ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoshin wrote:Women get away with murder in our society, especially when it comes to the visual pollution they call fashion.
![]()
![]()
Jos ono kada uzme stikle pa preko one carape zada, onaj aerobik fazon.
MODNI TRENDOVI koje ni u ludilu ne biste nosili....
Moderator: anex
- anais_nin
-
mamica papucarka
ja valha nikad nikog nisam ni vidjela u ovoj kombinaciji.
Da Bog sacuva. To ne bih ni ja obukla 
- Saian
idu li kostobrani uz ovoanais_nin wrote:ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoshin wrote:Women get away with murder in our society, especially when it comes to the visual pollution they call fashion.
![]()
![]()
loshe mi je
- kolega
moguce, ali ne vidim cekera u ruci, nego neka torbica sa licnim priborom za dekontaminacijuzena21 wrote:ma ovo je naka domacica... posla na pijacukolega wrote:a mozda je ono i Madonna licno, ona se zna onako sredit.zena21 wrote: kolegau pravu ste
![]()
![]()
![]()
- zena21
ma garant ima onaj karirani ceker na tockovima.. samo nije stao u kadarkolega wrote:moguce, ali ne vidim cekera u ruci, nego neka torbica sa licnim priborom za dekontaminacijuzena21 wrote:ma ovo je naka domacica... posla na pijacukolega wrote:a mozda je ono i Madonna licno, ona se zna onako sredit.![]()
![]()
![]()
- Bonnie-Clydova mala
shin wrote:Women get away with murder in our society, especially when it comes to the visual pollution they call fashion.
![]()
![]()
ovo je za smrtne kazne!
Aaajjjjjj.....
- kolega
znaci ipak se radi o domacici sa carapicama da ne povuce s nogu, a meni nekako nacitano djeluje.zena21 wrote:ma garant ima onaj karirani ceker na tockovima.. samo nije stao u kadarkolega wrote:moguce, ali ne vidim cekera u ruci, nego neka torbica sa licnim priborom za dekontaminacijuzena21 wrote:ma ovo je naka domacica... posla na pijacu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
encian
uh da vidite japanki
dnevno mi se makar jednom place
1. trake umjesto suknji, po mogucnosti onda se natakare na biciklo (posto se svi vozaju biciklom)
2. cizme u po ljeta i sandale BEZ CARAPA u po zime i PO SNIJEGU (sa ovom trakom gore pomenutom) (rekose mi da stvarno imaju problema da imaju djecu)
3. obucene u sljeguljicu, pepeljugu, medicinsku sestru, kucnu pomocnicu ... kao likovi iz crtanih filmova ili onih njihovih perverznih stripova
4. trudnicke haljine su mila majka. vreca blize odgovara stvarnom izgledu onoga sto se prodaje ovdje
5. potpecene cipele
6. cipele, cizme, papuce velike par brojeva (ono ide cura sriktana, nema mane dok je gledas sprijeda ali kad te prodje vidis da joj zadnji rub cipele strsi 5 centi)
7. skiny jeans na sve i jednoj japanki jer nijedna nema ni g od guzice
ma ne mogu vise. ionako imam traume.
jedna je stvar koja me sokira. mi toliko brinemo o izgledu i toliko bismo mogli nauciti ove japanke o tome sta ide sa cim i zasto, ali meni, kad dodjem u sarajevu, djevojke djeluju strasno grubo i nezenstveno. s druge strane, sve i jedna obucena u ovo gore ovdje je poprilicno zenstvena (graciozna ne, dama ne, ali ocigledno je da je zensko). valjd zato smo mi glumimo "trebe"
1. trake umjesto suknji, po mogucnosti onda se natakare na biciklo (posto se svi vozaju biciklom)
2. cizme u po ljeta i sandale BEZ CARAPA u po zime i PO SNIJEGU (sa ovom trakom gore pomenutom) (rekose mi da stvarno imaju problema da imaju djecu)
3. obucene u sljeguljicu, pepeljugu, medicinsku sestru, kucnu pomocnicu ... kao likovi iz crtanih filmova ili onih njihovih perverznih stripova
4. trudnicke haljine su mila majka. vreca blize odgovara stvarnom izgledu onoga sto se prodaje ovdje
5. potpecene cipele
6. cipele, cizme, papuce velike par brojeva (ono ide cura sriktana, nema mane dok je gledas sprijeda ali kad te prodje vidis da joj zadnji rub cipele strsi 5 centi)
7. skiny jeans na sve i jednoj japanki jer nijedna nema ni g od guzice
ma ne mogu vise. ionako imam traume.
jedna je stvar koja me sokira. mi toliko brinemo o izgledu i toliko bismo mogli nauciti ove japanke o tome sta ide sa cim i zasto, ali meni, kad dodjem u sarajevu, djevojke djeluju strasno grubo i nezenstveno. s druge strane, sve i jedna obucena u ovo gore ovdje je poprilicno zenstvena (graciozna ne, dama ne, ali ocigledno je da je zensko). valjd zato smo mi glumimo "trebe"
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
-
shin
Nek tri zenske ovo profuraju po gradu, onda ce svaka.ladyblue18 wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/071204068
- anais_nin
ove su mi najboljeladyblue18 wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/071204068

jos u kafani na kakvo staklo u njima nagazit
a ovo su savremene sprave za mucenje

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
meni nije jasno sta ovo predstavlja?

isto proteza za nogu gluho bilo
ovo kolko god pokusavam da skontam ne mogu da shvatim kako se hoda u ovome

a ove zeljezne sto kaze anais isto sprave za mucenje ja mislim fakat da se neko zajebavo kad je ovo stavio u obucu

isto proteza za nogu gluho bilo
ovo kolko god pokusavam da skontam ne mogu da shvatim kako se hoda u ovome

a ove zeljezne sto kaze anais isto sprave za mucenje ja mislim fakat da se neko zajebavo kad je ovo stavio u obucu