Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pearl wrote:koliko laradnaat ima godina? jedno 50, po slobodnoj porcjeni.. zbog iskustva..
11 one night standova, veliko ljuuubavno iskustvo i odgovor na svaku situaciju..
laradnaat, what happened to love, o kojoj si pisao kad si se tek pridruzio forumu :D:D sad izgleda: sex, samo sex...
nemam 50 godina, smatrao bih se pedoiličarem u raspravama sa vama da je tako.
Onda mora da si lafac! Nema druge - MANEKEN JE NA FORUMU!
nisam lafac, niti sam maneken. ne vidim ja tu da se mora biti lafac ili maneken pa da se stekne iskustvo.
jeste se uhvatili mene samo me razvlačite po ovom temi
Harrys wrote: Auuuu,pa i ti si ljubimac mojih cokolada.
Ja sve mislio,ti novi kolacic a ono ti promijenila ambalazu.
Naravno da cu ti kupiti i to po zelji,samo nemoj dugo razmisljati.
Nemam pojma o baladama na Oksigenu,ja govorim iz iskustva.
Ali nisam jos nikad bila u tvom cokolada haremu, samo posmatram sa strane, nema razmisljanja
Vidi sad,prvo kazes da ces razmisliti pa u roku 5 minuta,nema razmisljanja,a vec si zaboravila da je pitanje vezano za avanturu.
Pa kako to izgleda sa strane u haremu a da se nismo gdje na politici sudarili.
U svakom slucaju nije fer.
rashid wrote:
Zasto se kaze "voditi ljubav"? Ako je za jednu noc ... to je vise sex, karanje, jebavanje, seksanje, fuk, guzenje. Molim da se definise razlika.
Michun wrote:
Pa za tebe ili za neku drugu sretnicu. Ti si mi nako draga - bi, eto sta cu kad sam merhametli.
Zaboravio bi on ovih 11 a i 3zajedno.
halo
pričate o meni a ja sam tu, pa nisam životinja, šta ćete dovoditi u red.
ja sam u redu, sviđalo se ne sviđalo se, tako je. nema tu uvođenja nekog reda.
vidi ti njih, odmah se ubezobrazile
Ti prst, a one ruku iz ramena!
e nisam ja tako rekao, već samo da ste se odmah ubezobrazile. nije tako lako iščupati ruku
rashid wrote:
Zasto se kaze "voditi ljubav"? Ako je za jednu noc ... to je vise sex, karanje, jebavanje, seksanje, fuk, guzenje. Molim da se definise razlika.
Zato ¹to vodi¹ ljubav (negdje da je kresne¹)...
Kod ¾enskih je akcent na toj pripremi samog èina kad vode ljubav dok mu¹ki taj kompletan èin preimenuju i zaborave voðenje ljubavi. Oni to malo skrate i cijela radnja se zove kresanje...
®enskim je taj dio toliko bitan da zaborave onaj drugi i jednostavno to zovu voðenje ljubavi...
Harrys wrote:Vidi sad,prvo kazes da ces razmisliti pa u roku 5 minuta,nema razmisljanja,a vec si zaboravila da je pitanje vezano za avanturu.
Pa kako to izgleda sa strane u haremu a da se nismo gdje na politici sudarili.
U svakom slucaju nije fer.
Vidi Harrys ja sam samo zena, moras me stalno podsjecati sta nudis. Ovako obecas mi neke cokoladice, i ja jadna cekam i cekam i cekam i kad skontam da se neces vratiti iz rata, ti se odjednom pojavis i hoces da se ja sjecam ko si bio
Ti mene asociras na culnost, osjecaj za lijepo i pozeljno i nismo se nigdje sudarali
laradnaat wrote:halo pričate o meni a ja sam tu, pa nisam životinja, šta ćete dovoditi u red.
ja sam u redu, sviđalo se ne sviđalo se, tako je. nema tu uvođenja nekog reda.
vidi ti njih, odmah se ubezobrazile
može li nešto pored čokolade.
lično najbolje uz čokoladu ide dobar bourbon, ali to je stvar opredjeljenja
neupucena wrote:
Vidi Harrys ja sam samo zena, moras me stalno podsjecati sta nudis. Ovako obecas mi neke cokoladice, i ja jadna cekam i cekam i cekam i kad skontam da se neces vratiti iz rata, ti se odjednom pojavis i hoces da se ja sjecam ko si bio
Ti mene asociras na culnost, osjecaj za lijepo i pozeljno i nismo se nigdje sudarali
Ja se iznenada pojavim??
Pa ne veliko iznenadjene ti si zatrazila cokolade,zar ne?
laradnaat wrote:
može li nešto pored čokolade.
lično najbolje uz čokoladu ide dobar bourbon, ali to je stvar opredjeljenja
Za nas cetvrti, nadam se opet uspjesan susret zelim da budes trijezan
pa to je lako, znači ostaje samo na čokoladi, i to tebi. ja ću uzeti vreću čipsa sebi. a izbor filma ostavljam tebi. mada bih mogao predložiti jedan dobar "Breakup" sa Vince Vaughnom i Jeniffer Aninstone.
rashid
rashid je to vulgarno rekao, ali,to je istina, slažem se sa njim.
Izraz "voditi ljubav" se nimalo ne uklapa u ovu priču.
laradnaat wrote:ma kakvo spavanje djevojko, nisam ja navikao na to. šteta je trošiti vrijeme na spavanje, ima još dosta stvari koje ima da obavim do večeras