Mrzim sunčanje!!!
Moderator: anex
- Daphna
- Bl_ManiaC
- Daphna
#53 Re: Mrzim sunčanje!!!
Čekam ja ovakav komentar od samog postiranja slike... Hehe... Ima Daphna ljepše noge, ne brini! Ovo su noge prijatelja koji je haman zaspao na plaži, sa glavom u hladovini, pivom u ruci i nogama na suncu!
Daphna od kako je osjetila čari opekotina drugog stepena ili ne izlazi iz vode ili hladovine... Hebo cicvarenje
Daphna od kako je osjetila čari opekotina drugog stepena ili ne izlazi iz vode ili hladovine... Hebo cicvarenje
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#54 Re: Mrzim sunčanje!!!
Ja inace imam malo tamniji ten i jako brzo primam boju a gotovo nikada ne izgorim.Nisam znala sta znaci to ja jedan dan na suncu crna ko ciganka a svi ostali crveni ko rak.Ali neki dan,tacnije nedelju na bazenu uvjerila sam se da nista nije isto kao nekada.Ovaj put sam toliko izgorila(ja izgorila,to ni sada ne mogu da vjerujem)da nisam mogla spavati 2 noci a bukvalno me majica vrijedjala.Sada se toliko gulim da je to stravicno,sva sam se prosarala......
Od sada ni ja vise ne vjerujum da mogu na sunce bez zastite
Od sada ni ja vise ne vjerujum da mogu na sunce bez zastite
-
kenanz
-
Alma Ata
#56 Re: Mrzim sunčanje!!!
Nisi jedini koji mrzi sunčanje.Meni plaža i sunčanje predstavlja neviđenu torturu.Obratite samo pažnju na plaži na izmučene face,rijetko ćete vidjeti vedro lice.Upeklo odozgo,kamen žulja odozdo,kad skontaš koju ćeš lovu ostaviti Dalmošima,pa gužve na putu,pa nošenje stvari na plažu i s plaže,pa tuđi kreveti,pa komarci,pa...Da ne spominjem nas koji imamo osjetljivu kožu i cijeli dan presjedimo u hladu i opet izgorimo usprkos svim mogućim kremama.Zato ništa bez hladovine u svojoj avliji ili na kauču ,kakva dobra knjiga i kud ćeš bolje.
- Dr.Cuddy
#57 Re: Mrzim sunčanje!!!

ZA MENE SAMO, FAKTOR 50!
- fa84
#58 Re: Mrzim sunčanje!!!
posto sam se vec izlaggao suncu i dobio boje
zadnjih par puta sam se mazao sa faktorom 2 nivea ulje
i jeb.te kako se boja lijepi
ko ima tamniji ten i nema problema sa opeklinama i crvenilom neka proba
nece se pokajati
a dobice predobru boju lol
zadnjih par puta sam se mazao sa faktorom 2 nivea ulje
i jeb.te kako se boja lijepi
ko ima tamniji ten i nema problema sa opeklinama i crvenilom neka proba
nece se pokajati
- Bosanac sa dna kace
#59 Re: Mrzim sunčanje!!!
ove slike gore su zastrasujuce, @M&M koja je tvoja?
zadnja?
zadnja?
- JThomas
#60 Re: Mrzim sunčanje!!!
horor
naročito predzadnja slika
naročito predzadnja slika
- Dr.Cuddy
#61 Re: Mrzim sunčanje!!!
jok...evo mojeBosanac sa dna kace wrote:ove slike gore su zastrasujuce, @M&M koja je tvoja?![]()
zadnja?

- Šeherzada
#62 Re: Mrzim sunčanje!!!
Ih taman si svoju sliku postavila tuMoonlight & Magnolia wrote:jok...evo mojeBosanac sa dna kace wrote:ove slike gore su zastrasujuce, @M&M koja je tvoja?![]()
zadnja?
Hajde kada si se ti dvazila evo i ja da stavim svoju......Mozda se neko zaljubi u mene

- mofo33
#63 Re: Mrzim sunčanje!!!
i ja sam slucaj kao ti, nista mi mrze nema od suncanja!Bosanac sa dna kace wrote:....zato jer imam bijel ten, i čim me sunce malo dotakne boli me, jako sam nervozan, i više se umorim nego odmorim kad ležim na plaži čitav dan!
Ne tjeram nikog da se ne sunča, ali su mi fakat svi preko gglave kad mi dođu dosađivat što se ja ne sunčam, jednostavno ne volim i tačka, ne znam kako to neki ljudi neće da shvate!?
Eh sad, ja još na to gledam sa zdravstvene strane, jer sunčanjem faktički ''spalimo'' ćelije na našoj koži, tj. ubijemo ih, od čega naša koža stari brže,
pogtovo na nekih 40 stepeni, i ne kontam kako može bit zrdavo sunčat se gotov svaki dan na 40 stepeni, da svo tijelo izgori, mislim da je ipak dovoljno što si mi ruke i predio glave otkriveni i izloženi suncu.
to sto je moderno imati "ten" mene savrseno boli onastvar...
ponedeljkom me svi obavezno pitaju zasto nisam bila na plazi, ja im (sa bezobraznim osmijehom) odgovorim:
"zato sto sam htjela da vas izbjegnem"
neki vole da se prze, a neki ne
- atko
#65 Re: Mrzim sunčanje!!!
Znaci nisam ja jedini koji ne voli cvarenje na suncu i lezanje na kamenju... ja se vazda pitam, puna plaza ljudi svi masno placaju boravak na moru da bi lezali na kamenju
Sunce mi ne smeta, prvi dan malo pocrvenim, onda malo potamnim ali sve to u hodu, izbjegavam da cvarim kozu namjerno za tamnim tenom mi se fucka... volim ribu, vino, pivo, hladovinu, citanje, morski zrak, pustanje mozga na pasu, proputovanje kroz nekoliko mjest i sve to jedno 6-8 dana, srecom i umene mi hanima dosta slicno razmislja
Da mi neko plati sve (i dnevnicu
) da 15 dana izutra idem na plazu i po vazdan samo lezim i u lazim pomalo u vodu ... kazna covjece
Otprilike postoje dva tabora koji te peglaju kad se vratis sa mora, jedino te pitaju sto nisi potamnio vise drugi te pitaju sto nisi plivao vise

Sunce mi ne smeta, prvi dan malo pocrvenim, onda malo potamnim ali sve to u hodu, izbjegavam da cvarim kozu namjerno za tamnim tenom mi se fucka... volim ribu, vino, pivo, hladovinu, citanje, morski zrak, pustanje mozga na pasu, proputovanje kroz nekoliko mjest i sve to jedno 6-8 dana, srecom i umene mi hanima dosta slicno razmislja
Da mi neko plati sve (i dnevnicu
Otprilike postoje dva tabora koji te peglaju kad se vratis sa mora, jedino te pitaju sto nisi potamnio vise drugi te pitaju sto nisi plivao vise
- Torentte
#66 Re: Mrzim sunčanje!!!
Ima Daphna lijepe noge, ja se lično uvjerioDaphna wrote:Čekam ja ovakav komentar od samog postiranja slike... Hehe... Ima Daphna ljepše noge, ne brini! Ovo su noge prijatelja koji je haman zaspao na plaži, sa glavom u hladovini, pivom u ruci i nogama na suncu!
- mofo33
#67 Re: Mrzim sunčanje!!!
daphna ce sigurno biti pocascena tvojom (in)discrétionTorentte wrote:Ima Daphna lijepe noge, ja se lično uvjerioDaphna wrote:Čekam ja ovakav komentar od samog postiranja slike... Hehe... Ima Daphna ljepše noge, ne brini! Ovo su noge prijatelja koji je haman zaspao na plaži, sa glavom u hladovini, pivom u ruci i nogama na suncu!
-
Americkatragedija
#68 Re: Mrzim sunčanje!!!
za tebe nije more sunca plaza i lezanje zatebe je planina sport i aktivan odmor gdje ces dobiti taman ten i zdrav ljep izgled jel tako il nije tako razmisliBosanac sa dna kace wrote:....zato jer imam bijel ten, i čim me sunce malo dotakne boli me, jako sam nervozan, i više se umorim nego odmorim kad ležim na plaži čitav dan!
Ne tjeram nikog da se ne sunča, ali su mi fakat svi preko gglave kad mi dođu dosađivat što se ja ne sunčam, jednostavno ne volim i tačka, ne znam kako to neki ljudi neće da shvate!?
Eh sad, ja još na to gledam sa zdravstvene strane, jer sunčanjem faktički ''spalimo'' ćelije na našoj koži, tj. ubijemo ih, od čega naša koža stari brže,
pogtovo na nekih 40 stepeni, i ne kontam kako može bit zrdavo sunčat se gotov svaki dan na 40 stepeni, da svo tijelo izgori, mislim da je ipak dovoljno što si mi ruke i predio glave otkriveni i izloženi suncu.
-
Americkatragedija
#69 Re: Mrzim sunčanje!!!
joj sto je dobar savjet 
- Bosanac sa dna kace
#70 Re: Mrzim sunčanje!!!
pa kako da ne, jos samo da dodam da sma visok 194 cmAmerickatragedija wrote:joj sto je dobar savjet
Last edited by Bosanac sa dna kace on 30/07/2008 13:21, edited 1 time in total.
- Šeherzada
#71 Re: Mrzim sunčanje!!!
A na cemu?Nisam se udala 
-
Americkatragedija
#72 Re: Mrzim sunčanje!!!
sta ti to znaci kako da ne jel to kako da da ili stvarno kako da ne sa 194 mozes igrat kosarku (ako nisi znao)Bosanac sa dna kace wrote:pa kako da ne, jos samo da dodam da sma visok 194 cmAmerickatragedija wrote:joj sto je dobar savjet
- Bosanac sa dna kace
#73 Re: Mrzim sunčanje!!!
rekoh da vec radim na tomeAmerickatragedija wrote:sta ti to znaci kako da ne jel to kako da da ili stvarno kako da ne sa 194 mozes igrat kosarku (ako nisi znao)Bosanac sa dna kace wrote:pa kako da ne, jos samo da dodam da sma visok 194 cmAmerickatragedija wrote:joj sto je dobar savjet
-
Americkatragedija
#74 Re: Mrzim sunčanje!!!
bosanac zar ti niko nikad nije reko kako da ne evoodma letim kad si nesto pito ili trazio sto se njemu nije svidjalo zato i pitam da mi ne propadne savjet
- mofo33
#75 Re: Mrzim sunčanje!!!
na mrtvo mrzim sunce
i 40°C
i 40°C