Rekao da nije njegov tip ?! Pa cemu sve ovo ljudi ????pustopoljina wrote:pa ima onih koji upravo cekaju zenske koje su u stanju ocaja, i grebu se za snosaj![]()
nije iskljuceno ni da jesi upravo to-prolaznik s kojim zeli preboliti bivseg. ili si trebao biti. ali nije iskljuceno i da imas ono "nesto", nesto svoje...sto te cini necim vise od "lika u prelaznoj fazi".
kontate li se? imate li ono "nesto"? hemija? ako toga ima...da te ranije srela, mozda bi ti bio razlog zbog kojeg bi ona prekinula vezu?
sto uvijek neko defanzivno raspolozenje, neko ukopavanje rovova...
ne znas to nikad...ali ni ne nosas srce na rukavu...
vidi imas li zelje i snage uci u taj eksperiment...ako nemas- nikom nista, ionako rece da nije tvoj tip.
Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- citroen
#176 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
- pustopoljina
#177 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
tako ja prevodim ono da je ona njega startovala, inace je on ne bi ni primijetio u masi.citroen wrote:Rekao da nije njegov tip ?! Pa cemu sve ovo ljudi ????pustopoljina wrote:pa ima onih koji upravo cekaju zenske koje su u stanju ocaja, i grebu se za snosaj![]()
nije iskljuceno ni da jesi upravo to-prolaznik s kojim zeli preboliti bivseg. ili si trebao biti. ali nije iskljuceno i da imas ono "nesto", nesto svoje...sto te cini necim vise od "lika u prelaznoj fazi".
kontate li se? imate li ono "nesto"? hemija? ako toga ima...da te ranije srela, mozda bi ti bio razlog zbog kojeg bi ona prekinula vezu?
vidi imas li zelje i snage uci u taj eksperiment...ako nemas- nikom nista, ionako rece da nije tvoj tip.
jel' pogresno?
- sladak_ko_med
#178 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
svi smo mi prolaznici, nemoj s tim da se zamaras da ne bi shenuo od tih misli, nego ti sjedi i skontaj sta joj zelis biti:fuj_to wrote:vjerovatno aludiras na to sto sam se okrenuo i otisao... pa vidi, jasno je meni da ona ima svoju historiju. bilo bi mi cudno da kaze kako ne osjeca nista prema momku sa kojim je bila dvije godine u vezi... ali jednostavno to se desilo u pogresnom trenutku. u tom momentu me prpa uhvatila da sam joj samo prolaznik sa kojim zeli preboliti bivseg, a to niko ne zeli biti.. zar ne ?pustopoljina wrote:
ovo od "fuj_to" kad citas, puno lakse je skontati zasto neko jednostavno precuti svoje stvari...i pravi se da u zivotu nije imala momka...do jednom...dok sve ne ispliva na povrsinu.
to je strasno koliko covjek SEBI oprasta, koliko sa SEBE ima opravdanja, a za neku eventualnu buducu ili buduceg ocekuje da se samo za njega rodila, da nema nikakvu istoriju...sad izasla ispod cekica. ganc noj.
sve sami nojevi sa glavama u pijesku.
ispada da se iskrenost ne isplati.
1.frend
2.ljubavnik
3.muz
4.vozac
5.mokri brat(u kafani okrecete ture zajedno)
Odaberes i drzis se toga,a te svoje misli,prpe i paranoje odagnaj od sebe da se ne bi upropastio emocionalno
- citroen
#179 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Pa to je to..,pustopoljina wrote:tako ja prevodim ono da je ona njega startovala, inace je on ne bi ni primijetio u masi.citroen wrote:Rekao da nije njegov tip ?! Pa cemu sve ovo ljudi ????pustopoljina wrote:pa ima onih koji upravo cekaju zenske koje su u stanju ocaja, i grebu se za snosaj![]()
jel' pogresno?
- dormeo
#180 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Buraz, od te veze nema nista. Da je ona fakat bila zainteresovana, ne bi kalkulisala od kako joj se poceo bivsi javljat. Da je bila dobronamjerna, ne bi o tome uopste govorila. Jebemu mater (dame oprosteme sto sujem) pa ima razum, valjda zna izvlacit osnovne logicke zakljucke: momku s kojim izlazis ne pricas o tome da si u kontaktu sa bivsim, a ako si sa bivsim jos uvijek u kontaktu, onda ne izlazis s novim momkom.fuj_to wrote:Da ne otvaram novu temu... slicna situacija. Bili smo zajedno jednu noc, znate standardnu proceduru. Nakon toga uslijedilo je par porukica, ali sam uvijek ja bio taj koji se prvi javljao. Onda sam odustao. Kroz par dana sam je sreo i popricao sa njom. Rekla mi je kako ne zna na cemu smo, te da joj se bivsi poceo javljati... znate, klasicni supljaci. Ja sam se samo elegantno okrenuo na petama i rekao kako mi je krivo sto je ovako sve zavrsilo... a ona je ostala ukopana. Treba napomenuti da je ona mene startala, inace je ne bi ni primjetio u masi.. ali kako su dani odmicali zagotivio sam je pravo. Sada ne znam vrijedi li ici do kraja i biti papucar jer sve nekako visi u zraku. Nakon sto sam je, hajmo reci odyebo, ona je postala drugacija.. kada bi se sreli na ulici, u ocima sam joj vidio 'nesto'. Nije joj svejedno, to je ocigledno.. ali opet u jednu ruku izgleda mi i ne zainteresovano. Ne znam, majke mi sve je cudno u vezi nje. Bilo kako bilo, pozvao sam je na prijateljsku kafu sto je ona sa odusevljenjem prihvatila (!?)... pa sada bi volio cuti vase prijedloge.. sta i kako jer mi je stvarno delirijum u glavi.
Jel se zajebajes ovo za origamifuj_to wrote:iskren da budem ne pamtim kada sam zadnji put rekao nekome da volim curu, jer stvarno se ne vezem previse. slobodno mogu reci da do sada nisam imao curu do koje mi je stalo - a vi to "stalo" protumacite kako hocete. ona je sve to promjenila u samo par dana. u meni je probudila tu neku drugu stranu tako da sam stvarno pazio sta i kako radim sa njom. pokusao sam biti spontan, davati joj paznje... ne znam koliko bi to palilo kod ostalih cura, ali kod nje je definitivno upalilo kada sam joj poklonio origami cvijet koji sam sam napravio. u biti sam pokusavao da nas odnos podignem na vecu razinu... a onda se ona ubacila sa time kako ne zna na cemu smo. pod onim "papucar" sam mislio na to da je mogu drzati kao kap vode na dlanu... no sve ima svoje granice.
- pustopoljina
#181 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
prvo:dormeo wrote:
Buraz, od te veze nema nista. Da je ona fakat bila zainteresovana, ne bi kalkulisala od kako joj se poceo bivsi javljat. Da je bila dobronamjerna, ne bi o tome uopste govorila. Jebemu mater (dame oprosteme sto sujem) pa ima razum, valjda zna izvlacit osnovne logicke zakljucke: momku s kojim izlazis ne pricas o tome da si u kontaktu sa bivsim, a ako si sa bivsim jos uvijek u kontaktu, onda ne izlazis s novim momkom.
Jel se zajebajes ovo za origamiBuraz zajebi origami, nit je ona bila odusevljena (mogla je to odglumit), a nit si ti ispao Romeo. Ona je pokazala da zestoko kalkulise, a ljudi koji imaju takav mozdani cip nisu impresionirani origamijem, nego BMW-om. Sve u svemu, vidim da si ti normala momak, iskren i pomalo naivan. Nemoj se ukopat s nekom koja se pali na retarde sa body majicama, zalizanim frizurama i bijesnim autima. I s bijelim kaisem sa uglancanom tokom kao kod Nihada Alibegovica
to je populacija za tu tvoju koja ne zna na cemu ste
ovo se zove idealan slucaj idealnog slucaja...kao formula za neki prirodni zakon u udzbeniku fizike za sesti osnovne.
zadnjih nedjelja, ljudi oko mene dobijaju pozive bivsih, srecu bivse...kao epidemija. neko se sav pogubi, a neko skonta da mu uopste nije stalo.
drugo:
je li ovaj momak napisao neki post koji je kasnije izbrisan ili samo ta dva? kako dodje do atletske majice i bmw-a?
trece, za postavljaca ove situacije:
zar ne mislis da je cinjenica da ti nikad nije bilo stalo do nekoga, da ne znas kad si zadnji put rekao da nekog volis nije dovoljna da skontas da je bolje ispasti papucar, nego hodati k'o zombi kojeg niko nikad nije zaheb'o???
hijavata hej, znas li da nocas pada odluka...stati ispred nje...il' vjecno ostati kraj potoka...
- pustopoljina
- dormeo
#183 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Ma ne znam da li je pisao nesto drugo, ja sam karikirao sa majicama i bmw-om. Mislim covjek joj pravi origami, a ona govori da joj se bivsi (past tense) javlja. Ili joj je origami smijesan, a preko origamija i majstor koji ga je napravio, jer je ona high class, pa su joj draze felge, ili ga je prekrizila u startu.pustopoljina wrote: drugo:
je li ovaj momak napisao neki post koji je kasnije izbrisan ili samo ta dva? kako dodje do atletske majice i bmw-a?
- fuj_to
#184 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
@dormeo
vjeruj mi da sam i ja tako mislio, ali citajuci komentare i slusajuci savjete.. poceo sam mijenjati misljenje.
ovih dana cu popricati sa njom u cetiri oka. bude li se imalo neckala i svirala k.urcu, batalit cu sve i onda se pomiriti sa tim "da od te veze nema nista"
vjeruj mi da sam i ja tako mislio, ali citajuci komentare i slusajuci savjete.. poceo sam mijenjati misljenje.
ovih dana cu popricati sa njom u cetiri oka. bude li se imalo neckala i svirala k.urcu, batalit cu sve i onda se pomiriti sa tim "da od te veze nema nista"
- dormeo
#185 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Sretno buraz i sve najbolje!fuj_to wrote:@dormeo
- fuj_to
-
BHanibal
#187 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
jarane bio sam sa takvom godinu jer sam se zaljubio a na pocetku sam htio samo sex bez obaveza al kao da me bog kaznio i zaljubih se. prekinuo sam i ima vise od godine a ona nasla nekog levonju i udala se. Ponekad se mi cujemo i mogu ti reci da mi se nudila sto znaci da bi bila takva i da sam je jao ozenio nudila bi se drugom
- sladak_ko_med
#188 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
BHanibal wrote:jarane bio sam sa takvom godinu jer sam se zaljubio a na pocetku sam htio samo sex bez obaveza al kao da me bog kaznio i zaljubih se. prekinuo sam i ima vise od godine a ona nasla nekog levonju i udala se. Ponekad se mi cujemo i mogu ti reci da mi se nudila sto znaci da bi bila takva i da sam je jao ozenio nudila bi se drugom
- piupiu
#189 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Ja prijateljujem sa svim svojim 'bivsima' koji su od bilo kakvog znacaja. Jednostavno, popisala bih se na sebe, na svoj izbor, na ono lijepo sto je bilo medju nama, kad ne bih bila u stanju odrzati neki stepen prijateljstva ili civilizovanosti s nekim ljudima koji su dijelili moj zivot, posebno ako su ga dijelili na bitan nacin i dugo. Sta sad treba? Da ih mrzim i da im busim gume? Mislim, to nije uvijek moguce, ali gdje jeste, lijepo je. A, onaj s kojim sam u vezi ima pravo da zna kako su ta sadasnja prijateljstva nastala? Posteno.
Nikad nisam razumjela ljude koji tek tako 'prekrize' ljude s kojima su dijelili emocije, zivot, hranu, zrak, krevet, neke lijepe trenutke ... Ne mislim da ih treba vuci za sobom u nove veze tamo gdje je to neproduktivno, itd, ali nerealno je ocekivati da u danasnjem svijetu ljudi nemaju proslost, i da im se iz te proslosti neko ne pojavljuje, javlja, da nije dio njihove sadasnjosti na neki nacin, i da u toj sadasnjosti ne mogu biti prijatelji. Zreli ljudi bi trebali biti u stanju ponasati se na taj nacin.
Nikad nisam razumjela ljude koji tek tako 'prekrize' ljude s kojima su dijelili emocije, zivot, hranu, zrak, krevet, neke lijepe trenutke ... Ne mislim da ih treba vuci za sobom u nove veze tamo gdje je to neproduktivno, itd, ali nerealno je ocekivati da u danasnjem svijetu ljudi nemaju proslost, i da im se iz te proslosti neko ne pojavljuje, javlja, da nije dio njihove sadasnjosti na neki nacin, i da u toj sadasnjosti ne mogu biti prijatelji. Zreli ljudi bi trebali biti u stanju ponasati se na taj nacin.
-
BHanibal
#190 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
ostao sam ja prijatelj sa njom zato sto sam fino rascistio sa njom. Jednostavno me gurala da je ozenim a ja ne zelim da se zenim jos i kad dodje pravo vrijeme i ozenit cu se dali to bila ona ili neka druga. Hladne glave sam razmislio i otprilike joj malo nagovijestio da nesto nije uredu da je ne lupi srcani. Bio sam sa mnogo djevojaka (kad kazem mnogo bas mnogo koliko ovdje prosjecan covjek upozna djevojaka eto ja sam spavao sa vise) i znam skontat kad te neko voli a kad ne i mislim da me volila mnogo a i dan danas me nije toliko prezalila pa je mozda to i razlog sto je htjela da se i dalje vidjamo. MI smo ostali prijatelji i cujemo se ponekad ali ja ne bih htio da se vidimo jer ce ispast kako ne treba i da cemo otici do mene i da ce tu svasta da bude a to ne zelim jer ima mnogo slobodnih djevojaka. Iskreno sam je volio i nsam je prevario dok sam sa njom bio a imao sam mnogo prilika.sladak_ko_med wrote:BHanibal wrote:jarane bio sam sa takvom godinu jer sam se zaljubio a na pocetku sam htio samo sex bez obaveza al kao da me bog kaznio i zaljubih se. prekinuo sam i ima vise od godine a ona nasla nekog levonju i udala se. Ponekad se mi cujemo i mogu ti reci da mi se nudila sto znaci da bi bila takva i da sam je jao ozenio nudila bi se drugom
Da ne ubijam raju sa nebitnim stvarima znaci sjeli smo i popricali i ja sam joj rekao da vise ne ide ovako jer ja zelim slobodu a ne da neko vrsi pritisak na mene. Znaci treba sjesti, otvoriti karte jer vise igara nema, sve rascistiti i gdje puklo da puklo!
- pustopoljina
#191 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
znaci, volio si je iskreno...ali si je sutnuo. osjetio si da ona tebe voli, ali joj zamjeras sto bi sa tobom spavala, iako se udala nakon sto si je sutnuo (nisi rekao da se udala iz ljubavi).
i sada si slobodan i ima puno slobodnih djevojaka i sjedis na ovom forumu i pises o njoj...
i zene komplikovane?
gdje sam bio, sta sam radio, kako sam se na vlastiti...da prostis.
i sada si slobodan i ima puno slobodnih djevojaka i sjedis na ovom forumu i pises o njoj...
i zene komplikovane?
-
BHanibal
#192 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
podsjeca me na moju situaciju! sta hocu da kazem da je zivot cudan i nikad ne znas sta se moze desiti i da ne treba gledati na stvari kao da je smak svijeta. Ima gotovo oko 3 milijarde zena na ovom svijeta te tako i 3 milijarde muskaraca za zene pa ako nije sudjeno da ta veza uspije doci ce vrijeme kada ces upoznati osobu mozda koja ti bolje odgovara.pustopoljina wrote:znaci, volio si je iskreno...ali si je sutnuo. osjetio si da ona tebe voli, ali joj zamjeras sto bi sa tobom spavala, iako se udala nakon sto si je sutnuo (nisi rekao da se udala iz ljubavi).
i zene komplikovane?
Moj problem je sto bjezim od obaveza sa kojim se pokusavam suociti!
- sladak_ko_med
#193 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
pustopoljina wrote:znaci, volio si je iskreno...ali si je sutnuo. osjetio si da ona tebe voli, ali joj zamjeras sto bi sa tobom spavala, iako se udala nakon sto si je sutnuo (nisi rekao da se udala iz ljubavi).
i zene komplikovane?
- Zelena Carapa
#194 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Joj jeste zakomplikovali.
Cura je samo nesigurna u ono sto ti mislis ili osjecas prema njoj. Dala ti do znanja da bivsi vrsi pritisak na nju i samim tim ti dala do znanja da bi voljela da se definise vas odnos - i da bi voljela ostati upravo u njemu
A ti mi licis na neiskusnog i isfrustriranog lika koji se ponasa ko zena u pmsu.
Cuj okrenuo se na peti.
Hello drama queen!
Cura je samo nesigurna u ono sto ti mislis ili osjecas prema njoj. Dala ti do znanja da bivsi vrsi pritisak na nju i samim tim ti dala do znanja da bi voljela da se definise vas odnos - i da bi voljela ostati upravo u njemu
A ti mi licis na neiskusnog i isfrustriranog lika koji se ponasa ko zena u pmsu.
Cuj okrenuo se na peti.
Hello drama queen!
- fuj_to
#195 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Za sve one koji su pratili moju pricu.. evo na kraju je ovako ispalo
Nisam se vidio sa njom, niti planiram... jednostavno prekinuo sam svaki kontakt jer nije vrijedna moje paznje.. ocigledno! Par dana nakon upoznao sam novu zrtvu
koja je bas po mojoj mjeri.. aliii! uvijek ima ono ali, jednostavno ne mozemo naci zajednicki jezik tako da sam i nju u startu prekrizio. 
Nisam se vidio sa njom, niti planiram... jednostavno prekinuo sam svaki kontakt jer nije vrijedna moje paznje.. ocigledno! Par dana nakon upoznao sam novu zrtvu
- FnatiC
#196 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
kume pokusaj ti sa muskarcima 
- fuj_to
#197 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Samo ti zajebavaj
Vec nekako cu naci onu pravu, a u medjuvremenu sve ostale mogu doci kod mene da se grijemo posto idu hladniji dani.
- dusa_raskopuša
#198 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Sve dok bude stajalo "PREBOLILA" nece ni PREBOLJETI.
-
Finooo
#199 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Otjeraj to od sebe. Trš !
-
BHanibal
#200 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!
Nemoj da se opterecujes i sad se uvalis u neku nepotrebnu vezu koja ce zakomplikovat situaciju...najbolje ti je nadjes poslovnu zenu koja nema vremena za vezu nego onako kad imate vremena da se vidite po potrebi....
Tako kad ona prava dodje bit ce ti super
Tako kad ona prava dodje bit ce ti super