Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sakazulu wrote:Meni se to desi u slučaju kad imam pokrenutu flash zezu na dva ili više tabova. Recimo youtube i na drugom The Setllers Online... i zakuca
ja navikao da imam 3-4 taba uvijek...nije valjda da je do toga
Sakazulu wrote:Meni se to desi u slučaju kad imam pokrenutu flash zezu na dva ili više tabova. Recimo youtube i na drugom The Setllers Online... i zakuca
ja navikao da imam 3-4 taba uvijek...nije valjda da je do toga
možeš ti imati i deset njih otvoreno da ti ne zakuje. Ali onih koji ne koriste shockwawe. Dobro ti rece sakazulu, npr neku igricu na fb igras i pored nje ti otvoren YT i filmovizija, onda ce ti zakovati 100% jer svi rade na toj platformi i vjerovatno je previše podataka za obraditi pa jednostavno se "sruši" dodatak. Mislim da nema efikasnog rješenja za to, gdje god da pitaš reći će ti da instaliraš novi, izbrišeš stari. Moj savjet ti je da kombinuješ sa browserima, ja recimo youtube i slicne streaming sajtove gledam na Internet explorer a za sve ostalo koristim Chrome. Znam jer mi se dešavalo baš to sa shockwave.