Dakle:
Skljoco, ako moze par pitanja:Skljoco: Na bosanskohercegovackoj teritoriji koju pod svojom kontrolom drze Bosnjaci polaHko ali sigurno uvodi se u praksu "talibanizacija" pa cu navesti najnoviji slucaj koji nagovjestava uvodjenje u praksu "kamenovanja" .
- Odrzana je Dzenaza mladoj i veoma omiljenoj Bosanki koju je doslo da isprati na njen vjecni pocinak preko 2000 rodjaka, prijatelja,poznanika,sugradjana . Hodza Dzemata odrzao je svoj vjerski "ritual" ali i "vaz" u kojem je doslovno porucio svim onima koji se nisu za tu priliku obukli po odgovarajucim propisima da su isti kao oni sto su '92.godine silovali po tom Dzematu i BiH a da su one koje su se takodje neprikladno spremile i uredile iste kao zene onih koji su '92.godine silovali po tom Dzematu i BiH .
- o kojem teritoriju pricas, s obzirom da je davno prestao rat te vise niko nikakav teritorij ne drzi pod svojom kontrolom nego ljudi zive na nekom teritoriju, takodjer me interesira ime tog kako ga ti zoves – teritorija
- o cijoj se dzenazi radi, ima li ta rahmetli djevojka ime
- ima li taj hodza ime, i opet – kako se zove taj Dzemat
Zasto te ovo Skljoco pitam? Zato sto mislim da si ovu pricu ti izmislio, nigdje ne pominjes nikakve podatke koji bi isli u prilog tome da je prica istinita.
Hvala unaprjed na odgovorima jer bi mi bilo drago da na moja pitanja odgovoris da bih mogla da provjerim istinitost tvojih tvrdnji.