hahaha. nije, ova...
http://www.youtube.com/watch?v=ZPZhEbLiQck
Moderator: anex
gdje "ovdje"?mojgrad wrote:The Nightwatchman wrote:prolazim ja prije jedno mjesec dana svojim haustorom, penjem se uz stepenice, kad nasred odmorišta, u samome centru, totalno simetrično ljudsko govno. i to pozamašan komad. fina stolica, zdrava. složena kao iz crtanog filma, ono u spiralu i sa onim vrškom gore ko italijanski sladoled onaj iz automata.
reko jebaji ga. dobro je samo nek nije leš- i preskočivši govno produžim kući.
jel komšija- nije li, haj ga znaj.
samo znam da je tako stajalo dva dana dok se nije malo sasušilo, a onda je misteriozno nestalo bestraga.![]()
![]()
![]()
![]()
ovdje cuke da izvines kake na svakom cosku isto tako na sred ulice u jednom lijepom kulturnom gradu..
gdje ide ovaj svijet
ma vanago je vanago, kakava razlika... moras preskakat hahaha.The Nightwatchman wrote:gdje "ovdje"?mojgrad wrote:The Nightwatchman wrote:prolazim ja prije jedno mjesec dana svojim haustorom, penjem se uz stepenice, kad nasred odmorišta, u samome centru, totalno simetrično ljudsko govno. i to pozamašan komad. fina stolica, zdrava. složena kao iz crtanog filma, ono u spiralu i sa onim vrškom gore ko italijanski sladoled onaj iz automata.
reko jebaji ga. dobro je samo nek nije leš- i preskočivši govno produžim kući.
jel komšija- nije li, haj ga znaj.
samo znam da je tako stajalo dva dana dok se nije malo sasušilo, a onda je misteriozno nestalo bestraga.![]()
![]()
![]()
![]()
ovdje cuke da izvines kake na svakom cosku isto tako na sred ulice u jednom lijepom kulturnom gradu..
gdje ide ovaj svijet![]()
halo ba- ljudsko govno veličine fudbalske lopte nasred haustora???
ne mozes to uporedjivati sa cukama.
joj tebe. daj citate.callmethebreeeze wrote:ja nikada nisam cuo gadnije psovke nego u kasnim nocnim satima u sarajevu. nepoznata komsinica ili prolaznica se bila opasno naljutila na momka i pokazala je ogromnu kreativnost u psovanju, bilo je tu spominjanja i mrtvih clanova porodice...
ne mogu. ja sam fin.The Nightwatchman wrote:joj tebe. daj citate.callmethebreeeze wrote:ja nikada nisam cuo gadnije psovke nego u kasnim nocnim satima u sarajevu. nepoznata komsinica ili prolaznica se bila opasno naljutila na momka i pokazala je ogromnu kreativnost u psovanju, bilo je tu spominjanja i mrtvih clanova porodice...
tesko je biti fincallmethebreeeze wrote:ne mogu. ja sam fin.The Nightwatchman wrote:joj tebe. daj citate.callmethebreeeze wrote:ja nikada nisam cuo gadnije psovke nego u kasnim nocnim satima u sarajevu. nepoznata komsinica ili prolaznica se bila opasno naljutila na momka i pokazala je ogromnu kreativnost u psovanju, bilo je tu spominjanja i mrtvih clanova porodice...