Evo jos metro Mimija:

Moderator: anex
Hvala ti što postojišFillmore wrote:Mislim da svi zamorci probiraju. Probao sam skoro svaku vrstu hrane koja se pojavila kod nas i uvijek bi neke sjemenke vise jeli, a neke manje. Vjerovatno je Vitakraft hrana u pitanju. Ni moji je ne vole. Bezobraznici.
Gitza kako joj piše u rodnom listu ili Gica u narodu je prava mala gospođica, hvala na pitanjuKuRbLa_ wrote:Mimi je pravi zavodnik
Je li se napokon utvrdilo je li Gitza pojelA ili je pojeO?
Samo neka je ziva i zdravaSvemirco wrote:Gitza kako joj piše u rodnom listu ili Gica u narodu je prava mala gospođica, hvala na pitanju

KuRbLa_ wrote:Pao snijeg.....sad ce nasi prasici da se bune i prave nered sto nema svjeze travePripremite se za veliku borbu sa njima
Barem je tako sa mojim jer uvijek je ljut kada nema svjeze trave...previse sam ga razmazio
![]()

Svemirco wrote:Da malo osvježim temu
Evo moje male Gice od prije par dana...

hajd mi je posudi da je malo izgnjaviimSvemirco wrote:Da, vise nije maza mala, sad je maza velika![]()
![]()
imam ja (možda zvuči glupo,ali mislim da je ženkica...ne razumijem se baš),pa ako je želiš rado ću ti je poklonitiFriesian wrote:ja imam dva muzijaka... jedan je onaj sa glatkom dlakom a jedan je cupav... ima li neko zenku na poklon? ja sam ranije imao jednu ali je od starosti uginula...

Gnjavim je ja dovoljno pa ti je ne damDile wrote: hajd mi je posudi da je malo izgnjaviim![]()
![]()
kako je slatkaaaaaaa
Jaoo, dajte inzulina, preslatke su bebeFriesian wrote:evo mojih zamoraca (ovaj crno-bijeli veliki je muzijak koji je jos ziv... a zenka sa smedjom flekom je uginula):
i evo raznoraznih slika, mladih i starijih:
i par klipova:
http://www.youtube.com/watch?v=-XoJFkL4h94 - tek se okotili, nisu jos ni prohodali
http://www.youtube.com/watch?v=UCkHQA5v48U - prvi koraci

Mišica ti je preslatkaMontBlanc wrote:Stara tema, nova vlasnica
Prije dvije sedmice sam nabavila zamorca (zamorčicu), pa se lagano navikavamo jedna na drugu.
Još puno toga ne znam o tim malim životinjicama, tako da bi mi svaki vaš savjet dobro došao.
Evo par sličica da upoznate moje malo čupavo stvorenje (koje btw još uvijek nema ime, pa ako imate neki prijedlog, slobodno pišite).