Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MayaSA wrote:To ti je pos'o ....da budes moja sjenka i da razbijes svakog k'o me dira (osim ako mi je lijepo pa pustim )
bogami, sto se mene tice, samo Hari ima tu dozvolu!!!
inace, ako te uhvatim sa nekim drugim jao vam se oboma (ili sve troma (cetveroma :D:D:D) itd...:D )
To KAJ : Congrats Brak je divna stvar - prvu godinu , dvije poslije toga postajes (more or less) kao nas prijatelj Violentni Jack . Teze je motivirati Hashima . Jack je to divno opisao u jednom od svojih postova. Pozdrav i tebi hano , samo se strpi nesto ce vec naici.
whow wrote:To KAJ : Congrats Brak je divna stvar - prvu godinu , dvije poslije toga postajes (more or less) kao nas prijatelj Violentni Jack . Teze je motivirati Hashima . Jack je to divno opisao u jednom od svojih postova. Pozdrav i tebi hano , samo se strpi nesto ce vec naici.
hvala , al' uzalud!! imamo slucaj runaway bride !
al' bolje ssad otkriti nego poslije dvije godine
a Hashim je bio motiviran, ali sad je ispuh' o...
morat ce na oporavak
imam neki osjecaj da ce ovdje uskoro da pocne neko prepucavanje ali nisam bas toliko ni siguran mozda ni nece ali eto opet velike su mogucnosti i da hoce pa sta god da bude