Ma gledo sam je,al ona meni fakat ne liči na Moniku...hananah wrote:pa iskreno - izgleda na slici malo vise nego malo onako grand/grand prodaksn
ali pogledaj sutra dnevnik molim te pa onda napisi komentar
Nikako...
Moderator: anex
eh, ja hanu vidjeh, de mi sad i ti sliku poslaji da odlucim koja je boljamicika wrote:... ,do neki dan micikina slika visila na forumu a tvoje nesto ne vidjeh![]()
hasta nunca
E vala se moze i pretjerivati!micika wrote:Draga hano,iskreno da ti kaze mici jebe mi se za ovom zenturacom.da je lijepa,jeste,al porediti je sa monikom????
nejse poenta je da je ova harmonikasica zena od direktora rak-a, i da je "slucajno" bez skole uletila prvo na hajat,gdje je vodila neku mahasku emisiju,i onda skok na urednicu bht vijesti![]()
![]()
haloooooooooooooooooo?Zanci dragi muzic je obezbijedio poziciju,posao za koji uopste nema skole a studenti koji su diplomirali desetkama su na cekanju.O tome micika govori.
O njenom profesionalizmu da ne govorim.Cini mi se bio je novogodisnji dnevnik u kojem ona na kraju emisije pusta svoj spot,heeeeeejjjjjjjjj u centralnim vijestima,i jos pita onoh sportmena jel bolja kao pjevacica i voditeljica???gdje je onaj smajo sto povracaali dokle god je muzic direktor rak-a,ona moze i striptiz izvesti na nasoj nam drzavnoj televiziji,nikom nista.
Niti jedne vijesti nisu prosle a da nije napravila bar 3-4 greske,koje se nesmiju desiti.
Pa ako cemo samo gledati ljepotu,e jebi ga onda.
Sto se tice slike,draga hano,da si ti zdrava i ziva,do neki dan micikina slika visila na forumu a tvoje nesto ne vidjeh![]()
hasta nunca
Tu Almiru sam skonto u momentu, i treba je mrak. To što je usput i glupa seljančura, to je samo pravilo koje potvrđuje izuzetak.hananah wrote:Ne upratih ime
Od foruma i teme na politici
ako neko u medjuvremenu na stavi ime ima sutra da upratim jer pocela sam dnevnik radi nje gladati
izbjegavam ulaziti u polemiku sa OVOM gore citiranom ali na ovu glupost moram reagovati...hananah wrote:Duke, volim lijepe ljude, volim u biti sve sto je lijepo
A sto se tice studenata koji su diplomirali sa 10 - svaka cast, sestitam od srca, i vjerujem da medju njima ima jako lijepih ljudi
Ali licno mislim da je za nekoga ko je voditelj zaista potrebno da lijepo izgleda, jednostavno u sivilu zivota otvoriti tv i vidjeti nekog gabora mi je bez veze. Lijepi ljudi mi osvjeze zivot. A Almira vazda moze upisati fax - ali nije joj eto potreban jer ima cura zaista i fin glas i fin stas - pa sta, malo muz pogurao, nema nista lose u tome jer je pogurao lijepu i pametnu osobu
Nesto ne vidim tu zenu ikad da je bez sminke,cak ni kad hoda Sarajevom s djecom i sesirom na glavi.Valjda cula negdje da gospodje nose sesire,sta li.A sminku-balkanitis nosi u svako doba dana i noci,previse brate.Vidi na slici gore.Ni uz harmoniku ne mere bez nje.ja wrote: haha - sminka je u tv novinarstvu imperativ, i ne nanosi je almira, vec sminker.
Fakat, nemojte vrijeđati Moniku.Zux wrote:Kao prvo treba ispravit naslov jer je Monica Belucci,a ne Beluchi
Kao drugo nije dnevnik FTV nego BHT1
Kao trece najbitnije idi ocnom ljekaru molim te,cuj Almira lici na Monicu OMG,ne vrijedjaj mi Monicu Belucci
svaki put kad gledam dnevnik na nasim kanalima pitam se do cega je. svi voditelji ocajno izgledaju, kao da su grobaru s lopate pobjegli. je li problem kamera, svjetlo, sminka, koji vrag? neprirodna boja lica, fleke, sjaj, ima toga.A wrote:Govorim samo o ovoj slici, jer zensku nisam nikad vidjela na tv-u. Steta da je tako nasminkana, zaista steta. Nadam se da sminkeri na tv-u znaju svoj posao.
nije ni iz Gorazda ni iz Modrice vec iz Gradaccaja wrote:i još nešto: žena nije iz goražda, već iz modriče.
a glede "goražde neće pobjeći od nje", ili kako već: bljek....
možda oni koji tako misle jednog dana konačno i spoznaju vlastitu ograničenost. možda..
je li ti ovo jedina svijetla tacka u cv-ju..kriticarka_nikova wrote:nije ni iz Gorazda ni iz Modrice vec iz Gradaccaja wrote:i još nešto: žena nije iz goražda, već iz modriče.
možda oni koji tako misle jednog dana konačno i spoznaju vlastitu ograničenost. možda..![]()
1973 godiste,zavrsila tekstilnu skolu i bila vec sa 19 udata za jednog harmonikasa iz kafane![]()
Ali je prelijepa.....i neka je...neka vodi dnevnik....
P.S. znam je slucajno smo nekad sjedili za stolom....
edu wrote:je li ti ovo jedina svijetla tacka u cv-ju..kriticarka_nikova wrote:nije ni iz Gorazda ni iz Modrice vec iz Gradaccaja wrote:i još nešto: žena nije iz goražda, već iz modriče.
možda oni koji tako misle jednog dana konačno i spoznaju vlastitu ograničenost. možda..![]()
1973 godiste,zavrsila tekstilnu skolu i bila vec sa 19 udata za jednog harmonikasa iz kafane![]()
Ali je prelijepa.....i neka je...neka vodi dnevnik....
P.S. znam je slucajno smo nekad sjedili za stolom....![]()
![]()