Muska odijela...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sarajlija1965

#1 Muska odijela...

Post by sarajlija1965 »

Izbor odijela u gradu nikada nije bio gori, sve konobarsko-svadbarska siva i crna. Nahodao sam se ovih dana, Mura, Vartex, Granoff... Sve 0 poena.

Da li neko moze da mi perporuci nekog dobrog krojaca muskih odijela u SA pa da probam nesto iskombinovati?
sansun

#2 Re: Muska odijela...

Post by sansun »

I ja se sa istim problemom susrećem, što se garderobe tiče. Ne bih ti preporučio krojače, zadnji puta sam po preporuci čak do Viteza otišao ali sam na kraju i bez novca a na jedan način i bez odijela ostao ( jer sam ga samo jednom obukao).

Moja preporuka: Ako imaš vremena ( i pod pretpostavkom da si dobra sa lovom) onda preko vikenda otiđi do Zagreba ili Beograda ( i u Subotici kao i Novom Sadu imaš dobar izbor, tako sam barem od jarana čuo), raspitaj se po njihovim forumima za neki dobar Butik. Znam da možda pomalo pretjerano zvuči da se dole ide po garderobu, ali ako namjeravas od 1000 pa do 2000 km u to uložiti i narednih godina biti miran, tada ti to veoma racionalno ispada. Ja lično, pošto često za njemačku putujem, usput se onda odozgor snadbijevam garderobom, pošto ima mnogo više izbora te je kvalitetnija i jeftinija ( ona markirana) nego ovaj naduvani kič ovdje u Sarajevu.
Van Halen

#3 Re: Muska odijela...

Post by Van Halen »

Borac Travnik,pogledaj iznenadićeš se. Imaš njihovu radnju u C fazi na Alipašinom.
starii

#4 Re: Muska odijela...

Post by starii »

Van Halen wrote:Borac Travnik,pogledaj iznenadićeš se. Imaš njihovu radnju u C fazi na Alipašinom.
:thumbup: al bolje ti je da odes u tvornicu u travniku i tamo si proberes odijela..ja sam ljetos sebi tamo kupio pravo dobra odijela koja šiju za poznate marke...i još je jeftinije :-)
Post Reply