moj decko je ljubomoran :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
Šta te briga

-
_MaYa_
13 wrote:izvini .... sto sam na smetnji .....
ali juce sam primjetio kako divne oci imas ...... "majo oci su ti predivne, jesu prave?".... nisam mogao da im odolim morao sam ih dotaci .... da se uvjerim ..... thx ....
![]()
![]()
ali cek .... danas se opet srecemo ... i ne mogu da skinem pogled s tvog .... gipkog tijela ..... gdje svaki misic ima svoj treptaj i trzaj ..... znojim se .....![]()
majo, dali je to tvoje tijelo ......???
ps. long time no see .....
duboko udahni...tako
-
13
mici ....
pusa caoooo ..... long time no see
mayo
disem ja i bez tebe super .... 13 mi je godina stalno(!!!!) ..... mislio sam da ces prihvatiti salu .... i da cemo se zezati na taj fol ....i racun priljepaka ....
ali izvini to s tobom ne ide ..... uzivaj .....
ps. sretno s deckom .....
pusa caoooo ..... long time no see
mayo
disem ja i bez tebe super .... 13 mi je godina stalno(!!!!) ..... mislio sam da ces prihvatiti salu .... i da cemo se zezati na taj fol ....i racun priljepaka ....
- manijak1
Stelium
ja se povlačim
.
Mici
kao da jesi

Mici
- bug
a ja pomislih evo sestog13 wrote:mici ....
pusa caoooo ..... long time no see![]()
mayo
- manijak1
Možda_MaYa_ wrote:ma daaaaj kakavu salu sad? c c cc pa ja sam mislila da cemo se kvalitetno pojebati i rjesiti ovaj problem ljubomore....
...razocaralo si me![]()
-
13
ako je u pitanju jebanje .... nije problem .... za 10 min sam kod tebe ..... samo je detalj tu jedan ..... dali ti smijes ..... kako i koliko pricas .... meni nije problem .... ja se nemam nikom pravdati ... a ti?_MaYa_ wrote:ma daaaaj kakavu salu sad? c c cc pa ja sam mislila da cemo se kvalitetno pojebati i rjesiti ovaj problem ljubomore....
...razocaralo si me![]()
nisam ja tebe razocarao ....
-
_MaYa_
ako je jebanje picka i kurac...ako je to prosto...onda sam ja vulgarna...al vjerujte mi svi mi to imamo...tj neko picku nekokurac...a vecina ih se i jebe...zamislite kako jeprosta ova planeta
zamisli ono neko kaze ruka...a ovi svi kao jaaao sto si prosta rekao si ruka...
pa zar tonije priroda zasto se boriti protiv?nismo u skupstini, mada i da jesmo nevbi bili jedini koji se tako izrazavaju
13? pa jebote zar se nismo zezali? sta si ozbiljan majke ti...ne polazem ja nikom racune
racuni su obavezni a ja nisam nista obavezna, stvar je dobre volje...
e vracam se za 10 min....
e vracam se za 10 min....
- manijak1
Izjebanae vracam se za 10 min....
-
_MaYa_
e kako ste primitivni....
pomisao da se neka zenska jebe vas toliko uzbudi, pa gledaj vas? a sta mislite da se ovako ponasate u javnosti, sa svojim kolegicama koje se takodjer jebu a na koje se palite i potajno drkate u mraku sobe? hmm? nemate muda? pa to sam i mislila zato i toleriram ovakve ...gluposti
pomisao da se neka zenska jebe vas toliko uzbudi, pa gledaj vas? a sta mislite da se ovako ponasate u javnosti, sa svojim kolegicama koje se takodjer jebu a na koje se palite i potajno drkate u mraku sobe? hmm? nemate muda? pa to sam i mislila zato i toleriram ovakve ...gluposti