Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Santos wrote:2-0.Sramota .Silic SILIC SILIC SILIC.Proslu tekmu Kerkez sad Silic .To bradata te jebem.To nasi dajte podrsku.Mi smo lopovi najaci smo najaci.
Vrlo interesantan komentar mada Silic nije kriv ni za jedan gol ali zato jeste glavni stoper Sarajeva Trivunovic koji nonsalantno igra rukom u kaznenom prostoru.
Zenicani zazvizdite koju ako iducu tekmu na teren izadju Trifunovic ili Skoro kojim cudom.Nemojte Silicu Kerkezu a Hrgovicu ili Vidicu pogotovo.Izrazite svoje zadovoljstvo zvizduci igracima koji igraju za Sarajevske klubove.
Santos wrote:Zenicani zazvizdite koju ako iducu tekmu na teren izadju Trifunovic ili Skoro kojim cudom.Nemojte Silicu Kerkezu a Hrgovicu ili Vidicu pogotovo.Izrazite svoje zadovoljstvo zvizduci igracima koji igraju za Sarajevske klubove.
ovo katastrofa.blaz ce u svacionici reci pala koncetracija isto kao mensur kad kkbosna izjani.kad nas ovako ljudi ubise kako cemo onda protiv grcke da mi je znati
pudlica wrote:ovo katastrofa.blaz ce u svacionici reci pala koncetracija isto kao mensur kad kkbosna izjani.kad nas ovako ljudi ubise kako cemo onda protiv grcke da mi je znati
[quote="Beslija"]Sad je jos slabije postavljena igra....samo imamo srece sto su se moldavci usrali........da ljudi igraju svoju normalnu igru , bilo bi 4-2 za njih
cuj sa 3 odbranbena igrati...pa to je glupost godine za sadasnji fudbal.....
Nadam se da cemo pobjediti.........i imamo sanse ne zato sto smo mi dobri vec sto su moldavci losi.[/quot\
pa citao na na indexu da ce i englezi protiv hrvatske igrati sa 3 odbrambena.pa kad mogu englezi mozemo i mi valjda.