Moze li ko???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
De i mene .........
kad je teško nek bude najteže

- ja_sarajevo
Sve sam ocekivao ali ovo nisam...
Nista
- ja_sarajevo
Jebi ga,,, sta se moze...
Ja i dalje volim svoju
Sad samo da nam se vrate igraci i navijaci zdravi i zivi
Ja i dalje volim svoju
Sad samo da nam se vrate igraci i navijaci zdravi i zivi
-
baja_honolulu
sta je braco muslimani, opet agresori unistavaju sve bosnjacko?
-
FortunaBela
Neću ti ga samo navraćaš na belaj....manijak1 wrote:De i mene .........![]()
kad je teško nek bude najteže
![]()
-
idrizcar
Samo da se nasi navijaci vrate kuci zivi i zdravi i da ne bude sranja dok se budu vracali... A sto se tice ovog "srpskog junaka", nadam se da ce ga ravnogorci nagraditi kakvom medaljom na junackoj diskusiji jer se ponio kako pravi srpski junak. I ja mu to od srca zelim da dobije kakvo priznanje od svojih idola koji svakako samo znaju biti heroji kad ih je sto na jednoga pa ne vidim razloga sto bi se i veceras drugacije ponasali.. Zato gore glavu bosanci i hercegovci jer mi barem imamo repku za koju mozemo navijati jer je iz nase zemlje kakva god da je, a kome se ne dopada uvijek ima drugih timova (SCG a jos malo samo Srbija, Hrvatska, Republika Kosovo, Slovenija, Grcka, Rusija itd)
-
IZ:SRPSKE:REPUBLIKE
Nego balije iz Federacij daj mi kazite gde mogu a kupim kartu da idem gledati smotru i najboljih fudbalena svijetu u Njemackoj ,da idem na SP?!Vama to ne treba jer ipak ste vi jedni obicni seljaci!Eto vam ga pa ga sada pusti!Vi ste nama prijetili da cete nas pobjediti ???Pa vi ste stvarno flupi ...i ruzni nekako svi ko ovced i krmci izgledate ,nanu vam balijsku !E jest mi drago sto je bilo srcanih udara u Federaciji veceras !Bog je uz Srbe uz nebeski narod !Zivjela Republika Srpska i Srbija !Zivjeli nbasi heroji !Nego nije ni vama sve tako crno :kada vec pola BIH navija za SiCG pa onda ce i druga polovina da navija za istu kada krene SP u Njemackoj !Super !Jebote dobra ova Srpska reprez.!Za nju navija pola BIH tacnije Republika Srpska !A za reprez.(federacije ) BIH navija samo polovina Federacije (jer hrvati su uz Hrvatsku )..E neka ste dobili po usima !Ej ljudi pa Spanci nam gledaju u ledja pa onda Belgijanci ..hahahhahahahhaha Srbija u Finalu SP!
- Fair Life
Daleko ti je junace. Trebao bi vec krenuti...IZ:SRPSKE:REPUBLIKE wrote:Nego balije iz Federacij daj mi kazite gde mogu a kupim kartu da idem gledati smotru i najboljih fudbalena svijetu u Njemackoj ,da idem na SP?!

Sta bi s Crnom Gorom ?IZ:SRPSKE:REPUBLIKE wrote: ..hahahhahahahhaha Srbija u Finalu SP!
-
IZ:SRPSKE:REPUBLIKE
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____________§§_§§§§§§_§§______________
________________§§§§§§_________________
______§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§______
- stella_k
Nemam ti pojma za kartu u Njemackoj, ali za Haag mozes avionom pravo iz shupka iz kojeg viris. Kazu, vasa su pocasna mjesta odmah ispred sudije, visokopozicionirani, ma i prevodioce imate....pa tamo u sobicama 2x2 mozete da sutate kol'ko hocete!!!IZ:SRPSKE:REPUBLIKE wrote:Nego balije iz Federacij daj mi kazite gde mogu a kupim kartu da idem gledati smotru i najboljih fudbalena svijetu u Njemackoj ,da idem na SP?!Vama to ne treba jer ipak ste vi jedni obicni seljaci!Eto vam ga pa ga sada pusti!Vi ste nama prijetili da cete nas pobjediti ???Pa vi ste stvarno flupi ...i ruzni nekako svi ko ovced i krmci izgledate ,nanu vam balijsku !E jest mi drago sto je bilo srcanih udara u Federaciji veceras !Bog je uz Srbe uz nebeski narod !Zivjela Republika Srpska i Srbija !Zivjeli nbasi heroji !Nego nije ni vama sve tako crno :kada vec pola BIH navija za SiCG pa onda ce i druga polovina da navija za istu kada krene SP u Njemackoj !Super !Jebote dobra ova Srpska reprez.!Za nju navija pola BIH tacnije Republika Srpska !A za reprez.(federacije ) BIH navija samo polovina Federacije (jer hrvati su uz Hrvatsku )..E neka ste dobili po usima !Ej ljudi pa Spanci nam gledaju u ledja pa onda Belgijanci ..hahahhahahahhaha Srbija u Finalu SP!
U fudbalu ste dobri, al u klanju najbolji, posebno zena i djece....
Medjunarodnoj zajednici ima non stop dupe da ljubite, jer da nije njih ne bi bilo ni RS!!!!

PS A posto ste nebeski narod, nadam se da ce vam celije biti na posljednjem spratu

Last edited by stella_k on 13/10/2005 11:42, edited 1 time in total.
-
PR80.
Ne brini se stella, moderatori ce valjda i ovo srediti u toku dana, ako ne onda ja bojkotujem.stella_k wrote:Pitanje za moderatora:
Od kada je sa-x cetnicki forum?
Ja sam vec jutros rekla da saljem sve misolovke samo da pofatamo svu ovu nacionalnu gamad iz RS + SCiG sto se vrtila po forumu u toku noci.
P.S. Do Haaga vam je besplatan put!
- stella_k
"Balije" caste!!!!!PR80. wrote:Ne brini se stella, moderatori ce valjda i ovo srediti u toku dana, ako ne onda ja bojkotujem.stella_k wrote:Pitanje za moderatora:
Od kada je sa-x cetnicki forum?![]()
Ja sam vec jutros rekla da saljem sve misolovke samo da pofatamo svu ovu nacionalnu gamad iz RS + SCiG sto se vrtila po forumu u toku noci.![]()
P.S. Do Haaga vam je besplatan put!
- flora.sa
pronađite grešku u tekstu...IZ:SRPSKE:REPUBLIKE wrote:Nego balije iz Federacij daj mi kazite gde mogu a kupim kartu da idem gledati smotru i najboljih fudbalena svijetu u Njemackoj ,da idem na SP?!Vama to ne treba jer ipak ste vi jedni obicni seljaci!Eto vam ga pa ga sada pusti!Vi ste nama prijetili da cete nas pobjediti ???Pa vi ste stvarno flupi ...i ruzni nekako svi ko ovced i krmci izgledate ,nanu vam balijsku !E jest mi drago sto je bilo srcanih udara u Federaciji veceras !Bog je uz Srbe uz nebeski narod !Zivjela Republika Srpska i Srbija !Zivjeli nbasi heroji !Nego nije ni vama sve tako crno :kada vec pola BIH navija za SiCG pa onda ce i druga polovina da navija za istu kada krene SP u Njemackoj !Super !Jebote dobra ova Srpska reprez.!Za nju navija pola BIH tacnije Republika Srpska !A za reprez.(federacije ) BIH navija samo polovina Federacije (jer hrvati su uz Hrvatsku )..E neka ste dobili po usima !Ej ljudi pa Spanci nam gledaju u ledja pa onda Belgijanci ..hahahhahahahhaha Srbija u Finalu SP!
imaš jednu veeeeeeliku rupu u svome tekstu....
smao si vjerovatno malo...hm....
ah da...i da dodam...
prvo skoči pa reci hop...
-
PR80.
@flora.sa
Ma mogli bi na osnovu tog teksta poceli da se igramo kviza malo.
Hajmo nagrade....
Od 1 do 5 greski jedna besplatna forumska kaHva
Od 6 do 10 greski dvije besplatne forumske kaHve
Od 11 do 15 greski ..................................... itd itd....
Eh, sad se moramo dogovoriti kakva nagrada ceka osobu koja uspije prebrojati sva slova u tom gore navedenom tekstu (ocito se vidi da je sve i jedno slovo pobrkano).
Hajmo sad malo igrati kviza ovdje.
Ma mogli bi na osnovu tog teksta poceli da se igramo kviza malo.
Hajmo nagrade....
Od 1 do 5 greski jedna besplatna forumska kaHva
Od 6 do 10 greski dvije besplatne forumske kaHve
Od 11 do 15 greski ..................................... itd itd....
Eh, sad se moramo dogovoriti kakva nagrada ceka osobu koja uspije prebrojati sva slova u tom gore navedenom tekstu (ocito se vidi da je sve i jedno slovo pobrkano).
Hajmo sad malo igrati kviza ovdje.
-
Sarafcina
IZ:SRPSKE:REPUBLIKE wrote:Nego balije iz Federacij daj mi kazite gde mogu a kupim kartu da idem gledati smotru i najboljih fudbalena svijetu u Njemackoj ,da idem na SP?!Vama to ne treba jer ipak ste vi jedni obicni seljaci!Eto vam ga pa ga sada pusti!Vi ste nama prijetili da cete nas pobjediti ???Pa vi ste stvarno flupi ...i ruzni nekako svi ko ovced i krmci izgledate ,nanu vam balijsku !E jest mi drago sto je bilo srcanih udara u Federaciji veceras !Bog je uz Srbe uz nebeski narod !Zivjela Republika Srpska i Srbija !Zivjeli nbasi heroji !Nego nije ni vama sve tako crno :kada vec pola BIH navija za SiCG pa onda ce i druga polovina da navija za istu kada krene SP u Njemackoj !Super !Jebote dobra ova Srpska reprez.!Za nju navija pola BIH tacnije Republika Srpska !A za reprez.(federacije ) BIH navija samo polovina Federacije (jer hrvati su uz Hrvatsku )..E neka ste dobili po usima !Ej ljudi pa Spanci nam gledaju u ledja pa onda Belgijanci ..hahahhahahahhaha Srbija u Finalu SP!
Sansa da ti dijete (ili brat ili ti) zaigra za reprezentaciju SCiG je puno manja nego da igra za BiH.
I ti to znas
A znas i da se od tvojih para (odnosno tvojih roditelja
Pa mi reci ko je ovdje glup
I reci mi kako ster zvali one koji odu navijaju za tudji kvart (mahalu), a protiv svoje
A ja jednog Barbareza ne bih mijenjao za cijelu reprezentaciju SCiG