekiki-miki wrote:Edoooo
Dino34 wrote:Mogu li ja odgovorit na ovo pitanje iako nisam žena?
Vala baš. Nek si im reklakiki-miki wrote:Da dopunim - ne bih ni u putu da sretnem ove ufurane sto misle da su top muski po svemukiki-miki wrote:Tesko pitanje, jer je mozda samo par njih koje bih voljela upoznati ostali nek ostane upoznavanje na forumu.
..Drz' se 'rijeci' ..... dajem ruku a ti tako ...Dino34 wrote: Pa munci, zar i ti sestro brutusko
Prodana duso !kiki-miki wrote:
Aaaa tebi i Rami bi progledala kroz prste samo na jednu voznju s vama na motoru
Ramo nema motor vec 100 godina, a i dok je imao, bila je to naka touring kanta yamahaTomahawk11 wrote:Koliko znam, Ramo nema više motor.
Doduše, nema ni Rame u zadnje vrijeme
Pa kada bi se reklamirao (k'o Ramo npr), otegao bi se do Ilidzekiki-miki wrote:Nije ti izgleda dug redklixoris wrote:Prodana duso !kiki-miki wrote:
Aaaa tebi i Rami bi progledala kroz prste samo na jednu voznju s vama na motoruGdje su ti principi ?
![]()
P.S. Uzmi broj i stani u red, iza Belajke![]()
Pa zato se i ne reklamiramkiki-miki wrote:Hanuma bi te zik da se red bas toliko protegne
Citajuci vas, ne sve - sorry ---- onako, bez puno razmisljanja- Toma bi mogao biti dobar ...Dzordz.....Edo....Dino34 wrote:Za kojeg bi se forumaša voljele udati?
Havanu, nihila, fransouXavier1 wrote:Kog forumasa biste bas voljele upoznati?
Dino34 wrote:Za kojeg bi se forumaša voljele udati?
Cekaj da detaljno pregledam temu "kolika vam je plata"Dino34 wrote:Za kojeg bi se forumaša voljele udati?
Boemica wrote:Dino34 wrote:Za kojeg bi se forumaša voljele udati?
Pa za tvoje papire, naravno
Stan, kuca.....to nistaćiribiribela wrote:Pa za nekog koji ima puno para i dobro auto, naravno.