Moda u sarajevskim buticima

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

CLIO

#76 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by CLIO »

Bjaaaazi reci ce ljudi da se samo hvalisemo a nije tako. :run:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#77 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

mene 3 majice od viskoze kostale 30 KM, djvidjaju mi se pravo, jedna cipkana skroz, jedna normala, i treca nesto fazonirana, jebi ga nemam usb kablO ovdje da slikavam :D
tech10

#78 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

mIRCerka wrote: ovdje Jeta sumadinac :D sa 187 cm visine, mislim da bih izgledala presmijesno da nosim 38 cipele...
:oops:
sad za ovu uvredu koju samo krv moze sprati, zelim i PLAVU masku za iphone...
187 zvuci bolje nego noga 41. Tebi bi onaj policajac naplatio masazu stopala duplo. :D
mIRCerka

#79 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:
mIRCerka wrote: ovdje Jeta sumadinac :D sa 187 cm visine, mislim da bih izgledala presmijesno da nosim 38 cipele...
:oops:
sad za ovu uvredu koju samo krv moze sprati, zelim i PLAVU masku za iphone...
187 zvuci bolje nego noga 41. Tebi bi onaj policajac naplatio masazu stopala duplo. :D
CROCOP je moj djug a meni vec ionako ima ko masirat stopala :D
tech10

#80 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Jesu li ti i prsti dugacki ko u ove?

Image
CLIO

#81 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by CLIO »

mIRCerka wrote:
CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam. :lol: :lol: :lol: :lol:
ja imam bajramsko odijelo od 150 km, i trenutno mi spada jer sam smrsala (vidi tek tog hvaljenja) :D

Ljudi moji, sve je sivo crno zlatno, evo jutros nadjoh jednu sarenu radnju, na Grbavici, KIKI RIKI sve sareno bogtemazo ko da si u dzungli, odo na pauzi vidjet sta da kupim malena :sax:
KIKI RIKI to ona marka sa Arizone :?
mIRCerka

#82 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Jesu li ti i prsti dugacki ko u ove?

Image
Nisu... jel ti imas mozda foot fetish?
vjesticanametli

#83 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by vjesticanametli »

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :mrgreen: jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
mIRCerka

#84 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

CLIO wrote:
mIRCerka wrote:
CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam. :lol: :lol: :lol: :lol:
ja imam bajramsko odijelo od 150 km, i trenutno mi spada jer sam smrsala (vidi tek tog hvaljenja) :D

Ljudi moji, sve je sivo crno zlatno, evo jutros nadjoh jednu sarenu radnju, na Grbavici, KIKI RIKI sve sareno bogtemazo ko da si u dzungli, odo na pauzi vidjet sta da kupim malena :sax:
KIKI RIKI to ona marka sa Arizone :?
http://www.kikiriki.ba
Turska roba, prvi butik otvoren na Arizoni, nisu update sajt, al ebesh ga :D
tech10

#85 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

mIRCerka wrote: Nisu... jel ti imas mozda foot fetish?
Ja? Ne. Ali znam nekoga ko ima.
mIRCerka

#86 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:
mIRCerka wrote: Nisu... jel ti imas mozda foot fetish?
Ja? Ne. Ali znam nekoga ko ima.
ko ko ko
tech10

#87 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Nije sa foruma. :D
mIRCerka

#88 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Nije sa foruma. :D
Jesi mi kupiJo ajfon i kad mi ga donosis? :D koje boje fakat, da idem kupovat odjecu da se MECHUJE...
tech10

#89 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Najvaznije je da ti se underwear mechuje. :-D
mIRCerka

#90 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

mIRCerka wrote:
tech10 wrote:Nije sa foruma. :D
Jesi mi kupiJo ajfon i kad mi ga donosis? :D koje boje fakat, da idem kupovat odjecu da se MECHUJE...
tech10

#91 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Bas sad gledam, izbacili su novu verziju sa vecim ekranom za Yetije, jer su sa onim malim ekranom Yetiji imali problema.Boja ce biti rozo ko one gache sto Kinezi prodaju. :D
Last edited by tech10 on 29/04/2008 16:09, edited 1 time in total.
mIRCerka

#92 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Bas sad gledam, izbacili su novu verziju sa vecim ekranom za Yetije, jer su sa onim malim ekranom Yetiji imali problema.Boja ce biti rozo. :D
slazes li me, letices nazad u dijasporu ko raketa! :-)

PS Kupila sam 2 crne majice :D ovo veselih boja sto je bilo sve majushni brojevi :D
tech10

#93 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Znaci i ti se oblacis na Plus sizes. :-D
mIRCerka

#94 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Znaci i ti se oblacis na Plus sizes. :-D
DAJ VISE PROCITAJ TEMU I MOJE KUKANJE!
Duga a tanka, samo siroka oko kukova, 187 cm visine 66-68 kg tezine, KO OLIVA uzas ne mogu se obuci nigdje normalno!
milivoje

#95 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by milivoje »

mIRCerka wrote: Duga a tanka, samo siroka oko kukova, 187 cm visine 66-68 kg tezine, KO OLIVA uzas ne mogu se obuci nigdje normalno!
12 kg tezi-7 cm veci...vjeruj da znam kako ti je.
tech10

#96 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

Od Yetija do Kiklopa samo tanka nit nas dijeli. :lol:
tech10

#97 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

...
mIRCerka

#98 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:Od Yetija do Kiklopa samo tanka nit nas dijeli. :lol:
samo stisni bez ajfona doci...
tech10

#99 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by tech10 »

:lol: :lol:
Image
mIRCerka

#100 Re: Moda u sarajevskim buticima

Post by mIRCerka »

tech10 wrote::lol: :lol:
Image
whatever, samo donesi :-)
Post Reply