Moze li SDA pasti nize

dario_džamoja

#101 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by dario_džamoja »

kiky wrote:sda je dno ...
mislim da če se poslije izbora raspast ..
E moj prijatelju, dok god je u nasem narodu 20% i vise nepismenih sda se ne treba brinuti za glasove.
Fair Life

#102 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by Fair Life »

feral.tribune wrote: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fantasticno , ovo su krunski dokazi kako se dijelila Bosna i Jugoslavija daleke 198i neke . Azijada , zena honoga Kasum age efendije zvana bosanska Mata Hari je opasnija poslije 4 kahve nego Dobrica poslije 8 rakija . Ona naime ima handzar ispod dimija pa kada kaze da je Rvacka do Zemuna a Smrdija do Vivotice i Kavlobaga pa sve do Tokia niko ne sme bre da pisne jer to je volja bosanskih muslimana . Kako su Azijada i Lejla tada na Kosutnjaku uz janjetinu dobro napravila podjelu zemlje vidljivo je i danas . Bas kao da je u Azijadu i Lejlu usao duh Franje Tudjmana , Zvonimira L. , Radovana K. Mate B . Slobodana M . Josipa S. Ljilje A. Vasilija K itd . Naime bosanske herione su podijelile Jugoslaviju i Bosnu na takav nacin kao da umjesto njih bile njihove vostane figure . A Alija sram ga bilo u evropskoj i civiliziranoj Srbiji ide cipele da skida :D :-D
Evo tebi malo lektire za zabavu...

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
feral.tribune

#103 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by feral.tribune »

Fair Life wrote:
feral.tribune wrote: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fantasticno , ovo su krunski dokazi kako se dijelila Bosna i Jugoslavija daleke 198i neke . Azijada , zena honoga Kasum age efendije zvana bosanska Mata Hari je opasnija poslije 4 kahve nego Dobrica poslije 8 rakija . Ona naime ima handzar ispod dimija pa kada kaze da je Rvacka do Zemuna a Smrdija do Vivotice i Kavlobaga pa sve do Tokia niko ne sme bre da pisne jer to je volja bosanskih muslimana . Kako su Azijada i Lejla tada na Kosutnjaku uz janjetinu dobro napravila podjelu zemlje vidljivo je i danas . Bas kao da je u Azijadu i Lejlu usao duh Franje Tudjmana , Zvonimira L. , Radovana K. Mate B . Slobodana M . Josipa S. Ljilje A. Vasilija K itd . Naime bosanske herione su podijelile Jugoslaviju i Bosnu na takav nacin kao da umjesto njih bile njihove vostane figure . A Alija sram ga bilo u evropskoj i civiliziranoj Srbiji ide cipele da skida :D :-D

Evo malo tebi da se educiras jer ove tvoje dvije balavice pisu blouse a ne istoriju , prvo procitaj sve brojeve Feral T. 16 godina x 12 mjeseci x 4 broja u mjesecu . Pa onda se raspitaj i procitaj sta su sve rekli napisali ....Bogdan Bogdanovic , Srdja Popovic , Milovan Djilas , Petar Stambolic Raif Dizdarevic Mirko Kovac , Bora Cosic . Pa onda procitaj knjigu od Dusana Bilandzica ,, Povijest izbliza ,, pa pogledaj sta su rekli Vesna Pusic , Kajin , Banac , pa pogledaj film ,, raspad Yu ,, pa skontaj ko je stariji Garasanin i Pavelic ili Alija , pa pogledaj sta je rekao Hagu Stjepan Mesic i sta je donio tamo .Pa potrazi intervju Jospia Broza Tita BBC iz 1957 . Ja tebi akademike direktne i neposredne igrace a ti meni Lejlu i Azijadu koje su dijelile jugoslaviju i Suzanu i Medinu koje svjeodoce o tome ....ovo ti je za pocetak
pa se cujemo onda ......
za_sada_bez_dobrog_nicka

#104 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

viva_castro wrote:Bojim se da se kod Čengića onaj izdajnički gen provlači iz generacije u generaciju. Ne vjerujem u biološke teorije, ali me stvar na terenu, de facto situacija, ubjeđuje u to.
Ma stipu čengu, on ne zna jel poš'o il' je doš'o...

Nego da je kako kod Deduke na ljetovanje dok je još VIVA i dok vrijedi otići, ha?! Kad ode Deduka sve će otić u k... i ništa više od egzotike kad ameri pokrenu lance hotela...
Fair Life

#105 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by Fair Life »

feral.tribune wrote:...
Ja tebi akademike direktne i neposredne igrace a ti meni Lejlu i Azijadu koje su dijelile jugoslaviju i Suzanu i Medinu koje svjeodoce o tome ....ovo ti je za pocetak
pa se cujemo onda ......
One su zabiljezile tudja svjedocanstva i ta saznanja ucinile dostupnim svojom knjigom obicnom covjeku...

PS. Nadrobi ti poveliku listu "akademika" koje bas boli kurac za sudbinom BiH. I... oslonac na samo Feral po pitanju bosanskohercegovacke istine je premalo.
zonbirile

#106 Re: Moze li SDA pasti nize

Post by zonbirile »

feral.tribune wrote:
Fair Life wrote:

-------------------------------------------------
nema se tu šta čitati,dovoljno je bilo živjeti ovde od 1990g i vidjeti,osjetiti na svojoj koži šta je ko radio.Konačno samo slijepac ne vidi rezultat,koji nije ništa drugo nego kraj jedne duže igre KOS-a i sličnih.U toj igri nema nevinih,a nametnuti osjećaj žrtve,koji se stalno potencira(da ne budem krivo shvačen,ne mislim na nevine ljudske žrtve,nego teritorijalne) je maska da pokrije tal u čerećenju bivšeg ustroja Bosne.
Evo malo tebi da se educiras jer ove tvoje dvije balavice pisu blouse a ne istoriju , prvo procitaj sve brojeve Feral T. 16 godina x 12 mjeseci x 4 broja u mjesecu . Pa onda se raspitaj i procitaj sta su sve rekli napisali ....Bogdan Bogdanovic , Srdja Popovic , Milovan Djilas , Petar Stambolic Raif Dizdarevic Mirko Kovac , Bora Cosic . Pa onda procitaj knjigu od Dusana Bilandzica ,, Povijest izbliza ,, pa pogledaj sta su rekli Vesna Pusic , Kajin , Banac , pa pogledaj film ,, raspad Yu ,, pa skontaj ko je stariji Garasanin i Pavelic ili Alija , pa pogledaj sta je rekao Hagu Stjepan Mesic i sta je donio tamo .Pa potrazi intervju Jospia Broza Tita BBC iz 1957 . Ja tebi akademike direktne i neposredne igrace a ti meni Lejlu i Azijadu koje su dijelile jugoslaviju i Suzanu i Medinu koje svjeodoce o tome ....ovo ti je za pocetak
pa se cujemo onda ......
Post Reply