Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smackhead wrote:
ama ne hvalim se, nego fakat imam srce sa zenama. mnogo sam zgodan i one najljepse i najpopularnije se ponekad tresu od sexualnog uzbudjenja u mom prisustvu. zvuci totalno kao hvaljenje, ali tako je. i ako komuniciramo, onda ti to spominjem cisto kao detalj u komunikaciji i da vidis odakle dolazim, a ne kao reklama, jer sta ja imam od toga?
čuj tresu se, da nije epilepsija ? možda joj je zima?
nejasno je jel im se to dešava od tvog prisustva ili u toku akcije ?
hananah wrote:Lijepa ramena, i pogotovo onaj pregib od ruke do ramena, pa koljena, ma svi zglobovi su mi mnjac, pa mi se svidja kad su none malo krive ovako () pa volim kad ima koji bencic na licu, pa kad ima duge i guste trepuskice (joj kad me ispod njih pogleda), pa onda volim kad ima dobre misice na rukama, pa volim kad ima punija usta, pa volim kad nije dlakav oko bradavica da lakse grickam pa volim kad nemarno utrpa majicu, pa volim kad drzi ruke u djepovima kaputa, onako mangupsi
Da li je sexi sjediti u fotelji i gledati utakmicu, piti pivo i prditi...
Podrigivati nakon sočnog obroka...
Pitam čisto onako
hananah wrote:Poslije 14 nema gazdarica, samo sloboda, miris mora i moje kose, toplina sunca i mojih usana, glatkoca plaze i moje koze, dakle sloboda i ljubav
uh, uh, strefice me srcka dok ovo docekam!! Srce ce mi prepuci!!!
hananah wrote:Lijepa ramena, i pogotovo onaj pregib od ruke do ramena, pa koljena, ma svi zglobovi su mi mnjac, pa mi se svidja kad su none malo krive ovako () pa volim kad ima koji bencic na licu, pa kad ima duge i guste trepuskice (joj kad me ispod njih pogleda), pa onda volim kad ima dobre misice na rukama, pa volim kad ima punija usta, pa volim kad nije dlakav oko bradavica da lakse grickam pa volim kad nemarno utrpa majicu, pa volim kad drzi ruke u djepovima kaputa, onako mangupsi
Ma možeš mačku o rep okačiti sve to, ako nema ništa u glavi...