MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
#176 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
ode li munib u Nyon? ako j odgovor potvrdan, drugo pitanje... ima li ijedna kladionica na svijetu da da je ponudu na pitanje : da li će se Munib vratiti u BiH? da uložim ovo malo ušteđevine na odgovor NE i upeterostručim je (nadam se dobrom koeficijentu
)
- Vikicevac
#177 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Munibe ponesi kabaš u Kp Zenica trebat ce ti 
- amrica
#178 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Mozemo mi pricati ovdje jos 5 godina, munja odletio u Nion, a zatvora vidjeti nece
Jah drzave i fekalija
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/u ... u-na-poslu
Jah drzave i fekalija
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/u ... u-na-poslu
- _BaD_BoY
#179 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
"Osim toga, optuženi Ušanović i Kureš su oslobođeni optužbi da su, u namjeri da drugim njima poznatim licima pribave protivpravnu imovinsku korist, za koja lica su u analitičkim i subanalitičkim karticama u 2001. i 2002. godini iskazana potraživanja na ime ne vraćene putne i drugih akontacija, ta potraživanja nisu iskazali u bilansima stanja završnih računa za 2001. i 2002. godinu iako akontacije nisu pravdane, niti vraćene i ova potraživanja sveli na saldo „nula“. Sud je optužene oslobodio i optužbi da su, u periodu od 1. januara 2001. godine do 31. maja 2005. godine, iskorištavanjem svog službenog položaja i ne vršenjem svoje službene dužnosti, u namjeri da sebi i drugim njima poznatim licima pribave protivpravnu imovinsku korist, iz blagajne NS BiH, bez vjerodostojnog osnova i dokumentacije, podigli i prisvojili gotovinska sredstva u ukupnom iznosu od 118.200,00 KM."
pfff...opet ce se djubrad iz odbora izvuci..al cisto sumnjam da cemo i ovo okorjelo djubre otjerati..
pfff...opet ce se djubrad iz odbora izvuci..al cisto sumnjam da cemo i ovo okorjelo djubre otjerati..
- bijelo_dugme
#180 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Piše: M. Dautbegović
Četvrtak, 03.12.09. 19:26.
Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je bila zakazana za sutra u 11:00 sati, u Sarajevu, odgodila se zbog nedostatka kvoruma.
Članovi Izvršnog odbora NS/FS BiH treba da se do ponedjeljka, 7.12.2009. godine, izjasne o novim terminima 10.12. ili 11.12.2009.godine, nakon čega će Predsjedništvo NS/FS BiH utvrditi tačan datum sjednice, navodi se u saopštenju na stranici Saveza.
Na odgođenoj sjednici IO trebalo se raspravljati o izvještaju selektora A reprezentacije Miroslava Blaževića.

Četvrtak, 03.12.09. 19:26.
Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je bila zakazana za sutra u 11:00 sati, u Sarajevu, odgodila se zbog nedostatka kvoruma.
Članovi Izvršnog odbora NS/FS BiH treba da se do ponedjeljka, 7.12.2009. godine, izjasne o novim terminima 10.12. ili 11.12.2009.godine, nakon čega će Predsjedništvo NS/FS BiH utvrditi tačan datum sjednice, navodi se u saopštenju na stranici Saveza.
Na odgođenoj sjednici IO trebalo se raspravljati o izvještaju selektora A reprezentacije Miroslava Blaževića.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#181 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Podrska za Ciru,ovakvog prevrtljivog,prefrigranog ,ali istinu za volju i slatkorijecivog,je direktna podrska i za Usanovica i za Abdica Tigra,vise navrata je sam Ciro rekao da su mu njih dvojica dragi prijatelji i da su dobri i nevini ljudi.
Obojici dokazana krivica na sudovima ove drzave.
Hajmo "ovcice" Ciro,Ciro,Ciro,Ciro
,sto budete glasniji mozda vam vise viceva isprica

Obojici dokazana krivica na sudovima ove drzave.
Hajmo "ovcice" Ciro,Ciro,Ciro,Ciro
- punk's not dead
- Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata
#182 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Al' najjace je bilo kad Munib,u svom vecerasnjem izlaganju u svoj inace prebogati rijecnik ubaci rijec "vokabular".

- Edin H.
#183 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Da li je istina da ce Munja na sutrasnoj sjednici podnjeti ostavku iz moralnih razloga? 
- Baltazar_khan
#184 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
A oni naravno neće prihvatitEdin H. wrote:Da li je istina da ce Munja na sutrasnoj sjednici podnjeti ostavku iz moralnih razloga?
- Edin H.
#185 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Nece se Munja ni nasaliti sa ovim, ali ja se nadam da ce se ovi majmuni uz Odbora uhavizati i smjeniti ga.Baltazar_khan wrote:A oni naravno neće prihvatitEdin H. wrote:Da li je istina da ce Munja na sutrasnoj sjednici podnjeti ostavku iz moralnih razloga?
Ali tesko, kada ih je sve kupio.
- Bosanski_kralj
#186 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Ne vjerujem da će dati ostavku. Dva "čuda"(ostavke) u 24h bi ipak bila previše.
- Dammme
#187 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Ma meni se sve ćini da je ovaj sav cirkus oko Ćire ustvari dobro odigran lažnjak da se zaboravi na muniba. Ne bi me čudilo, da je ovo uigrana akcija Ćire, muniba i saveza. Ćiro ostane u ofsajdu(Kini), a munib se provuče iza leđa naše odbrane i zabije ga(ostane). U ovoj zemlji čuda, zavjera i ko zna sve čega svašta može biti.
-
BaileyS
#188 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???

Gdje su svi oni dusebriznici da pripomognu, svi oni koji ovog momka nazvase Al Kaidom, mudzahedinom, Arapcinom i sl. rasistickim komentarima nakon montirane emisije na Pinku Rs.
Al Tinawi, Bosanac, predstavnik BHF, momak koji zivi za reprezentaciju .... naviknite se chobani da svako prezime u BiH ne zavrsava na "ic", naviknite se da vi nemate tapiju na BiH i na bosanstvo. Iz srednjeg vijeka se ne ide u Evropu.
-
EnglishmanInBosnia
#189 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Munib je castan covjek i mi necemo dozvoliti da ga bagra otjera iz saveza.
- Edin H.
#190 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Zavrsi li sjednica?
Smjenise li Muniba?
Smjenise li Muniba?
- Edin H.
#191 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Posto ste spori, da sam sebi odgovorim
Trenutno je u toku rasprava o (ne)odlasku Muniba Ušanovića sa mjesta generalnog sekretara. Kako saznajemo, u N/FSBiH je iz sjedišta UEFA-e stigao dopis prema kojem se od IO zahtijeva da se izjasni o presudi Ušanoviću i Kurešu najkasnije do 14. decembra.
Ne daj se Munjo
Trenutno je u toku rasprava o (ne)odlasku Muniba Ušanovića sa mjesta generalnog sekretara. Kako saznajemo, u N/FSBiH je iz sjedišta UEFA-e stigao dopis prema kojem se od IO zahtijeva da se izjasni o presudi Ušanoviću i Kurešu najkasnije do 14. decembra.
Ne daj se Munjo
-
EnglishmanInBosnia
#192 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Zasto bi covjeka smjenili?
Ne postoje nikakvi dokazi koji bi dali povod da se Usanovic smjeni.
- Edin H.
#193 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
EnglishmanInBosnia wrote:Zasto bi covjeka smjenili?
Ti vjerujes da je Sud radio na osnovu insinuacija?
Munja je kao Tito prije Drugog Svjetskog Rata zrtva montiranog procesa
- Globus
#194 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Munja nabavio sebi iphone ovo je direktno javljanje sa sjedniceEnglishmanInBosnia wrote:Zasto bi covjeka smjenili?
- amrica
#195 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
EnglishmanInBosnia wrote:Zasto bi covjeka smjenili?
Da napravimo brzinske proteste i da trazimo da munja ostane dozivotni preCjednik fns-a, a Europi sipak, sta oni hoce, ne ukidaju nam vize, onda, ko ih sisa. Vise volimo munju nego bezvizni rezim i clanstvo u EU...
I novi zakon, za klevetu, ko zine protiv munje, o'ma 6 mjeseci Zenice.
- Globus
#196 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Cuj 6 mjeseci Zenice ja ev 20 godina u Zenici pa sta ?amrica wrote:EnglishmanInBosnia wrote:Zasto bi covjeka smjenili?
![]()
![]()
Da napravimo brzinske proteste i da trazimo da munja ostane dozivotni preCjednik fns-a, a Europi sipak, sta oni hoce, ne ukidaju nam vize, onda, ko ih sisa. Vise volimo munju nego bezvizni rezim i clanstvo u EU...![]()
-
EnglishmanInBosnia
#197 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
Na svakom koraku se pljuje pravosudni sistem BiH, a sad se na isti taj svi pozivaju.Edin H. wrote:EnglishmanInBosnia wrote:Zasto bi covjeka smjenili?
Ti vjerujes da je Sud radio na osnovu insinuacija?![]()
Naravno da je moniran proces i sam gospodin Usanovic je naglasio da je doslo do niza
previda i da nije postojao niti jedan valjan dokaz za njegovo osudivanje.
Gospodin Usanovisic ce se zaliti na ovu sramotnu presudu i ustrajat cemo u nasoj borbi
za pravdom pa makar to znacilo put Strazbura.
-
EnglishmanInBosnia
#198 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
kakavdanakneiskustvu wrote:
ko vi?,englezi?
Mi, borci za pravdu i istinu.
- Edin H.
#199 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
amrica wrote:EnglishmanInBosnia wrote:Zasto bi covjeka smjenili?
![]()
![]()
Da napravimo brzinske proteste i da trazimo da munja ostane dozivotni preCjednik fns-a, a Europi sipak, sta oni hoce, ne ukidaju nam vize, onda, ko ih sisa. Vise volimo munju nego bezvizni rezim i clanstvo u EU...![]()
Potpisujem
Proteste voditi pod parolom
Ciro napolje, Munjo ostani
Odlicna ideja za zakonski amandman
- Edin H.
#200 Re: MUNIB USANOVIC!!! Pa dokle vise???
EnglishmanInBosnia wrote:Na svakom koraku se pljuje pravosudni sistem BiH, a sad se na isti taj svi pozivaju.Edin H. wrote:EnglishmanInBosnia wrote:Zasto bi covjeka smjenili?
Ti vjerujes da je Sud radio na osnovu insinuacija?![]()
Naravno da je moniran proces i sam gospodin Usanovic je naglasio da je doslo do niza
previda i da nije postojao niti jedan valjan dokaz za njegovo osudivanje.
Gospodin Usanovisic ce se zaliti na ovu sramotnu presudu i ustrajat cemo u nasoj borbi
za pravdom pa makar to znacilo put Strazbura.
Cuj gospodin Usanovic