Jordan, je l' to nisi smjela zbog nezeljene trudnoce s tim prvim?
msn zabavljanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Moje su sve takve ali ih brisu jer su preoriginalne
:D:D:D
:D
-
Max.Cherry
Joj kako je ova šuplja popularna kod treba, Jordanka nije ni svjesna.... Ufff... obaveze obaveze... hebem li vam papriku...Jordan26 wrote:...rekla sam mu fol da imam previshe obaveza...
-
the_stick
analiziram nesta vrijeme kada je 'pao' najveci broj postova... gusto od ranog jutra... pa onda oko 13 sati urijedi... pa se nastavi od 14 do 16-17... i onda od 17 do sljedeceg jutra u satu po jedan, eventualno dva, posta... sta to znaci??? svi imaju neki posao, ali na tom poslu nemaju pametnijeg posla nego da se zajebaju po forumu... onda u 13 izadju na pauzu.. pa se jos malo vrate na forum, pa kuci... i opet isto sljedece jutro... i pitamo se sto drzava ide u neku stvar sa takvim radnicima??
- anais_nin
ja mislim da su u pitanju samo nijanse....ljudi lazu i u cyber svijetu i ovom "obicnom", cak dok te gledaju u ociJordan26 wrote: isto tako mislim da je ono smekanje, gledanje, kontanje preko ovog onog bolje....sporije i normalnije...i morash se malo potruditi vise oko njega/nje..jer kad upoznas nekoga preko msn...nakon 2-3 mjeseca mislis da ga/ju znas..a ustvari blage veze nemas....![]()
mozes mjesecima, nekad i godinama biti s nekim "uzivo" pa da te izlevati....MSN nije puno drugaciji...ali nekad je interesantno obrnut proces
ali cak i kod MSNa ja preporucujem brze britke poteze...sta cu ja sam konkretna
-
edu
jebo pucanje..ako je polako..Jordan26 wrote:horns&drums wrote:Moje su sve takve ali ih brisu jer su preoriginalne:D:D:D
Jordan, je l' to nisi smjela zbog nezeljene trudnoce s tim prvim?:D
![]()
ne bojim se ja trudnoce...
![]()
nisam ni s jednim ni s drugim...zato sto ni jednog ni drugog nisam voljela al' vi muskarci to ne mozete ukapirat...
vi bi samo da pucate...a mi to polako temeljito![]()
-
Stitch__
anais_nin wrote:
ali cak i kod MSNa ja preporucujem brze britke poteze...sta cu ja sam konkretnaono pricas s nekim par dana, upracate se u prici, najbolje odmah to rijesiti oci u oci...ima hemije, nema hemije, idemo dalje
![]()
usteda na vremenu, i manji rizik od naslijepo razbuktanih emocija
ovo me podsjeti
tu odmah mozes vidjet, po njenoj reakciji
-
onaa
-
onaa
ja i on smo nedovoljni za ovu vrstu sapunica, fali nam suparnik/suparnica, njegova mama koja mene ne voli, brat koji se men upucava itd.edu wrote:evo ga..drugi dio..jebo ljubav u zaledju..i santa barbaru..![]()
..nista od ovoga nisam gled'o..jesam li ub'o s kompariranjem?
![]()
![]()
znaci nedovoljno elemenata za santa barbaru, ljubav u zaledju...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Horns je bio u pravu hehehehehe
Ma da, rekao sam da tu ima jos a evo i mala je dodala dA nema sapunice iz navedenih razloga
:D
Onaaa, bice, ne sekiraj se
Ma da, rekao sam da tu ima jos a evo i mala je dodala dA nema sapunice iz navedenih razloga
Onaaa, bice, ne sekiraj se
- krava
Stitch__ wrote:
... safatam je i poljubimuz obaveznu recenicu "ma ajd da se ne zajebajemo sa formalnostima"
tu odmah mozes vidjet, po njenoj reakcijista ce bit sa vama
![]()
-
Stitch__
ma nisam neodoljiv
al nisam ni pokusavao tako svaki put. fino sam napisao - ako procijenim da tu ima hemije, onda da
ako vidim da nece upalit (ne svidjam joj se) ili da ne zelim da upali (ne svidja mi se) naravno da necu glumit siledziju 
-
onaa
ja se vratila sa pauze, (13:00-15:20), samo da dam materijala tvojoj tezithe_stick wrote:analiziram nesta vrijeme kada je 'pao' najveci broj postova... gusto od ranog jutra... pa onda oko 13 sati urijedi... pa se nastavi od 14 do 16-17... i onda od 17 do sljedeceg jutra u satu po jedan, eventualno dva, posta... sta to znaci??? svi imaju neki posao, ali na tom poslu nemaju pametnijeg posla nego da se zajebaju po forumu... onda u 13 izadju na pauzu.. pa se jos malo vrate na forum, pa kuci... i opet isto sljedece jutro... i pitamo se sto drzava ide u neku stvar sa takvim radnicima??
-
onaa
krava wrote:onaa, kakva je to pauza od 2 i po sata...gdje ti radis pobogu?![]()
ma nije, imam standardnih pola sata, koje u vecini slucajeva i ne koristim ali zasto ne podkrijepiti tezu naseg dragog the sticka-a, bice mu lakse
sajo,
steta, nije neodoljiv....idemo dalje u potragu ...