moda 2006/07
Moderator: anex
-
Pearl
we likes it.. we wants it...danas wrote:
ja i moj gollum
-
Pearl
slazem se...:S i mene interesuje..Beatrix wrote:sve je ovo super, samo treba imati... magicnih papirica
ja to malo lakse rjesavam, jer nisam modni mainstreamvise onako alternativa, malo jazzy, kombinacija elegantnog i trash
... ali sa cizmama sam na mukama, ne lezi mi nikako ovaj trend (a samo se takve cizme najcese mogu naci) sa golemim pufnastim cizmama mekanih potplata a ni punih peta, a vala u sarajevu ili te ili sa fakat neukusnim ukrasima ili pretjeranim spicevima
ima li ko kakav prijedlog
a kad vidim one bata cizme na billboardima po gradu dodje mi da povratim.. ono a la kaubojska, nidje veze peta.. bljakkk..
-
freak_with_a_laptop
neznam kako kod vas - al ja kad kupujem cizme, cipele, nanule, opanke ... obavezno i tasna ide uz to
ove godine u trendu, ove za u ruku - meni su pravo lijepe

ove godine u trendu, ove za u ruku - meni su pravo lijepe

- anais_nin
joj meni su super ove cupave ravne cizmeBeatrix wrote:auuu, gotova si freakdanas wrote:ova se igra zivotomcek da ti dodje mIRCi
:D:D jadna mala maca
![]()
p.s. fakat nista odvratnije nisam vidjela od ovakvih cizamasve cure izgledaju ko predskolski uzrast
mada bi mi ove "odlicno" isle uz zlatnu bizuteriju i lazno ljubicasto krzno
:D
a sto se tasna i tasnica tice, meni su super one spy bags....vidjela sam jednu crveno-narandzastu koja je to die for

-
mamica papucarka
jucer sam trazila cizme, ali one sto hocu nisam nasla. Nadjem nesto slicno na muskom odjeljenju, ali mi preglomazno izgleda na nogama (nosim br. 41
)
Ovdje su trenutno hit one duboke cizme u koje se utrpaju hlace. Ama bas sve zene to nose
Ovdje su trenutno hit one duboke cizme u koje se utrpaju hlace. Ama bas sve zene to nose
-
debela
i ovdjemamica 31 wrote:Ovdje su trenutno hit one duboke cizme u koje se utrpaju hlace. Ama bas sve zene to nose
-
delightful
Ma zao mi mene sto ih moram gledati....debela wrote:i ovdjemamica 31 wrote:Ovdje su trenutno hit one duboke cizme u koje se utrpaju hlace. Ama bas sve zene to nosehaj kad vidim visoku, vitku djevojku dugih nogu pa to na njoj izgleda dobro, ali kad je svaka prva penda od metar i plivadon i tako se obuce...prosto mi ih zao dodje
-
mamica papucarka
jao, pa ja sam visokadebela wrote:i ovdjemamica 31 wrote:Ovdje su trenutno hit one duboke cizme u koje se utrpaju hlace. Ama bas sve zene to nosehaj kad vidim visoku, vitku djevojku dugih nogu pa to na njoj izgleda dobro, ali kad je svaka prva penda od metar i plivadon i tako se obuce...prosto mi ih zao dodje
-
debela
mama, ne znas sta pricasmamica 31 wrote:jao, pa ja sam visokadebela wrote:i ovdjemamica 31 wrote:Ovdje su trenutno hit one duboke cizme u koje se utrpaju hlace. Ama bas sve zene to nosehaj kad vidim visoku, vitku djevojku dugih nogu pa to na njoj izgleda dobro, ali kad je svaka prva penda od metar i plivadon i tako se obuce...prosto mi ih zao dodje
rado bih bila ko te od metar i plivadon (otkad to nisam cula
)
koliko si visoka?
-
mamica papucarka
1 80debela wrote:mama, ne znas sta pricasmamica 31 wrote:jao, pa ja sam visokadebela wrote: i ovdjehaj kad vidim visoku, vitku djevojku dugih nogu pa to na njoj izgleda dobro, ali kad je svaka prva penda od metar i plivadon i tako se obuce...prosto mi ih zao dodje
rado bih bila ko te od metar i plivadon (otkad to nisam cula
)
cuj rado bi bila pendava
![]()
koliko si visoka?
znas koliko je ljepsa obuca broj 37,38 nego 41
kako je lakse naci farmerke broj 36,38, nego 42
-
mamica papucarka
i ako se popne4m na stiklice veca sam od muza
jest da to njemu ne smeta, ali smeta meni 
-
freak_with_a_laptop
mamice ne skrleti
ja u cipelama 185
volim gledati sa visine
samo sto si ti sa obucom 41 pravo stabilna, dok ja (39) masem rukama da bi odrzala ravnotezu
Volim duge cizme, ali za posla - pantole, odjelo & co. - ove kratke mi prakticne. Te preko koljena -
- koza, latex i bic

samo sto si ti sa obucom 41 pravo stabilna, dok ja (39) masem rukama da bi odrzala ravnotezu
Volim duge cizme, ali za posla - pantole, odjelo & co. - ove kratke mi prakticne. Te preko koljena -