Moguc i izgon iz Zenice

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ja_doso

Post by ja_doso »

komi wrote:
ja_doso wrote:
Tako i treba dok se kulturi ne nauce
Jel to ona ista kultura iz Zetre 2002 kad su igrale BiH - Hrvatska???
ne nego zadarska kultura
Kakve veze ima Zadar sa Zetrom? Zar smo mi dobili batine od Zadrana kad smo igrali tamo? Nismo.
Uostalom ovde se govori o nasim navijacima i njihovim razlikama.
Ako ti je zajednicki imenitelj pogani navijaci, sto onda ne spomenes neke mnogo poganije navijacke grupe?
Drugo je Hrvatska a drugo Spanija, svi znamo sta se desavalo do prije 10 godina tako da ne mozes to uporedjivati...a dokazali ste se vi kakvi ste... i prije 10ak godina a Bogami i sada
A Frankova fašistička politika iz 30tih godina proslog vijeka, a Fadil Jahic Spanac koji je svoju krv ostavio u borbi protiv mrskog neprijatelja.
Daj majke ti ne budali s kojekakvim politickim konotacijama. Bio sam na obe tekme protiv Hrvatske. Sto Hrvati nisu gadjani kad smo ih dobijali u Skenderiji.

P.S.
Mislim da ti je iz prethodne recenice jasno da nisam iz Rvacke (TS u C + nepostojano H :D ).
Satriani

Post by Satriani »

Nek se igra u Banovicima, stadion je odlican ,ispunjava uslove cak i Uefe, mali , dobra atmosfera sa 5-7 hiljada navijaca.Samo ne na Kosevu . Mada generalno govoreci , Uefa nema sta da raspravlja, ove utakmice su pod ingerencijom Fife! Al bez obzira sigurno ce nam zabraniti da igramo tekmu na Bilinom!
stidljiv

Post by stidljiv »

Cuj ovog veSeljaka u Banovicima da se igra hahah, samo ne na Kosevu haha jesi me nasmijao sada.... :D
violentjack

Post by violentjack »

U Banovicima mozda ugalj budu bacali..nikad se ne zna :wink:
live

Post by live »

stadion kosevoo fudbalski to je raj nanjemu igra sarajevoo tim za koi zivim ja ooooooooooooooooo oooooooooooooooooo ooooooooo
nakosevo treba igrati samo zbog onih nafuranih robiasa
manijak1

Post by manijak1 »

:D Pitanje je ko je u ovom slučaju nafuran.
Za sve informacija da će se tekma igrati u Zenici a dan prije te mlade reprezentacije na Grbavici :D .
P.S. Famos nije :D Arsenal :D
Satriani

Post by Satriani »

stidljiv wrote:Cuj ovog veSeljaka u Banovicima da se igra hahah, samo ne na Kosevu haha jesi me nasmijao sada.... :D
A cuj ovog Beckog djecaka , ocigledno da ne znas puno o stadionima u svojoj zemlji, jer za razliku od Koseva ima Uefinu licencu za igranje , jer je jedan od najmodernijih stadiona u BiH sa pratecom infra strukturom.Nazalost Olimpiski stadion osim stolica na tribinama i terena(mada je i to upitno zbog slabe drenaže) ne ispunjava nijedan drugi uvjet.Sasvim slucajno sam upucen u stanje stadiona Kosevo, i gradske strukture ce za njegovo osposobljavanje trebati izdvojiti oko 300 000 KM, na svlacionice, press sale, kontrolne sobe , natkrivanje tribina.... I nisam iz Banovica,ako je to jedini razlog tvojoj reakciji. Usput razmisli malo zasto strucni stab reprezentacije ,pa i sami igraci zaziru od Koseva,pametnjakovicu jedan.
Carl_Cox

Post by Carl_Cox »

Ma bitno je da ce se sa srbijom igrati u Zenici, a za ostale tekme nije toliko ni vazno mada i tada treba insistirati na Zenicu, tek pocetkom novembra ce uefa zvanicno izreci kaznu, dakle definitivno sa srbima igramo u Zenici!
stidljiv

Post by stidljiv »

Satriani wrote:
stidljiv wrote:Cuj ovog veSeljaka u Banovicima da se igra hahah, samo ne na Kosevu haha jesi me nasmijao sada.... :D
A cuj ovog Beckog djecaka , ocigledno da ne znas puno o stadionima u svojoj zemlji, jer za razliku od Koseva ima Uefinu licencu za igranje , jer je jedan od najmodernijih stadiona u BiH sa pratecom infra strukturom.Nazalost Olimpiski stadion osim stolica na tribinama i terena(mada je i to upitno zbog slabe drenaže) ne ispunjava nijedan drugi uvjet.Sasvim slucajno sam upucen u stanje stadiona Kosevo, i gradske strukture ce za njegovo osposobljavanje trebati izdvojiti oko 300 000 KM, na svlacionice, press sale, kontrolne sobe , natkrivanje tribina.... I nisam iz Banovica,ako je to jedini razlog tvojoj reakciji. Usput razmisli malo zasto strucni stab reprezentacije ,pa i sami igraci zaziru od Koseva,pametnjakovicu jedan.
Pa ako si ti toliko pametan sto prosipas pamet ovdje po forumu, nadji neko prikladno mjesto za to....a sto se tice to za stadione...zaboli me i za Banovice i za Zenicu...meni je vazno samo da BiH pobijedi a sve je ostalo manje bitno...
Satriani

Post by Satriani »

stidljiv wrote:
Satriani wrote:
Pa ako si ti toliko pametan sto prosipas pamet ovdje po forumu, nadji neko prikladno mjesto za to....a sto se tice to za stadione...zaboli me i za Banovice i za Zenicu...meni je vazno samo da BiH pobijedi a sve je ostalo manje bitno...
Vidim to sto si ne upucen u temu i sto te zaboli neka stvar za istu, ne sprijecava te da prosipas svoje lokalno- regionalne frustracije lijepeci pridjeve nicim izazvan.Ja od svoje pameti odlicno zivim, i usput ovo je forum , ima odredjenu funkciju i namjenu za siri krug ljudi,procitaj uputsvto za koristenje ,prije nego sto iduci put pocnes izigravati lokalnog serifa. Ako ti smetaju moji postovi obrati se adminu!Pravilima ovog foruma nije zabranjeno postirati u okviru teme, niti davati neko svoje licno misljenje, ako vec imas primjedbe na moje postove,neka budu sa smislom i odredjenim razlogom.Tvoj stepen kulture komunikacije nije moj problem i nemam namjeru tolerisat izlijeve kompleksa i predrasuda upucene meni!
Ajd zhivio !
stidljiv

Post by stidljiv »

Haj uredu je nek si ti kulturan, fin i pametan...I nek ti znas pravila koristenja foruma itd... nevazno....
grbavica70

Post by grbavica70 »

Kako je krenulo, nece se igrati u Zenici....po najnovijimp informacijama u Srbijanskoj stampi.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

100 % se igra u Zenici!!!
violentjack

Post by violentjack »

Srbijanska stampa su i ko tv..lavovi jedu djecu i 4000 mudzahedina kolje Srbe

:roll:
Satriani

Post by Satriani »

grbavica70 wrote:Kako je krenulo, nece se igrati u Zenici....po najnovijimp informacijama u Srbijanskoj stampi.
A po najnovijim iz NSBiH igra se u Zenici, jer Fifa zasjeda u novrembru, po tom pitanju , poslat ce samo nekog oficira da ispita fol sigurnost na Bilinom Polju.Helem nakon dva bureka , sutat ce te balon u Zenici.
violentjack

Post by violentjack »

:D :D Nadam se da ce biti dobar Burek
blackbrother

Post by blackbrother »

sogan dolma, japrak, baklava i halva.....
violentjack

Post by violentjack »

:D :D STA TI HOCES..DA MI PROBUDIS APETIT? :-D
r_faruk

Post by r_faruk »

i sta bi gdje igramo,

PS: kad su karte u prodaji?
Post Reply