Kako suptilno ubacivanje Milana Mladenovica u pricuBetter Man wrote:Kusta je čovjek bez obraza i morala i nije dostojan ni cipele da obriše pokojnom Milanu Mladenoviću, koji je za njega u svakom pogledu bio gospodin i koji se nije libio u sred rata da u Beogradu javno govori o zločinima Miloševićevog režima i da daje podršku BiH i da poziva na minut šutnje za sve nevine žrtve u BiH!
Monika Beluči u službi velikosrpske politike
- Nivri
#101 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
- It_is_a_Leclerc
#102 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
BiH je dobila Zlatnog medvjeda i Oskara, a ako Bog da, ide se i prema kompletiranju zlatnog seta sa Lavom i palmom.
Nemanja Muratov je dobio orden Svetog Save.
I onda se ovi trollovi usuđuju usporediti ga s ozbiljnim i nagrađivanim autorima poput Jasmile, Danisa, Pjera...
Hrak-pljuc, i na njih i na cijenjenog im režisera.
I onda se ovi trollovi usuđuju usporediti ga s ozbiljnim i nagrađivanim autorima poput Jasmile, Danisa, Pjera...
- limeni
#103 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
FFC wrote: za danisa niko nije cuo a za kusturicu svi znaju. zapravo za sarajevo se u svijetu zna samo kroz kusturicu i bregovica to je cinjenica.
to nije jasno samo ljudima koji nigdje ne putuju.
grad koji je bio domacin olimpijade, gdje se desio povod za prvi svijetski rat, gdje se spajaju cetiri velike vjere, gdje se desila najduza opsada modernog ratovanja...ispade brega kao michael jackson i kusta jaci od stevena spielberga
- Better Man
#104 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Ako ćemo pošteno, Kustin daleko najbolji film je Sječaš li se Doli Bel i Underground mu nije ni do koljena, a od Undergrounda je bolji i Otac na službenom putu!Nivri wrote:Nista se ti ne sjecas. Njegov najcijenjeni i najbolji film snimljen je 1995, za sta je i dobio najveci broj priznanja ukljucujuci i Palmu, drugu.vivace wrote:
koliko se ja secam, on je zlatnu palmu dobio za navedeni film, posle nista...
Ako se ne zna, ne treba se beze valjati, mada stoji da Kusturica nije neka marka od covika.
- Paranoid
#105 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
...ne mogu vas sve pohvatat od smijeha...komentari idu brže nego na BN-music na dnu ekrana...
-
vivace
#106 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
angelina i bred mu se nece pojaviti. toliko su obavesteni. valjda. dok se ne ukine sumska, nervirace te se samo tako, a da treba da se ukine, treba...svakako. ovako joj glupa monika i izdajica kusturica samo prave reklamu. ne izdajica nego cetnik kusturica.cindrlimindrli wrote:Al` vidis ti koliko je to iskompleksirano, danima se krevelje dddooooossssllllaaaaa Monikaaaaaaa u nase
seeeeeloooooo!!!
`eblo majku, kako bi to tek pobudalilo da im se pomole Angelina i Brad?
- Sezam
#107 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Ma pustimo ovo trolanje o Nemanji i Danisu, prilicno je jasno sta se ovdje desava.
Kusta gradi Andricgrad za potrebe snimanja filma (Na Drini Cuprija?). Monika Belusi ce igrati u filmu. Ona kosta. Nemanja nema te pare. Zato mu Dodik i Nikolic sponzorisu glavnu glumicu, a on je zauzvrat voda okolo da bi ovi skupljali politicke poene kuci i na strani, jeftinom propagandom.
Bitno je samo da se pare vrte
Kusta gradi Andricgrad za potrebe snimanja filma (Na Drini Cuprija?). Monika Belusi ce igrati u filmu. Ona kosta. Nemanja nema te pare. Zato mu Dodik i Nikolic sponzorisu glavnu glumicu, a on je zauzvrat voda okolo da bi ovi skupljali politicke poene kuci i na strani, jeftinom propagandom.
- Nivri
#108 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Jasmila, Pjer
Pa Kusturica je za njih izmislio film, ali mrznja cuda radi
Najbolji bh reziser je Bata Cengic.
- Better Man
#109 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Ima BiH i Palmu, dobio ju je Danis za Ničiju Zemlju!It_is_a_Leclerc wrote:BiH je dobila Zlatnog medvjeda i Oskara, a ako Bog da, ide se i prema kompletiranju zlatnog seta sa Lavom i palmom.
- Nivri
#110 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Ali nagrade tako ne vele. Ovdje se jedino to uzima kao mjerodavno, zar ne? Ne moze selektivno, ko mi odgovara ko ne...Better Man wrote:Ako ćemo pošteno, Kustin daleko najbolji film je Sječaš li se Doli Bel i Underground mu nije ni do koljena, a od Undergrounda je bolji i Otac na službenom putu!Nivri wrote:Nista se ti ne sjecas. Njegov najcijenjeni i najbolji film snimljen je 1995, za sta je i dobio najveci broj priznanja ukljucujuci i Palmu, drugu.vivace wrote:
koliko se ja secam, on je zlatnu palmu dobio za navedeni film, posle nista...
Ako se ne zna, ne treba se beze valjati, mada stoji da Kusturica nije neka marka od covika.
- Sezam
#111 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Jel tebi mrznja ne dozvoljava da primjetis kako je Underground apsolutno smece od filma?Nivri wrote:Jasmila, Pjer![]()
![]()
![]()
![]()
- Paranoid
#112 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Nemanjin orden RS-a je jači od Danisovog oskara i palme..Nivri wrote: Ali nagrade tako ne vele. Ovdje se jedino to uzima kao mjerodavno, zar ne? Ne moze selektivno, ko mi odgovara ko ne...
- Nivri
#113 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Tako ne kazu u Kanu. Onda mozemo isto reci i za Jasmilin filmSezam wrote:Jel tebi mrznja ne dozvoljava da primjetis kako je Underground apsolutno smece od filma?Nivri wrote:Jasmila, Pjer![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat veze nemate o cemu pricate
- Sezam
#114 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Pusti to sta kazu u Kanu, jel tebi Underground dobar film?Nivri wrote:Tako ne kazu u Kanu. Onda mozemo isto reci i za Jasmilin filmSezam wrote:Jel tebi mrznja ne dozvoljava da primjetis kako je Underground apsolutno smece od filma?Nivri wrote:Jasmila, Pjer![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolji bh reziser je Bata Cengic.![]()
Fakat veze nemate o cemu pricate
...i ne moras mi persirati.
Last edited by Sezam on 19/01/2013 22:43, edited 2 times in total.
- Better Man
#115 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Milana sam spomenuo kao primjer čovjeka koji je uvijek bio na pravoj strani i koji je bio ljudska gromada, dok s druge strane imamo Kustu koji je zadnje đubre od čovjeka, koji je podržavao klanje, silovanje i ubijanje nevinih ljudi u BiH. Dok je Kusta slavio klanje, ubijanje i silovanje nevinih ljudi rušenje islamskih vjerskih bogomolja, s druge strane Milan je to sve osuđivao i odbio je da svira u Banja Luci rekavši da nikad neće svirati barbarima koji su srušili najstariji spomenik islamske kulture u BiH Ferhadiju!Nivri wrote:Kako suptilno ubacivanje Milana Mladenovica u pricuBetter Man wrote:Kusta je čovjek bez obraza i morala i nije dostojan ni cipele da obriše pokojnom Milanu Mladenoviću, koji je za njega u svakom pogledu bio gospodin i koji se nije libio u sred rata da u Beogradu javno govori o zločinima Miloševićevog režima i da daje podršku BiH i da poziva na minut šutnje za sve nevine žrtve u BiH!
- Paranoid
#116 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike

Viđu lava...s krilima...100% porculan..
-
esad_plavi
#117 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Dobro ti je rekao, sta se odmah vrijedjas?cindrlimindrli wrote:Sta nije tacno "unizeni"?Krema za salatu wrote:Hajde ne pregoni fakat smijesno zvuci. To si sto jesi pa budi to sto jesi , a ne 'vasiona'
-
Krema za salatu
#118 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
zbog tih svojih kompleksa idete iz krajnosti u krajnost, od zelje da ne budete Bosnjaci nego nesto deseto, pa sve do zelje da budete nesto veliko sto svakom normalno smijesno izgleda.cindrlimindrli wrote:Sta nije tacno "unizeni"?Krema za salatu wrote:Hajde ne pregoni fakat smijesno zvuci. To si sto jesi pa budi to sto jesi , a ne 'vasiona'cindrlimindrli wrote: Sarajevo je milijardu puta vece od spomenutih bilmeza, o njemu su knjige napisane, filmovi snimani, klinci
u osnovnim skolama uce o istoriji grada itd. To samo nije jasno ljudima ciji svijet pocinje i zavrsava na relaciji
Vojkovici-Pale, mis`im jasno je i njima, al` uzivaju praviti budale od sebe
Kakvih bolan milijardu puta? Najvise se Sarajevom na takav nacin vole hvaliti svedi koji se nesigurno osjecaju (da se razumijemo, prvi sam protiv generalizacija, pa i ove, niti mislim da stoje). I sta sad ja sto sam iz Sokolovic kolonije (roditelji) treba citajuci ovaj izmet trevba da mislim. Imas milijardu drugih nacina da spustis cetnika, ako je cetnik, a izaberes onaj od kojeg ce normalnom covjeku povraca.....
Sarajevo je Sarajevo, grad za svojih pola miliona kulturno i civilizacijski iznad prosjeka,al i ne trebas ti da preuvelicavas i odvaljujes da bi odbranio, od seljakluka se SA lako brani bez tvojih uvelicavanja
-
Krema za salatu
#119 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
primjetio sam ja da si nesto sporijiParanoid wrote:...ne mogu vas sve pohvatat od smijeha...komentari idu brže nego na BN-music na dnu ekrana...
- Država
#120 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike

Dok je Kusturica na francuskoj TV objašnjavao kako je Milošević pravi državnik i humanitarac, Milan je govorio: "Zovu me u Banja Luku da sviram. Rekao sam im: Dolazim čim ponovo podignete sve džamije koje ste srušili"
... i smanjite ba malo sa tim Kusturicom. Može čovjek pomisliti da nam je on još uvijek važan...
- Paranoid
#121 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
ne mogu od smijeha...Krema za salatu wrote:primjetio sam ja da si nesto sporijiParanoid wrote:...ne mogu vas sve pohvatat od smijeha...komentari idu brže nego na BN-music na dnu ekrana...
- Nivri
#122 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Meni je i taj i Jasmilin smece, oba su primila jake nagrade. O Zalici necu ni trositi rijeci. Ali o necijem kvalitetu kao reziseru mogu govoriti samo nagrade, kao argumenti. Sve ostalo je iz supljeg u prazno.Sezam wrote:
Pusti to sta kazu u Kanu, jel tebi Underground dobar film?
U sustini, jedino Danisu svaka cast. I Kenovicu naravno koji je beton.
-
Krema za salatu
#123 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
ma jaSezam wrote:Ma pustimo ovo trolanje o Nemanji i Danisu, prilicno je jasno sta se ovdje desava.
nema veze nista Visegrad....
- It_is_a_Leclerc
#124 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Da.. Vidi.. Wikipedia pamti da je nekad davno Muratov Emir dobio "Zlatnu Palmu" za film koji su mu napisali, producirali - pljuska za velikosrbe - Bošnjaci ! O njegovoj uspješnosti dovoljno govori činjenica da od ozbiljnih festivala sa svojim ultra-mega-shitovskim filmićima nije mogao dobiti ni nagradu za najmasnijeg režisera, a kamoli nešto drugo.
I onda ga vi uspoređujete sa ženom koja je dobila Zlatnog Medvjeda i čiji je film te godine bio treći najgledaniji film europske produkcije u svijetu.
A što se mržnje tiče... Nema je nimalo.. Prema takvim skotovima čak ni mržnju ne osjećam. Samo žaljenje prema njemu i njegovim roditeljima koji se jadni prevrću u grobu kad vide šta im četnici uradiše od sina..
Toliko !
O tempora, o mores !
I onda ga vi uspoređujete sa ženom koja je dobila Zlatnog Medvjeda i čiji je film te godine bio treći najgledaniji film europske produkcije u svijetu.
A što se mržnje tiče... Nema je nimalo.. Prema takvim skotovima čak ni mržnju ne osjećam. Samo žaljenje prema njemu i njegovim roditeljima koji se jadni prevrću u grobu kad vide šta im četnici uradiše od sina..
Toliko !
O tempora, o mores !
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#125 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Slobodarska šumska i Kusturica se 100% međusobno zaslužuju i pripadaju jedno drugom.Tačka.