MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
supercali

#101 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by supercali »

Chisum wrote:Sta mogu... razbosnjacili me... Kaze Bakir i glasacko tjelo mu - nisi vise Bosnjak.

I ja tako utociste nadjoh na Hani.

Nego, gledam ovu kiborg facu... sjecam joj se mame jos od prije rata, sad je vec zena u godinama... deset puta je bolje od ove izgledala.
Povukla vjerovatno vlagu od oca :)
Čudna sorta

#102 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Čudna sorta »

Brend - žena reklamira surutku, radi na Hayat TV, prevazišla je SFF, nju čeka Holivud. :-)

Neću komentarisati njen izgled, ali može li mi neko reći šta je ona postigla u život na što bi neka normalna djevojka trebala biti ljubomorna?

Djevojka kojoj je nakon svega ostalo jedino da uloži u svoj izgled (koliko je to moguće), da piše dnevnik (na nivou jedne tinejdžerke) na FB-u i reklamira surutku, nakit, haljine... i svog jadnog muza. "Uspješna studentica, novinarka" - završila na mahalskoj Hayat TV rame uz rame sa Mirzom Vranj i Ekskluzivom? Stvarno ne znam na šta biti ljubomoran, u čemu je ona to uspješna.

I sad će neko reći kako su djevojke ljubomorne na njen izgled. Po meni žena prije svega treba biti dama u svakom smislu te riječi, nije sve u izgledu i krpicama koje navučeš na sebe. Još kad sam pročitala sve moguće komentare ispod ovog članka o njoj, a i čula neke priče od ljudi koji je poznaju od ranije, mislim skontaš ako neko zaista misli da normalne djevojke mogu biti ili su ljubomorne na to, onda je to neko dno...

Image

Image

Image

Image

:-)
zeina

#103 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by zeina »

Ovakve samoproglasene "brendove" je najbolje ignorisati i to je njima najveca kazna...Hana je postigla da se o njoj pise, to sto se uglavnom pise negativno nju bas zabole jer nema obraza a guzici se ne boji, pisuci o njoj bilo sta samo joj se dize cijena, ona mmora izvaljivati ovakve gluposti jer zna da jedino tako moze dospjeti u javnost, novine ili evo na forum, sigurno nece dospjeti u medije zato sto je objavila neki nucni rad i sl. jer za to treba imati mozga a ne guzicu i plasticne sise
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#104 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by _BataZiv_0809 »

gidra wrote: zaboravio te pitati jesi li dolazio za SFF u samer laanž na plato skenderije?
da vidiš tu žena, ove bolje neće ni da se slikaju zato ih nema na nightlifeu...
Ser Davos iz GoT-a u društvu Emine Ganić poslednju noć u crvenom vipu :lol:
Bio nesto kratko jer trenutno i nemam bas vremena za hodanje. Jbga sprema se pravosudni. Nisam u formi nikako, poslije ponoci vec zijevam :lol:

Moracu poraditi na formi.

Bilo je dobrih picicha slazem se, ali cini mi se da je ovogodisnji sff bio dosta losiji od prethodnih.
mario001

#105 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by mario001 »

Kad kurva konacno pocne biti placena za svoj posao nastaje brend
Hakiz

#106 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

zeina wrote: sigurno nece dospjeti u medije zato sto je objavila neki nucni rad i sl. jer za to treba imati mozga a ne guzicu i plasticne sise
Da li to znači da po definiciji žena koja ima mozga nema dobre guzicu i sise, ili ako ih ima treba da ih se stidi?

Šta ako su i mozak i guzica i sise jednako važni dijelovi koji čine neku osobu? I bez bilo kojeg od to troje ta osoba se može osjećati loše?

Ili ako su i mozak i guzica i sise od boga dati, čemu onda isticanje i davanje prednosti jednom od to troje? Valjda je sve jednako vrijedno?

Teška su to etička, filozofska i religiozna pitanja.
Last edited by Hakiz on 23/08/2016 22:22, edited 1 time in total.
Hakiz

#107 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

mario001 wrote:Kad kurva konacno pocne biti placena za svoj posao nastaje brend
Osoba koja je plaćena za svoj posao se već odavno zove profesionalac.

A mnogi ljudi prodaju svoja tijela za novac. Rudari, zidari, sportisti, svi oni zarađuju svojim tijelima. U čemu je problem zarađivati prodajom svoga tijela?

Možda nekome promijeni pogled na svijet:

http://www.ted.com/talks/toni_mac_the_l ... eally_want
zeina

#108 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by zeina »

Hakiz wrote:
zeina wrote: sigurno nece dospjeti u medije zato sto je objavila neki nucni rad i sl. jer za to treba imati mozga a ne guzicu i plasticne sise
Da li to znači da po definiciji žena koja ima mozga nema dorbe guzicu i sise, ili ako ih ima treba da ih se stidi?

Šta ako su i mozak i guzica i sise jednako važni dijelovi koji čine neku osobu? I bez bilo kojeg od to troje ta osoba se može osjećati loše?
h
Ili ako su i mozak i guzica i sise od boga dati, čemu onda isticanje i davanje prednosti jednom od to troje? Valjda je sve jednako vrijedno?

Uh ti filozofije :-)

Sa sisama i guzicom se rodis, to svako ima, neko vece, neko manje, a neko plasticne..ali to svakako nije nesto sa cime treba da se istices a pogotovo predstavljas kao jedini svoj adut

Ono sto je u glavi stice se godinama kroz razne vrste obrazovanja i edukacije, za to je potreban trud i rad, za sise i guzicu je eventualno potrebno par hiljada evra..zbog toga je ono sto jenu glavi primarni opis svake osobe, fizicke predispozicije su jeftine i nisu stecene nikakvim radom
lijepa u dusi

#109 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by lijepa u dusi »

Čudna sorta wrote:Brend - žena reklamira surutku, radi na Hayat TV, prevazišla je SFF, nju čeka Holivud. :-)

Neću komentarisati njen izgled, ali može li mi neko reći šta je ona postigla u život na što bi neka normalna djevojka trebala biti ljubomorna?

Djevojka kojoj je nakon svega ostalo jedino da uloži u svoj izgled (koliko je to moguće), da piše dnevnik (na nivou jedne tinejdžerke) na FB-u i reklamira surutku, nakit, haljine... i svog jadnog muza. "Uspješna studentica, novinarka" - završila na mahalskoj Hayat TV rame uz rame sa Mirzom Vranj i Ekskluzivom? Stvarno ne znam na šta biti ljubomoran, u čemu je ona to uspješna.

I sad će neko reći kako su djevojke ljubomorne na njen izgled. Po meni žena prije svega treba biti dama u svakom smislu te riječi, nije sve u izgledu i krpicama koje navučeš na sebe. Još kad sam pročitala sve moguće komentare ispod ovog članka o njoj, a i čula neke priče od ljudi koji je poznaju od ranije, mislim skontaš ako neko zaista misli da normalne djevojke mogu biti ili su ljubomorne na to, onda je to neko dno...

Image

Image

Image

Image

:-)
Sad ce tebe slobodnoumni clanovi i clanice ovog foruma proglasiti ljubomornom, cek jos malo :D
pirmin

#110 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by pirmin »

Fali mi ono "all about" u naslovu. :-?
zeina

#111 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by zeina »

Hakiz wrote:

A mnogi ljudi prodaju svoja tijela za novac. Rudari, zidari, sportisti, svi oni zarađuju svojim tijelima. U čemu je problem zarađivati prodajom svoga tijela?

Mislis profesionalna kurva?

Nego bil ti volio da ti se kcerka bavi tom profesijom?
Seyfo

#112 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Seyfo »

Evo neko spomenu da je ona fakat brend jer cim spomenes Hana oona je prva asocijacija. Ok,isto je i kad spomenes Vendi, Stanija, Maca,Ava,Mimi Oro,Ajfon,Atina Ferari.... Sve odreda zasluzeni brendovi isto ko i Hana i niko im to ne moze osporiti niti oduzeti. Eto, zakjucili temu i moze lock
Hakiz

#113 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

zeina wrote:
Hakiz wrote:

Pogledaj video čiji link sam napisao, tamo ćeš vidjeti zašto je to pogrešno pitanje.

A da ja tebi odgovorim pitanjem. Da li bi ti više voljela da se tvoja kćerka tim bavi ili da umire od gladi, ili da joj djeca umiru od gladi?
Matzan

#114 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Matzan »

Mene uvijek iznova fasciniraju osobe koje se uopšte bave likovima poput Hane, Mace, Ave, i sličnih...

Ti/Te kojima se kao gade ove ničim izazvane i zaslužene zvijezde estrade su ustvari njihovi jako dobri promotori, jer mnogi ljudi nisu, a niti bi čuli za takve estradne veličine da nije onih koji otvaraju temu o tome šta je dotična izjavila ili objavila na svom FB profilu.

Očito da postoji neka opčinjenost tim osobama, dok se prati svaki njihov korak.... strašno je to kad bolje razmislim. :cry:
Hakiz

#115 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

Čudna sorta wrote:Brend - žena reklamira surutku, radi na Hayat TV, prevazišla je SFF, nju čeka Holivud. :-)

Koje normalne djevojke? Misliš one koje su se poseksale sa profesorima da bi završile faks, sa šefovima da bi dobile, zadržale ili napredovale na poslu, sa nekim klijentom da bi obezbijedile što bolji ugovor za svoju firmu itd?

Ako žena zarađuje pokazivanjem ili prodajom tijela direktno za novac onda je kurva, a ako to isto radi da bi napredovala u profesiji, onda je normalna žena sa uspješnom karijerom.

Ups, da se izvinim, ove što zarađuju pokazivanjem tijela nisu kurve, one se zovu manekenke, modeli itd.
klavirdžija

#116 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by klavirdžija »

Šo mi nešo pada kiša ušta...
Čudna sorta

#117 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Čudna sorta »

Hakiz wrote:Koje normalne djevojke? Misliš one koje su se poseksale sa profesorima da bi završile faks, sa šefovima da bi dobile, zadržale ili napredovale na poslu, sa nekim klijentom da bi obezbijedile što bolji ugovor za svoju firmu itd?

Ako žena zarađuje pokazivanjem ili prodajom tijela direktno za novac onda je kurva, a ako to isto radi da bi napredovala u profesiji, onda je normalna žena sa uspješnom karijerom.

Ups, da se izvinim, ove što zarađuju pokazivanjem tijela nisu kurve, one se zovu manekenke, modeli itd.
Ti sad ideš u drugu krajnost... po tebi postoje one koje pokazuju ili prodaju tijelo za novac, i one koje imaju seks iz neke koristi, a u principu se na kraju svede na isto, je l'? Mislim, i meni je to isto, samo se ne slažem da se sve svelo na to, i apsolutno ne vjerujem u to.

Mislila sam na skroz obične djevojke, možda nepoznate široj javnosti... toliko njih koje su i obrazovanije, i pametnije, i ljepše, i kulturnije... djevojke kojima ona nikako ne može biti neko na koga bi bile ljubomorne, kome zavide na bilo čemu.

I dobro je neko napis'o, Ava, Stanija, Hana... to je taj profil.
insomnia78

#118 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by insomnia78 »

Ma dobila bi ga
Hakiz

#119 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

Čudna sorta wrote:
Hakiz wrote:Koje normalne djevojke? Misliš one koje su se poseksale sa profesorima da bi završile faks, sa šefovima da bi dobile, zadržale ili napredovale na poslu, sa nekim klijentom da bi obezbijedile što bolji ugovor za svoju firmu itd?

Ti sad ideš u drugu krajnost... po tebi postoje one koje pokazuju ili prodaju tijelo za novac, i one koje imaju seks iz neke koristi, a u principu se na kraju svede na isto, je l'? Mislim, i meni je to isto, samo se ne slažem da se sve svelo na to, i apsolutno ne vjerujem u to.

Mislila sam na skroz obične djevojke, možda nepoznate široj javnosti... toliko njih koje su i obrazovanije, i pametnije, i ljepše, i kulturnije... djevojke kojima ona nikako ne može biti neko na koga bi bile ljubomorne, kome zavide na bilo čemu.

I dobro je neko napis'o, Ava, Stanija, Hana... to je taj profil.
Ma ne. Htio sam reći da je puno licemjerja u našim ocjenama pojedinih ljudi. Lako je proglasiti nekoga ovakvim ili onakvim. A i ako se ispostavi da ta ososba i jeste onakva kakva mislimo da jeste, pa šta. Je li to nama lično i direktno pravi neki problem? Ne?

Pa u čemu je problem?

Hana se pojavi na ekranu, pritiskom na dugme nestane i gotovo.
LolaLola

#120 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by LolaLola »

Hakiz wrote:
Da li to znači da po definiciji žena koja ima mozga nema dobre guzicu i sise, ili ako ih ima treba da ih se stidi?

Pa i postigla je sve zahvaljujuci "rucnom radu". :D Glavna zanatka svake emancipirane zene. :D
insomnia78

#121 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by insomnia78 »

Mozak, pogotovo zeMski je svakako debelo precjenjen
Hakiz

#122 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

LolaLola wrote:
Hakiz wrote:

Pa i postigla je sve zahvaljujuci "rucnom radu". :D Glavna zanatka svake emancipirane zene. :D
I tu je velika konkurencija, a malo kvaliteta.
LolaLola

#123 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by LolaLola »

zeina wrote:
Hakiz wrote:

Ko god radi prodaje svoje tijelo i vrijeme za novac, nevezano za profesiju.
Hakiz

#124 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by Hakiz »

MickeyPierce wrote:svi ce se sloziti, glupaca, horseface, treba ignorisat .... al opet ... za par sati 5 stranica tema nakucala ... cura na ovakvim intervjuima zgrce lovu i vjerovatno uz kokice cita ovu temu i smijulji se

i da ... ako čitaš, molim te da vratiš konju glavu
Ma ko je glup? Glup je neko ko se školovao 20 godina i ima 25 godina radnog iskustva, a sada radi na štandu na pijaci za nekog lolu. Pošten, ali glup. Kakav sam i sam.
zigson

#125 Re: MORAM...Hana Hadziabdagic nesta.. brend?!

Post by zigson »

Hakiz wrote:
MickeyPierce wrote:svi ce se sloziti, glupaca, horseface, treba ignorisat .... al opet ... za par sati 5 stranica tema nakucala ... cura na ovakvim intervjuima zgrce lovu i vjerovatno uz kokice cita ovu temu i smijulji se

i da ... ako čitaš, molim te da vratiš konju glavu
Ma ko je glup? Glup je neko ko se školovao 20 godina i ima 25 godina radnog iskustva, a sada radi na štandu na pijaci za nekog lolu. Pošten, ali glup. Kakav sam i sam.
100%
Post Reply