Moja prva simpatija....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

flora.sa wrote:joj anais trenutno ne znam ni kako se ja zovem :D

prvo je valjda :roll: :? bio Armin
pa Dejan...
pa Saša...

pvaj prvi je bio u Njemačkj pa se sada vrnuo u Sarajevo...

ova dvojica...
...pa mislim da su u Istočnom Sarajevu
:D :D
sto bi neki voljeli kazati... vlasi :D :D :P
flora.sa

Post by flora.sa »

Svemirski_Jebach wrote:
flora.sa wrote:joj anais trenutno ne znam ni kako se ja zovem :D

prvo je valjda :roll: :? bio Armin
pa Dejan...
pa Saša...

pvaj prvi je bio u Njemačkj pa se sada vrnuo u Sarajevo...

ova dvojica...
...pa mislim da su u Istočnom Sarajevu
:D :D
sto bi neki voljeli kazati... vlasi :D :D :P
ne kvari mi post :D ...nego pljuni :D i ti istinu o svojim prvim simpatijama :D

a zaboravila sam Sinisu :D ...uh koja je to borba bila izmedju njega i Sase za moju ljubav :D :D :D ...ala sam bila koka :lol: :lol: :lol: :lol:
Murat Sabanovic

#153 Re: Moja prva simpatija....

Post by Murat Sabanovic »

anais_nin wrote:nesto me uhvatio zimski "blues"....pa tako dumam o smijesnim stvarima...sjecate li se vi svoje prve simpatije? Mislim oni periodi djecji vrtic, igre na dvoristu, osnovna...kad sex nije komplikovao musko-zenske odnose, kad se samo gledalo ispod oka, kad ste bili djecije zeneseni nekom osobom :D sjecate li se imena, anegdota, tog osjecaja? da li znate sta je sada s tobom osobom i da li se ikad pitate? :D
evo na um padne ona djecija emisija "sta djeca znaju o zavicaju"gdje negdje pred kraj emisije se kikocu i pricaju o simpatijama
slicno evo i na ovoj temi
anais_nin

#154 Re: Moja prva simpatija....

Post by anais_nin »

Murat Sabanovic wrote: evo na um padne ona djecija emisija "sta djeca znaju o zavicaju"gdje negdje pred kraj emisije se kikocu i pricaju o simpatijama
de Murate red bi bio da se i ti malo druzis sa dijetetom u sebi :D
Murat Sabanovic

#155 Re: Moja prva simpatija....

anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote: evo na um padne ona djecija emisija "sta djeca znaju o zavicaju"gdje negdje pred kraj emisije se kikocu i pricaju o simpatijama
de Murate red bi bio da se i ti malo druzis sa dijetetom u sebi :D
teta duska ,teta duska da li ste vi imali simpatiju kada ste bili u nasim godinama?
anais_nin

#156 Re: Moja prva simpatija....

Post by anais_nin »

Murat Sabanovic wrote: teta duska ,teta duska da li ste vi imali simpatiju kada ste bili u nasim godinama?
ne skreci s teme nego brzo pisi kakve romantike :D il tebe u tim godinama nisu interesovale curice jer jos nisu imale sisa :lol:
Murat Sabanovic

ma nisu me interesovale samo smo se igrali zmire,pa se sakrijem s jednom te nas nikako da nadje....
eh sto je bilo lijepo igrati se zmire
novinarka

Post by novinarka »

Sjecam se da sam mu poklanjala olovke i pernice...
i da sam se crvenila kada samu njegovoj blizini...
Zvao se Asim...zanimljiva tema
G.O.D.

Post by G.O.D. »

ehhh...bilo je to daaaaavno,daaaavno...
sjetim se ponekad,i zapitam se kadkad gdje li je...sta radi...
skoro(prije nekoliko godina) sam sasvim slucajno saznao da radi kao voditeljka na nekom od sarajevskih radija...kazu mi da je puna sebe...uobrazena...nije to vise ona djevojcica koju ja pamtim....
Doslo mi je jednom da je i potrazim,ali pitanja su se vrzmala po glavi:hoce li se ona mene sjetiti?a sta ako samo napravim budalu od sebe?! tako da sam ostavio to sudbini...ako sudbina odluci da se mi sretnemo nekada....negdje...
ehhh.... morate priznati da je lijep osjecaj kada se covjek sjeti prve simpatije :oops: :(
vryzas

Post by vryzas »

G.O.D. wrote:ehhh...bilo je to daaaaavno,daaaavno...
skoro(prije nekoliko godina) sam sasvim slucajno saznao da radi kao voditeljka na nekom od sarajevskih radija...kazu mi da je puna sebe...uobrazena...nije to vise ona djevojcica koju ja pamtim....
Doslo mi je jednom da je i potrazim,ali pitanja su se vrzmala po glavi:hoce li se ona mene sjetiti?a sta ako samo napravim budalu od sebe?! tako da sam ostavio to sudbini...ako sudbina odluci da se mi sretnemo nekada....negdje...
ehhh.... morate priznati da je lijep osjecaj kada se covjek sjeti prve simpatije :oops: :(
crnac izadji :arrow:
vryzas

Post by vryzas »

:D
G.O.D.

Post by G.O.D. »

vryzas wrote:
G.O.D. wrote:ehhh...bilo je to daaaaavno,daaaavno...
crnac izadji :arrow:
hahahahaha
cek' sa'cu :run:
Zadig

Post by Zadig »

imala je buljave oci, zube kao dusko dugousko, crnu kosu, prckave usne, vitko tijelo, tanak struk i dugacke prste, bila je balerina...

Razdred prvi osnovne skole, sjela je pored mene, samostalno, sama...

ja sam bio prljav normalno, sa milion stvari u skolskoj torbi osim teka i bukvara, upaljaci, sarafciger, sibice, kifle, uzina od prije bog zna koliko dana, celofan od cokolada i cigara sto sam nasao na ulici, po koja ping pong loptica....

jedan dan sam na stolu nasa parce papira, moje ime i njeno, dijeli nas znak +....boja crvena, onim bojicama, onim od plastelina, onim masnim, ne onim drvenim...zaboravio sam kako se to zove....

poruku sam drzao u ruci, pa putu kuci sam je bacio u kantu....nisam imao snage da se nosim sa tim, lakse mi je bilo to unistiti...
onda sam krenuo da se ponasam ko budala, i vise nisam sjedio sa njom.
od kako je otisla iz moje klupe, tek onda mi se jako svidila.
Prekopao sam citavu kantu za ceduljom, normalno nisam je nasao. STara me ubila, smrdio sam na km. kontala zena da sam se u milji okupao.
Pride me vidila neka njena koleginica kako rovim po kanti....

dugo sam je simpatisao, pratio krisom kuci, a da ona ne zna...gledao je na casovima baleta i tako...

sada se smijem, jer mi je jos i onda trebalo prostora
:lol:

ko zna...
flora.sa

Post by flora.sa »

Zadig wrote:imala je buljave oci, zube kao dusko dugousko, crnu kosu, prckave usne, vitko tijelo, tanak struk i dugacke prste, bila je balerina...

Razdred prvi osnovne skole, sjela je pored mene, samostalno, sama...

ja sam bio prljav normalno, sa milion stvari u skolskoj torbi osim teka i bukvara, upaljaci, sarafciger, sibice, kifle, uzina od prije bog zna koliko dana, celofan od cokolada i cigara sto sam nasao na ulici, po koja ping pong loptica....

jedan dan sam na stolu nasa parce papira, moje ime i njeno, dijeli nas znak +....boja crvena, onim bojicama, onim od plastelina, onim masnim, ne onim drvenim...zaboravio sam kako se to zove....

poruku sam drzao u ruci, pa putu kuci sam je bacio u kantu....nisam imao snage da se nosim sa tim, lakse mi je bilo to unistiti...
onda sam krenuo da se ponasam ko budala, i vise nisam sjedio sa njom.
od kako je otisla iz moje klupe, tek onda mi se jako svidila.
Prekopao sam citavu kantu za ceduljom, normalno nisam je nasao. STara me ubila, smrdio sam na km. kontala zena da sam se u milji okupao.
Pride me vidila neka njena koleginica kako rovim po kanti....

dugo sam je simpatisao, pratio krisom kuci, a da ona ne zna...gledao je na casovima baleta i tako...

sada se smijem, jer mi je jos i onda trebalo prostora
:lol:

ko zna...
e, ovo mi je bas tipicno za tebe. :D
ovo vam je pravi Zadig :D :lol: :lol: :D
jos od prvog razreda nije nista naucio. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

eh znala sam ja da se kod Zadiga krije dosta materijala za citanje :D :D :D ima li jos ko ovakvih pricica :D da malo na posao zaboravim :lol:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

anais_nin wrote:eh znala sam ja da se kod Zadiga krije dosta materijala za citanje :D :D :D ima li jos ko ovakvih pricica :D da malo na posao zaboravim :lol:

Imam ja dovoljno :D ali me strah ;)
da se ne nadje "odgovorno" lice :D
za par razbijenih noseva, sudara i slicnih belaja :)... jer je jedan idiot :)
gledao princezu ;), vozeci biciklo :D ... ustvari primarna aktivnost je bila gledanje :D
sto i nije bio neki problem dok je doticna bila ispred mene ;) :)
belaj :( bi obicno slijedio nakon sto prodjem pored nje :)
silentbob

Post by silentbob »

jao cto cte sjatki :-D :-D :-D ........

aaaaahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahahaaa

uzas
anais_nin

Post by anais_nin »

Sarafcina wrote: Imam ja dovoljno :D ali me strah ;)
da se ne nadje "odgovorno" lice :D
za par razbijenih noseva, sudara i slicnih belaja :)... jer je jedan idiot :)
gledao princezu ;), vozeci biciklo :D ... ustvari primarna aktivnost je bila gledanje :D
sto i nije bio neki problem dok je doticna bila ispred mene ;) :)
belaj :( bi obicno slijedio nakon sto prodjem pored nje :)
ne sekiraj se....imamo dovoljno pravnika na forumu :lol: :D eno Qler je vec nudio svoje usluga nekima....samo pisi :D
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote:jao cto cte sjatki :-D :-D :-D ........

aaaaahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahahaaa

uzas
sta odmah zanovijetas evo i jedne S/M price za tebe :lol:

u mom vrticu je bio i jedan Vedran kojem sam ja navodno bila simpatija....samo sto je Vedran imao malo cudne nacine da tu simpatiju iskaze...a onda su drugi deckici poceli njega da kopiraju pa smo imali belaj u vrticu....svaki dan za ruckom neko od njih bi se zavukao za sto i zavirivao curicama pod suknje...ili jos gore u prolazu stipanje za guzu (Murate i ti si nekad garant bio jedan od ovih :lol:)...dok se jedan dan nas par nije dogovorilo, na dvoristu uhvatile Vedrana samog, nalemale ga grupno, i onda je akcija maltretiranja zena opozvana od strane inicijatora :lol: :D
silentbob

Post by silentbob »

kako je Werder igrao u subotu :?
Lace

Post by Lace »

a ja kontala da je silent dosao da prijavi...da sam mu ja...zadnja simpatija :D
Crazy_Bitch

Post by Crazy_Bitch »

Ludilo tema :-D
Moja prva simpatija se zvao Almir, stanovao u mojoj mahali i išao sa mnom u razred :-D Pa smo si slali pisamca na satu, a sjedili na dva različita kraja razreda, a učiteljica nas vazda puštala da hodamo po razredu, da razmijenimo papiriće, hahaahh... :lol: Kad se toga sjetim, LOL :D I sad se vidimo tu i tamo, i dalje je fin momak, uvijek se pozdravimo i tako, al' nije više moj tip :)
A inače, bio je i jedan Boban, stariji od mene, tj. išao u 3. razred kad sam ja bila 1. A sjećam se, moj razred bio na drugom spratu, a njegov na prvom, i pošto sam morala proći pored njegovog razreda kad bih silazila na odmor, jedno vrijeme nisam htjela ići na odmor :-D Ofirno mi bilo, hahah... a on je stajao pred vratima učionice i čekao me, hahahah... :lol:
Sad nemam pojma gdje je, zadnje znam da je otišao u Novi Sad... :-?
silentbob

Post by silentbob »

Lace wrote:a ja kontala da je silent dosao da prijavi...da sam mu ja...zadnja simpatija :D
divi ovo :D .....kad se ofarbas u plavo :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote:
Lace wrote:a ja kontala da je silent dosao da prijavi...da sam mu ja...zadnja simpatija :D
divi ovo :D .....kad se ofarbas u plavo :D :D
znaci dok se Lace ne ofarba ja i dalje drzim zadnje mjesto :lol:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Spremah neke slike, odnosno pospremah dio stana u kojem iste stoje, pa vidjeh jednu sliku koju nisam odavno vidio.
Bio sam peti razred osnovne skole Slobodan Vukovic, tek se preselih i upoznah nju. Da Vanja je bila moja prva prava simpatija, sve dok ona nije pred rat otisla u Svedsku bila je centar mog svjeta.
Jesam ja bio djecak, al bila je i ona djevojcica, nekako kad sam vidio njenu sliku pozelio sam da je sve bilo normalno. Mozda ona sad ne bi imala dvoje djece u Svedskoj sa nekim tipom koji je prije zivio na Ilidzi, mozda bi i ja normalan bio, mozda sve drugacije bi bilo. Bilo je i drugih simpatija u tom djecackom vremenu, ali nijedna kao ona.

Sta jedna slika uradi covjeku, tek tada shvatis da vrijeme neumitno prolazi ,gazi nas i rushi ,a mi se trudimo naci neki svoj put, naci neku utjehu u ovim sadasnjim, buducim i proslim vremenima.
Post Reply