Muskarci i sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
d2
#26 Re: Muskarci i sex
cisto sumnjam da je i on bio prvi to vece... 
- DobroJutroKolumbo
#27 Re: Muskarci i sex
Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh
) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
) , zajebane ( to su one koje te uzjasu i ne silaze sa tebe , vole da dominiraju , prilikom sexa obavezno ti poderu ledja , da ostave svoj trag ako slucajno imas drugu ...) ... Nastavljam sutra dalje , moram ici...

-
d2
#28 Re: Muskarci i sex
gdje ces sad kad je najzanimljivije 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#29 Re: Muskarci i sex
sjo jarane svaka cast sto si uzo vremena i sklopio ovo....volim ih sve osim daski i mazilicaDobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
) , zajebane ( to su one koje te uzjasu i ne silaze sa tebe , vole da dominiraju , prilikom sexa obavezno ti poderu ledja , da ostave svoj trag ako slucajno imas drugu ...) ... Nastavljam sutra dalje , moram ici...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#30 Re: Muskarci i sex
ma odavno nesto ljepse nisam procito, svaka cast kolumbo svaka cast za ovo
-
brecko
#31 Re: Muskarci i sex
DobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vrlo dobar opis svaka cast. mada svi mi volimo mazalice a i ludjakinje amuskarci vole da budu zajebani i tahte. da legne i da mu se radi mada kako ko ima i aktivnih. svaka osoba je idnividualna sa svojim potrebama i zeljama sta da bude.
svaka cast
-
mojgrad
#32 Re: Muskarci i sex
zagazaga wrote:sve ovo važi i za muškarceDobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako izgleda sex tahta-tahta
![]()
Ja ih zovem 'crnogorcima'
Odmah mu je noga iz kreveta
-
zamzija
#33 Re: Muskarci i sex
Hahahhahaha, i šta sad, jel sad svaka od nas forumašica treba da se prepozna u jednom od ovih tipova i da kaže koji je tipDobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A šta ako je neka varijacija na dvije, tri i više tema
- karabaja-x
#34 Re: Muskarci i sex
ne vjerujem da je cojek imo to u vidu, sha odmah komplikujete stvarizamzija wrote: Hahahhahaha, i šta sad, jel sad svaka od nas forumašica treba da se prepozna u jednom od ovih tipova i da kaže koji je tip
A šta ako je neka varijacija na dvije, tri i više tema![]()
-
zamzija
#35 Re: Muskarci i sex
i jope' mi žene krive, vazda komplikovane ccccccc

-
Karolina_ina
#36 Re: Muskarci i sex
ja sam od jednog dečka čula da je bilo njih 8 u sobi i da im je neka cura svima redom pušila 
-
d2
#37 Re: Muskarci i sex
iznenadio bih se da je to ispricao neko drugi 
dobrodosla nazad
dobrodosla nazad
-
Shingen
#38 Re: Muskarci i sex
DobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fostne su nazalost najcesci oblik zivota...
-
MokeQc
#39 Re: Muskarci i sex
scooter21ba wrote:ne znam jeli postoji tema ako postoji brisite
koliko puta ste culi da muskarci preuvelicavaju svoja sexualna dostignuca
evo jedno koje sam cuo
jednu *****druga mi ga ****:D
i ako znate tako neke pohvale na svoj racun podijelite s nama
hahaha, pa to sam cuo jos prije rata od jednog frajera iz starije raje na Cengic Vili, svaki put oplacem kad se sjetim....
od koga si ti to cuo, da nije isti ?
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#40 Re: Muskarci i sex
Ma najkrvavije je kad muski pocnu da pricaju o nekom sexu, ko oni vole sex, oni neki ljubavnici, zenske im te vakve te nakve, nepomicne u krevetu, te nezainteresovane, te hladne.. A kad dodjes u krevet s njima- bas ko taraba legne na ledja, ili sjedne na krevet a ti sad jasi po njemu! I to ne jednom, ne dva puta, nego skoro svaki put. Uf jest jak ljubavnik! To su mi najkrvavije muske price! A za one ostale vec znas da su samo hvalisanje i laz...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#41 Re: Muskarci i sex
ja nisam takav nane mi. anjusha take meeeeeeee.anjusha wrote:Ma najkrvavije je kad muski pocnu da pricaju o nekom sexu, ko oni vole sex, oni neki ljubavnici, zenske im te vakve te nakve, nepomicne u krevetu, te nezainteresovane, te hladne.. A kad dodjes u krevet s njima- bas ko taraba legne na ledja, ili sjedne na krevet a ti sad jasi po njemu! I to ne jednom, ne dva puta, nego skoro svaki put. Uf jest jak ljubavnik! To su mi najkrvavije muske price! A za one ostale vec znas da su samo hvalisanje i laz...
- Lada
#42 Re: Muskarci i sex
Što je ovo krasno da ima toliko različitih stilovaDobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muškarci su, nažalost, svi isti, odmah ga naoštre, bez kondoma i 3,2,1 kreni, bez obzira da li se radnja dešava u sobi, kuhinji, autu, diskoteci, skijaškoj stazi, moru ...
- ljubav_aha
#43 Re: Muskarci i sex
tekst godine na temi ljubav i seksDobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- scooter21ba
#44 Re: Muskarci i sex
c vila je i ovdje u pitanjuMokeQc wrote:scooter21ba wrote:ne znam jeli postoji tema ako postoji brisite
koliko puta ste culi da muskarci preuvelicavaju svoja sexualna dostignuca
evo jedno koje sam cuo
jednu *****druga mi ga *****:D
i ako znate tako neke pohvale na svoj racun podijelite s nama
hahaha, pa to sam cuo jos prije rata od jednog frajera iz starije raje na Cengic Vili, svaki put oplacem kad se sjetim....
od koga si ti to cuo, da nije isti ?
ovo je izgovorio cigan Dzej Si Meklej
- BarbaDue
#45 Re: Muskarci i sex
ne bi me iznenadilo da možda i ukrštenice ispunjavaju....anjusha wrote:Ma najkrvavije je kad muski pocnu da pricaju o nekom sexu, ko oni vole sex, oni neki ljubavnici, zenske im te vakve te nakve, nepomicne u krevetu, te nezainteresovane, te hladne.. A kad dodjes u krevet s njima- bas ko taraba legne na ledja, ili sjedne na krevet a ti sad jasi po njemu! I to ne jednom, ne dva puta, nego skoro svaki put. Uf jest jak ljubavnik! To su mi najkrvavije muske price! A za one ostale vec znas da su samo hvalisanje i laz...
-
d2
#46 Re: Muskarci i sex
kako to ti tako pricas, pa nisam ja od juce pojeo tepsiju pite da bih mijenjao poze gore dole i znojio se...anjusha wrote:Ma najkrvavije je kad muski pocnu da pricaju o nekom sexu, ko oni vole sex, oni neki ljubavnici, zenske im te vakve te nakve, nepomicne u krevetu, te nezainteresovane, te hladne.. A kad dodjes u krevet s njima- bas ko taraba legne na ledja, ili sjedne na krevet a ti sad jasi po njemu! I to ne jednom, ne dva puta, nego skoro svaki put. Uf jest jak ljubavnik! To su mi najkrvavije muske price! A za one ostale vec znas da su samo hvalisanje i laz...
ko ce se tusirati bolan, zima vani, radijatori ne rade, kakve aktivnosti u krevetu...
dovoljno sto ga imam, ostalo je do vas
-
d2
#47 Re: Muskarci i sex
ja se vazda tako namjestim da gledam tvBarbaDue wrote:ne bi me iznenadilo da možda i ukrštenice ispunjavaju....anjusha wrote:Ma najkrvavije je kad muski pocnu da pricaju o nekom sexu, ko oni vole sex, oni neki ljubavnici, zenske im te vakve te nakve, nepomicne u krevetu, te nezainteresovane, te hladne.. A kad dodjes u krevet s njima- bas ko taraba legne na ledja, ili sjedne na krevet a ti sad jasi po njemu! I to ne jednom, ne dva puta, nego skoro svaki put. Uf jest jak ljubavnik! To su mi najkrvavije muske price! A za one ostale vec znas da su samo hvalisanje i laz...![]()
![]()
-
d2
#48 Re: Muskarci i sex
ocekujes razmjenu njeznosti na -20 na bjelasnici u šumici ?Lada wrote:Što je ovo krasno da ima toliko različitih stilovaDobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muškarci su, nažalost, svi isti, odmah ga naoštre, bez kondoma i 3,2,1 kreni, bez obzira da li se radnja dešava u sobi, kuhinji, autu, diskoteci, skijaškoj stazi, moru ...
ako ti lizne uho mozes ocekivati da ce ga odvojiti let lampom u hotelu
mozda je to i cilj ?
- MoHiKaNaC
#49 Re: Muskarci i sex
pasha moj, jesam sinoc mogo karaat!
samo nisam im'o koga...
i karam ja tako karam, pa se odmaknem jedno pola metra da vidim kako ulazi....
- DobroJutroKolumbo
#50 Re: Muskarci i sex
Ima ih jos , samo nisam stigao jucer napisati...zamzija wrote:Hahahhahaha, i šta sad, jel sad svaka od nas forumašica treba da se prepozna u jednom od ovih tipova i da kaže koji je tipDobroJutroKolumbo wrote:Ja nikad nisam hvalio svoja dostignuca , ja uvijek hvalim dostignuca zenskih... I iskreno receno sve se u sexu razlikujete , ja bi to ovako podijelio : ludjakinje lude, -od milja ( to su one sto te poderu , da ne mozes da stojis na nogama i molis nemoj vise , ziva bila...uhhh) , tahthe tj. fosne , daske , tarabe ( to su one sto legnu na ledja i za njih sex pocinje i zavrsava u toj pozi , leze nepomicno opustenih ruku na krevetu , bezveze jednom rjecju receno...) , mazilice ( to su one , tebi dodje do divljeg sexa na brzaka , a ona ti kaze , gdje si ba navalio , polako da se mazimo , kod njih uvijek predigra , uhhh...) , zloceste ( to su one koje pricaju prljavo u krevetu , /sto mene nekad pali vise nego ista/ , i imaju obicaj da te pljasnu po dupetu kad prolazis po sobi ili kupatilu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A šta ako je neka varijacija na dvije, tri i više tema![]()
Evo ja progovorim iskreno , da ne bude tabu tema, a pojedine forumasice se nadju uvrijedjene , mozda se neka prepoznala u tahtama , pa joj krivo...
Ma ima vas raznih varijacija i kombinacija , ali zapamtite uvijek je jedna koja se izdvaja , ne moras biti sa njom , ali i godinama da je ne vidis , sama pomisao na nju te natjera da svrsis ko zec... Vjerovatno je i kod vas zenskih isto...