Mreža ex Mreža plus
Moderator: anex
- arx
#126 Re: Mreža ex Mreža plus
samo da na mrezi nebude vise onih ŽENSKIH ITALIJANSKIH SERIJA i valjat ce.ako budu prenosili neku fudbalsku ligu e onda ce biti nesto od njih,filmovi se mogu gledati -- samo ima dosta starih al et.najgore mi je kada jedan dan bude neki film na mreži a sutra dan na plus tv ili obratno.

- Veliki brat
#127 Re: Mreža ex Mreža plus
Od sljedeće sedmice još jedna članica Mreže! +700.000 domaćinstava širom Bosne i Herzegovine će moći pratiti nove programske sadržaje koje spremamo za vas! 
Nadjoh na FB
Nadjoh na FB
- arx
#128 Re: Mreža ex Mreža plus
da.upravo sam i ja to vidio sad.ko li bi mogo biti.od malo ozbiljnijih tv stanica tu je bn ali ,ne bi reko možda vikom ili neki kanali koje ja nehvatam sa obicnom antenom.imal ko kakvo mišljenje još??

-
StupskaBitanga
#129 Re: Mreža ex Mreža plus
BN bi bio pogodak u sriduarx wrote:da.upravo sam i ja to vidio sad.ko li bi mogo biti.od malo ozbiljnijih tv stanica tu je bn ali ,ne bi reko možda vikom ili neki kanali koje ja nehvatam sa obicnom antenom.imal ko kakvo mišljenje još??![]()
![]()
![]()
- arx
#130 Re: Mreža ex Mreža plus
da bn bi bio pogodak e onda bi mreža bila baš MREŽA .ŠTETA ŠTO NAM NIKO NEMOŽE REĆI KO JE NOVA ČLANICA A SVE ZNAJU STO NE TREBA KOLIKO KO RADNIKA IMA ITD

-
StupskaBitanga
#131 Re: Mreža ex Mreža plus
po informacijama sa RAK jedine TV koje pokrivaju ovaj broj stanovnika suarx wrote:da bn bi bio pogodak e onda bi mreža bila baš MREŽA .ŠTETA ŠTO NAM NIKO NEMOŽE REĆI KO JE NOVA ČLANICA A SVE ZNAJU STO NE TREBA KOLIKO KO RADNIKA IMA ITD![]()
TV TK
TV KISS
a BN ima pokrivenost od preko milion potencijalnih gledalaca
- arx
#132 Re: Mreža ex Mreža plus
U PRAVU SI GARANT SU ONI..DZABE SMO SE PONADALI DA JE BN SLUCAJNO UPAO. PA BN JE BOLJI OD TV1..

jbem ti kiss tv , sve seljački kanali samo je tv1 kobajagi ozbiljna. to su samo pijuni tv1.
jbem ti kiss tv , sve seljački kanali samo je tv1 kobajagi ozbiljna. to su samo pijuni tv1.
-
ProBank
#133 Re: Mreža ex Mreža plus
TV TK je u Mrezi, TV kiss se prica da ce izgubiti licensu u ovoj godini tako da nisam siguran, a BN ne znam bas..StupskaBitanga wrote:po informacijama sa RAK jedine TV koje pokrivaju ovaj broj stanovnika suarx wrote:da bn bi bio pogodak e onda bi mreža bila baš MREŽA .ŠTETA ŠTO NAM NIKO NEMOŽE REĆI KO JE NOVA ČLANICA A SVE ZNAJU STO NE TREBA KOLIKO KO RADNIKA IMA ITD![]()
TV TK
TV KISS
a BN ima pokrivenost od preko milion potencijalnih gledalaca
Vjerovatno je neka stanica gdje do sada nisu pokrivali sve.. Eno stvarno 2 CSIa na mrezi.
- arx
#134 Re: Mreža ex Mreža plus
ako to nebude tv kiss ,ko ce onda? preostaje nam samo cekati da oi objave

-
StupskaBitanga
#135 Re: Mreža ex Mreža plus
mozda usk?arx wrote:ako to nebude tv kiss ,ko ce onda? preostaje nam samo cekati da oi objave![]()
-
Borej
#136 Re: Mreža ex Mreža plus
mreza, mreza+, hayat, tv1, niti mi je to nesto jasno niti me puno zanima....osim jednog, a to je spanska liga, jesam li procitao negdje da ce ova neka mreza prenositi spansku ligu i ima li sta od toga?
-
StupskaBitanga
#137 Re: Mreža ex Mreža plus
Program Mreže evo nppr ova turksa serija na RTV USK ide u 21:50
To znači da im program nije usklađen sa svim televizijama
To znači da im program nije usklađen sa svim televizijama
- arx
#138 Re: Mreža ex Mreža plus
nije svakako to je velika greska.rtvtk ne prenosi uopste seriju the game niti filmove subotom i takode kvalifikacijski trening f1

-
StupskaBitanga
#139 Re: Mreža ex Mreža plus
i TV alfa jee zločesta po pitanju terminaarx wrote:nije svakako to je velika greska.rtvtk ne prenosi uopste seriju the game niti filmove subotom i takode kvalifikacijski trening f1![]()
ali vidi se da je to sve drži vodu dok majstori odu
-
StupskaBitanga
#140 Re: Mreža ex Mreža plus
Fkt ovo liči na cirkus
Kako je TV1 dodao ime u Mrežu tako je ovo postalo šašavo
Gledam F1 i prebacim na OSM i alfu kad imam šta vidjeti
Preko TV1 naljepili OSM i pored toga imaju svoj standardni logo
alfa stavila 2 logotipa koja zauzimaju cijeli ekran
A čim je Denis počeo pričati u studiju odmah su prekinuli i OSM i Alfa i nastavili redovan program
Nezz kakva je situacija sa ostalim televizijama ali ovo što hvatam preko kablovske je totalno neuređeno
A čim je Denis počeo pričati u studiju odmah su prekinuli i OSM i Alfa i nastavili redovan program
Nezz kakva je situacija sa ostalim televizijama ali ovo što hvatam preko kablovske je totalno neuređeno
-
fejsal
#141 Re: Mreža ex Mreža plus
TV1 je kupila Mrezu. Normalno je da ce staviti svoj logo.
http://www.youtube.com/watch?v=FdIyPE1S7fo
http://www.youtube.com/watch?v=FdIyPE1S7fo
-
Muflon
#142 Re: Mreža ex Mreža plus
Pa gledaj na TV1, šta se bakćeš s ti lokalnim televizijama...StupskaBitanga wrote:Fkt ovo liči na cirkus
-
pravaistina
#143 Re: Mreža ex Mreža plus
dezurna bitanga opet grijesi evo gledam sve stanice i utakmicu i nije tacno da su osm i alfa prekrili logo ,a denis je odlican 
- arx