Mole se osobe koje su prisustovale nemilom događaju 04.12.2020. da se jave

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Polaris123
Posts: 2
Joined: 20/01/2022 17:52

#1 Mole se osobe koje su prisustovale nemilom događaju 04.12.2020. da se jave

Post by Polaris123 »

Obavijest - Molba za informacijom!

Ovim putem vam se želim obratiti tj. obraćam se svim osobama koje su bile prisutne na mjestu događaja 04.12.2020. god. na lokaciji Bjelave, u ulici Zaima Šarca kod broja 4.
Naime, ovo moje obraćanje vama svim prisutnim na gore spomenutom događaju, mene kao majke koja je tog kobnog dana na datoj lokaciji izgubila svog jedinog sina Ali Abaza, sastoji se u tome da je mom Aliju tog dana jako pozlilo. Bilo mu je jako loše i podlegao je, izgubio svoj mladi život.
Taj nemili događaj se desio u poslijepodnevnim časovima, tj. predvečer.
Iz tog razloga molim sve one osobe koje su se zadesile u tim trenucima kada se to Aliju Abazu desilo tog dana, od trenutka kada mu je pozlilo, pa mu je jedan dečko dao vode da dođe sebi, do svih onih trenutaka njegove patnje, ako imaju bilo kakvu informaciju, bilo kakvo obraćanje moga sina... ako je nešto značajno rekao ili sugerisao, pa čak ako je među vama bilo osoba ili osobe koja je taj događa zabilježila telefonom, tj. putem video snimka, molila bih da se obrati meni, da bih mogla da vidim svog sina Ali Abaza zadnji put u takvim trenucima njegove borbe i patnje.
Iskreno se nadam da će me mnoge duše razumjeti i shvatiti majčinski osjećaj i majčinsku prazninu...

A svi koji me razumiju i shvaćaju moju patnju javit će se na broj 061/080-406 i za svoj trud i dobrotu će biti nagrađeni. Hvala! Molim za informaciju!
Tog 04.12.2020. godine je bilo strašno hladno, smrkavalo se u 16h, a navedeni nemili događaj se desio na navedenoj lokaciji.
Moje obraćanje, prije svega moja molba i moj apel se odnosi isključivo na sve osobe koje su se zadesile u navedeno vrijeme i koje shvaćaju moj bol i prazninu zbog gubitka mog jedinog sina Ali Abaza...
Samo vas molim ako bilo ko od vas prisutnih na taj dan ima bilo kakvu informaciju ili zabilježeni video snimak, a što bi meni puno značilo, molim da me kontaktira.
Moja patnja za mojim djetetom ne prestaje, niti će ikada prestati. Samo bol i velika praznina...
Samo želim da vidim svoje dijete u tim posljednjim trenucima njegove patnje i boli, a moj majčinski nemir ne prestaje sve dok ne vidim taj snimak i svoje dijete na njemu.
I ako postoji neko ko je zabilježio taj događaj, svhatit će mene kao majku da želim samo da vidim, pogledam posljednji put svoje dijete...a to je na tom snimku, ako postoji.
Želim da ovo moje obraćanje vama shvatite na najbolji način i kao dobru namjeru, da mi pomognete i olakšate moju dušu tom nekom informacijom vezanu za mog Alija ili nekim snimkom gdje mogu da vidim svoje dijete zadnji put.
Unaprijed zahvalna, mama od Ali Abaza (br. tel. 061/080-406)
Tea lana
Posts: 500
Joined: 28/10/2008 08:19

#2 Re: Mole se osobe koje su prisustovale nemilom događaju 04.12.2020. da se jave

Post by Tea lana »

Postovana prvenstveno mi je jako zao Vaseg gubitka.
Sta god covjek da kaze,za takvu bol nema rijeci
Ne znam nista o ovom dogadjaju ali zivim u ulici do
I mogu vas post podjeliti u grupu Vijeca roditelja skole Alija Nametak sa nadom da bi vam se neko mogao javiti .
Uz vase odobrenje svakako.
Polaris123
Posts: 2
Joined: 20/01/2022 17:52

#3 Re: Mole se osobe koje su prisustovale nemilom događaju 04.12.2020. da se jave

Post by Polaris123 »

Poštovana, hvala Vam puno što ste se javili. Ja sam komšinica Alijeve mame i ona me je zamolila da postiram tekst. Rekla sam joj da ste mi se javili i zahvalila Vam se te dala odobrenje da dijelite tekst u grupi Vijeća roditelja škole A.N. Velika hvala još jednom!
Post Reply