Pa jesi ovo za zenu placao alimentaciju ili za dijete?
Ako je za dijete, jadan je post.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jadne su osobe koje unaprijed donose svoje neke zaključke na osnovu ničeg ili ti ga osuđuju.ljubicasti limun wrote: ↑30/10/2024 19:53 Pa jesi ovo za zenu placao alimentaciju ili za dijete?
Ako je za dijete, jadan je post.
Što bi bilo glupo. Većina djevojaka/žena voli cvijeće. Alternativa je neki slatkiš. Nabolje obojeDonieBrasco wrote: ↑20/04/2025 15:04 Da li je glupo ili ofirno na prvi dejt, nije bas prvi jer bili smo ranije na kafi ali recimo prvi djet jer idemo na rucak, pa imam na umu da joj poklonim cvijece ?
Znam da volim tulipane.
Ovo je novi pristup od mene nije da ranije nisam poklanjao cvijce ali nesto kasnije, sad malo mijenjam taktiku i tako to.![]()
To ne moze nikad biti greska. Uglavnom zene vole cvijece, samo nekad se mozes desiti da upoznas neku koja ne voli. Moras dobro ispitati.DonieBrasco wrote: ↑20/04/2025 15:04 Da li je glupo ili ofirno na prvi dejt, nije bas prvi jer bili smo ranije na kafi ali recimo prvi djet jer idemo na rucak, pa imam na umu da joj poklonim cvijece ?
Znam da volim tulipane.
Ovo je novi pristup od mene nije da ranije nisam poklanjao cvijce ali nesto kasnije, sad malo mijenjam taktiku i tako to.![]()
Ako znaš da voli nije glupo.DonieBrasco wrote: ↑20/04/2025 15:04 Da li je glupo ili ofirno na prvi dejt, nije bas prvi jer bili smo ranije na kafi ali recimo prvi djet jer idemo na rucak, pa imam na umu da joj poklonim cvijece ?
Znam da volim tulipane.
Pokloni joj buket satkan od iskrenosti, dobrih namjera, povjerenja , korektnosti ... to je hrabrost, koja nema cijenu.
naravno da je glupo. cvijece tek kad vidis da ce biti nesto ozbiljno izmedju vas. do tad. i preskoci rucak.DonieBrasco wrote: ↑20/04/2025 15:04 Da li je glupo ili ofirno na prvi dejt, nije bas prvi jer bili smo ranije na kafi ali recimo prvi djet jer idemo na rucak, pa imam na umu da joj poklonim cvijece ?
Znam da volim tulipane.
ne bi ja tu puno komplikovao.....ti nju odma pitaj hocel i biti sta konkretno..ako bude potvrdan odgovor onda tulipani ruckic i tako to....beze gubit vrijeme svoje i njeno i pareDonieBrasco wrote: ↑20/04/2025 15:04 Da li je glupo ili ofirno na prvi dejt, nije bas prvi jer bili smo ranije na kafi ali recimo prvi djet jer idemo na rucak, pa imam na umu da joj poklonim cvijece ?
Znam da volim tulipane.
MozeDonieBrasco wrote: ↑20/04/2025 15:04 Da li je glupo ili ofirno na prvi dejt, nije bas prvi jer bili smo ranije na kafi ali recimo prvi djet jer idemo na rucak, pa imam na umu da joj poklonim cvijece ?
Znam da volim tulipane.
Samo da nije crnjačio o politici kao što ima običaj na forumu.insaneinthebrain wrote: ↑28/04/2025 17:37 @DonieBrasco sta bi na kraju. jesil se zajebo i kupio cvijece ili si poslusao moj savjet![]()
Ne potcjenjujte politiku, i na tu temu mogu iskre frcati ...dale cooper wrote: ↑28/04/2025 17:40Samo da nije crnjačio o politici kao što ima običaj na forumu.insaneinthebrain wrote: ↑28/04/2025 17:37 @DonieBrasco sta bi na kraju. jesil se zajebo i kupio cvijece ili si poslusao moj savjet![]()
![]()
Extra proslo bijeli tulipani, jedan slatkis, rucak - kafica, vidjet cemo za dalje.insaneinthebrain wrote: ↑28/04/2025 17:37 @DonieBrasco sta bi na kraju. jesil se zajebo i kupio cvijece ili si poslusao moj savjet![]()
Sve je u najboljem redu.
bravo majstore, da javis kad bude svadba