Ali... od tada se Modriča raspala tako da su u drugom dijelu sezone jedna smjehurija od ekipe. Uzevši sve u obzire, Željo je trebao biti prvak
Modrica prvak
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pOZz
#51 Re: Modrica prvak
Pa uz Zrinjski, Modriča je najbolja ekipa koja je gostovala na Koševu. Kao što rekoše, mjera najbolje ekipe je gostovanje na Koševu jer se tu jedino i može igrati igra zvana fudbal.
Ali... od tada se Modriča raspala tako da su u drugom dijelu sezone jedna smjehurija od ekipe. Uzevši sve u obzire, Željo je trebao biti prvak

- groar
#52 Re: Modrica prvak
Na nasu zalost i Crna gora je vec dosta odmakla od nas. Jeste da se igra po nekim poljanama, ali primjetno je da se u te poljane ulaze.......gosti redovno odnose bodove, za razliku od nase lige.......repreentacija Crne Gore je jedan veoma jak tim sa odlicnim trenerom.....savez vodi Dejo Savicevic o cijem imenu ne treba puno govoriti....svima je jasno ko je on i kao takav - ogroman autoritet koji zna sta radi....oni idu naprijed.....a mi.......necu da psujem....Nosferatu wrote:Pobjeda Modrice je u velikom dijelu, zaostavstina lika i dijela Milana Jelica. Milan Jelic, i co. iz uljare, koja je politicki dovedena da im pripadne takva blagodet, pa su onda s lovom - mogli i sponzorirati i raditi, manje - vise u miru, s onim sto su imali i stvoriti tim i kolektiv. Ne ulazim u to koliko je zasluzena ova titula, nisam gledao Modricu, niti planiram narucivati DVD - sve pobjede Modrice Maxime i Optime, ali je odvec jasno da s ovakvim savezom, s kladionicama i politickim ustupcima, nema tu sampiona, a i kad ga dobijes sampiona u skoro 30 kola dijeli od ispadanja 15 poena. Znaci 5 utakmica dobijes ili izgubis - to je na sta se liga svodi - da li ces biti sampion ili ces ici u entitetsku ligu.
Posto koliko se meni cini, UEFA je skrojila neke nove mape, Modrica ima vrlo veliku sansu da igra s nekim s Balkana. Ukoliko se to desi, uvjeren sam da nema nikakve sanse, jer ja sumnjam da ima zemlja osim mozda Crne Gore, na Balkanu s gorim nogometom. Ako nista drugo, barem karta nece biti skupa, da djeca odu na ekskurziju i malo se proluftaju, a i to je nesto.
Vise od svega mi je krivo, sto nijedan od "veliki timova" nije ostvario nikakav plasman, tako da ove godine nema nista od kapitala izvana, nema nista od iznenadjenja, nema nista od uzbudjenja i sekrijanja pred tekme i neka je tako. Imamo mi mnogo vecu ribu za ispeci, zove se savez, i na njega se treba skoncentrisati, sve drugo je samo - maskiranje elementarnih problema.
Najgori smo na svijetu...to treba da postane jasno svakome.....i od srca navijam da nas izbace iz svih takmicenja i da dodje do potpune amaterizacije fudbala....i onda je mozda moguce krenuti ispocetka, sa novim ljudima koji bi imali iskljucivo sportske motive.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#53 Re: Modrica prvak
Intertoto...Celik-Grbalj(Radanovici CG)
21/22 6. `08
Modrica i Sloboda prijavile Bilino Polje za eu. utakmice

Modrica i Sloboda prijavile Bilino Polje za eu. utakmice
- Oi
#54 Re: Modrica prvak
Eto ipak cemo gledati LP na BilinomBobi wrote:Intertoto...Celik-Grbalj(Radanovici CG)21/22 6. `08
Modrica i Sloboda prijavile Bilino Polje za eu. utakmice![]()
Bujrum svim starim i novopecenim fanovima FK Modrice Maxime
-
Ali_G
#55 Re: Modrica prvak
Ne znam cemu omalovazavanje Modrice. Kakvi god da su, oni se u zadnje 3-4 godine stalno vrte u vrhu ove nase jadne lige. Nemaju uopste losu ekipu, prvi dio su bili najbolji, u drugom rasprodali igrace i nastavilo se po inerciji, negdje se vjerovatno malo i podmazalo (Posusje), al fudbal nam je takav, nista novo.
A za ovog iz ze, nikom general ne treba davati pare, imaju snimci utakmica pa svi mogu da vide kako njezno igrate.
I da vas dodje 10 000...
A za ovog iz ze, nikom general ne treba davati pare, imaju snimci utakmica pa svi mogu da vide kako njezno igrate.
I da vas dodje 10 000...
- Krigla_Sa
#56 Re: Modrica prvak
Jest jest dao mi je.Mobile_Disco wrote:Jel i tebi General Jelic dao koju stotku da ovako pricas?Krigla_Sa wrote:Jesu,doduse potrudili su se da omoguce sebi uslove u kojima mogu saketati gostujuce igrace a da prodju nekaznjeno,cak sta vise gosti su bili kaznjavani sto primaju batine.armin_tz wrote:Modrica prvak, Siroki drugi, Celik treci.... Zao mi Celika. trudili se cijelu godinu i sad treci.
Ako cemo biti realni,ne zasluzuju uopste da budu u vrhu.Ne budi smijesan.. To sto vam ovi Listicani plasiraju propagandu i dadnu vam malo para da isplatite pola plate.. Ne znaci da je sve onako kako oni kazu..
Niko meni nista ne prica,imam oci i na zalost pratim ovu ligu,sam sam vidio kako je celik opstajao u ligi, u zadnjim kolima, a ove godine se borio za prvaka,a ti mi sad reci da ja imam nesto protiv celika ,da me placao jelic ili da gradim misljenje na osnovu toga sta listicani kazu,znas kako me to sekira
Ja sam realan a ti smijesan,smijesan kao i borba celika za prvaka
-
Mobile_Disco
#57 Re: Modrica prvak
Boli sto smo 3.ci ha? Otkud vam pare za plate? 
- savrseni krug
#58 Re: Modrica prvak
zaradili postenoMobile_Disco wrote:Boli sto smo 3.ci ha? Otkud vam pare za plate?
- Mikado
#59 Re: Modrica prvak
http://www.fkmodricamaxima.com/ProbuseniDolar wrote:Ima li ova Modrica web site, ja se slomi trazeci al nista???
-
elSaik
#60 Re: Modrica prvak
Ma yok, nisu oni ništa namjestili, kakviii...
-
elSaik
#61 Re: Modrica prvak
Trećići?Mobile_Disco wrote:Boli sto smo 3.ci ha? Otkud vam pare za plate?
- Epitop
#62 Re: Modrica prvak
Jes'l ovo Laktaši prvak???
- Amsterdammer
#63 Re: Modrica prvak
Kosovo je Srbija

- Mikado
#64 Re: Modrica prvak
Ironija:
Nadji uljeza na slici ?

Nadji uljeza na slici ?