molim vas pomozite
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#27 Re: molim vas pomozite
evo napisacu ti ja,ali samo da znas da sam u srednjoj redovno fasovao keca iz pismene 
-
homar
#28 Re: molim vas pomozite
Čmoljo, ti i ova klapa švercera ste idealan sadržaj za ovu temu. Vi ste specifičnost BiH, jer to nema nigdje u civiliziranom svijetu, prema tome, vi ste maskote Sarajeva i BiH, po vama se prepoznaje "demokratija i moral u BiH". Evo "pudzinowski" otiđi na ovu temu, sve ti je napisano, prepiši. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=725Chmoljo wrote:znaš šta ćeš?pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
lijep potraži teta mircerku. ona ti je jedna jako fina teta koja ima macu na avataru.
eh, kad nju nađeš ovako je pitaj, (ali TAČNO OVAKO, inače ti neće htjeti to odraditi)...
znači pitaš je: teta mirci, poslao me čika zgembo da mi pomognete napisati sastav na temu "život u BiH". reko je da vam je to samo pet minuta."
eto to uradi i sigurno će ti pomoći.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#29 Re: molim vas pomozite
homar wrote: Čmoljo, ti i ova klapa švercera ste idealan sadržaj za ovu temu. Vi ste specifičnost BiH, jer to nema nigdje u civiliziranom svijetu, prema tome, vi ste maskote Sarajeva i BiH, po vama se prepoznaje "demokratija i moral u BiH". Evo "pudzinowski" otiđi na ovu temu, sve ti je napisano, prepiši. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=725
grow up.
osim toga, ima vas još licemjera i lažova...
- Ajatolah_
#30 Re: molim vas pomozite
U BiH imaš sve što ti treba - autobuske stanice, aerodromi, željezničke stanice i ambasade u kojima vadiš vize.
- Amazonka27
#31 Re: molim vas pomozite
hocu da mi vratite novac koji sam morala potrositi na alternativne prevoze svaki put kad kasnite, napravite udes, organizujete strajk, stedite na pojacanju autobuskog saobracaja kada vam tramvajski saobracaj zakoci....krelci....udarate po sitnoj buraniji...oni koji odlucuju o vasoj sudbini....sigurno se ne vozaju vasim jadnim autobusima...oni koji dobiju mjesecne karte od firme...prodaju ih onima koji nisu u stanju kupiti po punoj cijeni...svaki 50-ti tramvaj ste kupili...ostalo je donacija...pored karata, zaradjujete i na reklamama...i sta koji klinac hocete?homar wrote:Čmoljo, ti i ova klapa švercera ste idealan sadržaj za ovu temu. Vi ste specifičnost BiH, jer to nema nigdje u civiliziranom svijetu, prema tome, vi ste maskote Sarajeva i BiH, po vama se prepoznaje "demokratija i moral u BiH". Evo "pudzinowski" otiđi na ovu temu, sve ti je napisano, prepiši. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=725
- amortizer
#32 Re: molim vas pomozite
Ako budes samostalno pisa-la/o, a u stilu gornje recenice, bolje je da odustanes.pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
Ja cu ti pomoci samo mi reci na kojem jeziku zelis, kojem pismu, font i velicinu slova, broj stranica i sve sto ti treba. Od muzicke nema nista jer pjevam k'o RR (Rizo Ruza
- Topla voda
#33 Re: molim vas pomozite
popovi,pa topovi,pa lopovi....sad smo u ovoj zadnjoj fazi
-
Bandierra Rossa
#34 Re: molim vas pomozite
Preporučujem da temu počneš slijedećom rečenicom:pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
Na daleko je poznata činjenica da onaj ko proživi život u BiH može da se nada džennetu jer je kroz džehennem već prošao...
Molim,nastavite...
-
fixer
#35 Re: molim vas pomozite
s druge strane imas lika koji pise da se smijeni admin na jednom privatnom portaluhomar wrote: Čmoljo, ti i ova klapa švercera ste idealan sadržaj za ovu temu. Vi ste specifičnost BiH, jer to nema nigdje u civiliziranom svijetu, prema tome, vi ste maskote Sarajeva i BiH, po vama se prepoznaje "demokratija i moral u BiH". Evo "pudzinowski" otiđi na ovu temu, sve ti je napisano, prepiši. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=725
zivimo u zemlji gdje se ljudi ubjedjuju da su neke moralne vertikale, a svoj imidz grade na nama sitnima.
-
zijancer
#36 Re: molim vas pomozite
je li to ono kada se neko usudi da vice samo na penzionere 
-
ruzmarin
#37 Re: molim vas pomozite
Napisi- Koji ba zivot ? Koja Bosna i Hercegovina ?pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
-
lolo_lolo
#38 Re: molim vas pomozite
samo napisi,Bosna nije kao sto je nekad bila. , i dobices 3,dosta za nekoga ko trazi preko foruma da mu se rad sastavlja
- Vares City
#39 Re: molim vas pomozite
Treba ti za skole ha,....
I da od nas prepisujes,..ne mere
Pa zar za takvu temu moras mozgati,.....razgledaj,pisi i dobijas 5+
I da od nas prepisujes,..ne mere
Pa zar za takvu temu moras mozgati,.....razgledaj,pisi i dobijas 5+
- 8. sekretar SKOJ-a
#40 Re: molim vas pomozite
Sastav započni ovako, otprilike:
Moja domovina, Bosna i Hercegovina je kao djevojka iz bajke, lijepa je i SIROMAŠNA=KOKUZNA....
Moja domovina, Bosna i Hercegovina je kao djevojka iz bajke, lijepa je i SIROMAŠNA=KOKUZNA....
-
ZOBENI
#41 Re: molim vas pomozite
pudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
hahahaha kakvih sve modela ima u ovoj drzavi Boze sacuvaj
-
Shoshana
#42 Re: molim vas pomozite
SaraLe wrote:Samo napisi NEMApudzianowski wrote:jel mi moze neko napisati sastav na temu "zivot u bosni i hercegovini" treba mi za skole...hitno je...![]()
-
pudzianowski
#43 Re: molim vas pomozite
ma ja...kao i uvjek vama je do zajebancije....cast izuzetcima...

- Compact
#44 Re: molim vas pomozite
Idu dva čovjeka ulicom, jednog zgazi auto, a drugi je radio u Energoinvestu! Imaš cigaru, oca't, ako nemaš ostavi mi da pušim! Haj zovi kafe i imaš li cenera! Jesi li možda gledao film "Kišni čovjek" i usput možeš li mi dati kutiju cigara do sutra? Jesi li vidio onoga, glava mu k'o početak čarape! Cvijeće cvjeta, rijeke teku, vjetar puše, ptice cvrkuću, a mali Ismet ide u školu! Vanja i Kleventino igraju žmire, a Slanio liže sladoled! Život u Bosni je lijep!
Ja mislim da je ovo dovoljno za prolaza!
Ja mislim da je ovo dovoljno za prolaza!
-
pudzianowski
#45 Re: molim vas pomozite
- chuchumbamayumbe
#46 Re: molim vas pomozite
vratija se šime
-
njonjica
#47 Re: molim vas pomozite
Sta's kad smo nepredvidljivipudzianowski wrote:![]()
![]()
ja mislim da nisam otovrio temu za zajeanciju ili viceve
![]()
![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#48 Re: molim vas pomozite
jok, tebi je do zajebancijepudzianowski wrote:ma ja...kao i uvjek vama je do zajebancije....cast izuzetcima...![]()
![]()
hebote, koja drskost
- Compact
#49 Re: molim vas pomozite
Izgleda da nas baš nisi ozbiljno shvatio! Kada učiteljica ili nastavnica pročita onaj uradak, ima da odmah zovne roditelje na razgovor!pudzianowski wrote:![]()
![]()
ja mislim da nisam otovrio temu za zajeanciju ili viceve
![]()
![]()
![]()
Ne samo to nego mu napišem, i ne kaže ni hvala!Chmoljo wrote:jok, tebi je do zajebancijepudzianowski wrote:ma ja...kao i uvjek vama je do zajebancije....cast izuzetcima...![]()
![]()
![]()
hebote, koja drskost![]()
![]()
ljut što mu ne pišemo sastav
![]()
![]()
-
lolo_lolo
#50 Re: molim vas pomozite
forumasi sa-x se samo zahebavaju,bolje ti pokusaj na nekom drugom forumu