E to je problem.SPARTAK wrote:izgleda da ja nisam jedan od tih koji su pogodjeni zenskim PMS-torturama
mene moja supruga doceka sa osmjehom i suptilno mi sapne na uho...Nema narednih nekoliko dana![]()
zaista ne kontam o cemu pricate????
Muškarci i PMS :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lesli Eldridž
#51 Re: Muškarci i PMS :)
-
Lesli Eldridž
#52 Re: Muškarci i PMS :)
Onda radi desanka šakić...Daphna wrote:Pa dobro, kako preživljavate te dane? I dobacite li nekada onako, samo da je izbacite iz takta, kako je "drma" PMS?
- Cholina_Lokica
#53 Re: Muškarci i PMS :)
kako su to divni dani... vristis, histerises na koga stignes i svi sute i aminuju ti 
- HAVANA
#54 Re: Muškarci i PMS :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------maybelline wrote:HAVANA wrote:Uh,evo ga kod moje.
Pa ti ono rece prije koju stranicu (ako se ne varam) da ti to kod svoje i ne primjetis...
HAVANA wrote:Teško brate,što jest, jest.![]()
S vrata kad kad uđem i vidim pogled znam evo ga,najebo sam.![]()
Nikad ja to ne rekoh.
Primjetim,jašta radi.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#55 Re: Muškarci i PMS :)
Moj muž kaže da dok mene nije upoznao, mislio je da je to samo stavljanje uložaka. Sad vidi da je to mnogo ozbiljnija stvar 
Već se navikao da je tih dana kraj svijeta i opći potop.

-
milijarder
#56 Re: Muškarci i PMS :)
hmmm kad malo bolje razmislim ima i to svojih prednosti

-
Lesli Eldridž
#57 Re: Muškarci i PMS :)
Pazi, za to nije kriv čak ni Zlaja, već majka priroda...KatarinaKosaca wrote:Moj muž kaže da dok mene nije upoznao, mislio je da je to samo stavljanje uložaka. Sad vidi da je to mnogo ozbiljnija stvar
- maybelline
#58 Re: Muškarci i PMS :)
HAVANA wrote:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------maybelline wrote:HAVANA wrote:Uh,evo ga kod moje.
Pa ti ono rece prije koju stranicu (ako se ne varam) da ti to kod svoje i ne primjetis...
HAVANA wrote:Teško brate,što jest, jest.![]()
S vrata kad kad uđem i vidim pogled znam evo ga,najebo sam.![]()
Nikad ja to ne rekoh.![]()
Primjetim,jašta radi.
Ups, pardoniram se
- HAVANA
#59 Re: Muškarci i PMS :)
Malo i ja galamim
pa malo mazim
pa galamim
pa mazim
pa galamim
pa mazim
...

- sodom
#60 Re: Muškarci i PMS :)
ah taj PMS!Daphna wrote:A zašto pitaš? Jel' se to javljaš kao dobrovoljac da na tebi iskalim svu PMS nervozu?sodom wrote:Daphna wrote:E ovako, mi žene više ili manje znamo da pred menstrualni ciklus naše tijelo prolazi kroz određene faze... Naučno definisano i kao PMS (pred menstrualni sindrom). Hormoni nam divljaju, u disbalansu su, tijelo reaguje i mijenja se, stomačić se napuše, grudi bole... E da se bar zaustavi na tome... I duševno malo postajemo osjetljivije, nervozne... Da ne nabrajam![]()
No, hajde da pogledamo kako muškarci doživljavaju taj famozni PMS![]()
Dakle;
nervozna sam - PMS![]()
nešto hoću - PMS![]()
imam svoj stav - PMS
svađam se - PMS
pozitivno odlijepim (ono, malo sam raspoložena na neki specifičan način) - PMS![]()
njegov najdraži klub izgubi tekmu - PMS![]()
Za sve što uradimo a jačem spolu na godi, kriv je...? Bingo! PMS![]()
Mene ponekad takav stav nervira, jer dođe mi dan kad sam umorna, imala sam nekih problema, nisam raspoložana za razgovor... I odmah se spominje PMS.
Pa eto dragi moji, kako se vi nosite sa tim našim PMS danima?Kako ih preživite? Suosjećate li sa nama ili smo vještice koje morate trpjeti nekoliko dana?
e ribo jel trebas da dobijes sada? mislim PMS i tako to????
postoje i ljepši nacini da se provede vreme pms-a
- Daphna
#61 Re: Muškarci i PMS :)
I'm backsodom wrote:ah taj PMS!Daphna wrote:A zašto pitaš? Jel' se to javljaš kao dobrovoljac da na tebi iskalim svu PMS nervozu?sodom wrote: e ribo jel trebas da dobijes sada? mislim PMS i tako to????
postoje i ljepši nacini da se provede vreme pms-alol lol
Uvijek postoje ljepši načini... Šta predlažeš?
- Daphna
#63 Re: Muškarci i PMS :)
Popusti pms sad je ispit uhvatio
Vazda nešto
Vazda nešto
-
Njanjo
#64 Re: Muškarci i PMS :)
Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........
i sta da ja radim.....uf, a da vam ne govorim sto se tice eroticnih zelja u tom periodu, nebi je svetac mogao zadovoljit....ali jbg ona je moja mala beba pa pretrpim tih 5-6 dana, isto kao sto ona mene trpi 30 dana u mjesecu
i sta da ja radim.....uf, a da vam ne govorim sto se tice eroticnih zelja u tom periodu, nebi je svetac mogao zadovoljit....ali jbg ona je moja mala beba pa pretrpim tih 5-6 dana, isto kao sto ona mene trpi 30 dana u mjesecu
- slavkoimamodilera
#65 Re: Muškarci i PMS :)
Pussy!Njanjo wrote:Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........
- legato
- HAVANA
#67 Re: Muškarci i PMS :)
Njanjo wrote:Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........
Dobro sam proošššoo
- Aurora Borealis
#68 Re: Muškarci i PMS :)
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:29, edited 1 time in total.
-
palermo
#70 Re: Muškarci i PMS :)
Njanjo wrote:Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........
jarane, druže, brate
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#71 Re: Muškarci i PMS :)
besana wrote:Njanjo wrote:Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........
i sta da ja radim.....uf, a da vam ne govorim sto se tice eroticnih zelja u tom periodu, nebi je svetac mogao zadovoljit....ali jbg ona je moja mala beba pa pretrpim tih 5-6 dana, isto kao sto ona mene trpi 30 dana u mjesecu![]()
![]()
- Daphna
#72 Re: Muškarci i PMS :)
Pa mislim, sam je rekao... Šta je tih 5-6 dana naspram 30Njanjo wrote:Ma zahebano je to, kad moju uhvati ta faza lagano je izbjegavam, i onda se pocne derat na mene sto je izbjegavam....pa onda kao budemo zajedno pa onda bude: ona:"kakva je to buka", ja:"jedem cips", ona: "_______________(deranje i sl.)", ja:"izvini necu vise"......nakon 5 min.....ona:"kakva je to buka", ja:"disem", ona:"________________(ubaci deranje ponovo)", ja:"odoh malo izac ako ti smetam", ona:"____________(deeranje), nemoj neka te ovdje"........
-
Njanjo
#73 Re: Muškarci i PMS :)
Joj suti, kako je tih 5-6 dana zahebanooooo uf, ko neki mini rat
, cim otvorim usta cujem neku dernjavu, ali mi je to na neki nacin simpaticno sto je takva 
NEsto mi pade na pamet, sjetim se kad sam prvi i zadnji put reko "jel te to pms puca"...i to je bio kraj mom telefonu, nasao joj se prvi pod rukom
...kako got meni je to bash simpaticno i nekako slatko 
NEsto mi pade na pamet, sjetim se kad sam prvi i zadnji put reko "jel te to pms puca"...i to je bio kraj mom telefonu, nasao joj se prvi pod rukom
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#74 Re: Muškarci i PMS :)
Blago se tebi kad ti je simpaticno to...Njanjo wrote:Joj suti, kako je tih 5-6 dana zahebanooooo uf, ko neki mini rat, cim otvorim usta cujem neku dernjavu, ali mi je to na neki nacin simpaticno sto je takva
NEsto mi pade na pamet, sjetim se kad sam prvi i zadnji put reko "jel te to pms puca"...i to je bio kraj mom telefonu, nasao joj se prvi pod rukom![]()
- Daphna
#75 Re: Muškarci i PMS :)
ladyblue18 wrote:Blago se tebi kad ti je simpaticno to...Njanjo wrote:Joj suti, kako je tih 5-6 dana zahebanooooo uf, ko neki mini rat, cim otvorim usta cujem neku dernjavu, ali mi je to na neki nacin simpaticno sto je takva
NEsto mi pade na pamet, sjetim se kad sam prvi i zadnji put reko "jel te to pms puca"...i to je bio kraj mom telefonu, nasao joj se prvi pod rukom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama, mislio je da mu je histerisanje tokom PMSa slatko i simpa