moda 2006/07
Moderator: anex
- Lace
al kada vidis da se u sarajevu u nekim radnjama prodaju cizme koje kostaju i 1800KM...sjebes se...ne znam koliko trebas biti lud ili pokondiren da das toliki novac za cizme...koje ce vec slijedece sezone mozda biti demode
...to su neke spicoke sa stiklom 
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ama nista vi ne znate.
Duboke kosarkaske patike, crne, a ako poledi, kakve zenske carape preko njih navuces i eto ti najnovije mode. Ko me bolan gleda kad minus upece, kljucno mi je da sam lahak, mehak i mobihlan, a ni none ne tukne koliko iz kozne vojnicke cizme, nedo bog nikome. Narucito ove kineske - sto su promocive, pa onda kese od zamrzivaca koristis da ne skvasis sokne ol' priglavke dok ti noga pluta u koznom akvarijumu.
Duboke kosarkaske patike, crne, a ako poledi, kakve zenske carape preko njih navuces i eto ti najnovije mode. Ko me bolan gleda kad minus upece, kljucno mi je da sam lahak, mehak i mobihlan, a ni none ne tukne koliko iz kozne vojnicke cizme, nedo bog nikome. Narucito ove kineske - sto su promocive, pa onda kese od zamrzivaca koristis da ne skvasis sokne ol' priglavke dok ti noga pluta u koznom akvarijumu.
-
Vingo
Jel Blahnik? Smrzoh se....Lace wrote:al kada vidis da se u sarajevu u nekim radnjama prodaju cizme koje kostaju i 1800KM...sjebes se...ne znam koliko trebas biti lud ili pokondiren da das toliki novac za cizme...koje ce vec slijedece sezone mozda biti demode...to su neke spicoke sa stiklom
- manijak1
Vingo , ganjaj štelu
ofecira
ili podofecira
ili prevodilicu
ili ti to već imaš sve a ovdje šaltaš , Presveti Jumi
kolko treba izdvojiti za Janis Joplin ?

-
zmijaIzmaj
e pa da, zato su ljudi, kad dodju u sarajevo, zapanjeni kako su zene elegantneNosferatu wrote:Ama nista vi ne znate.
- Lace
ne znam sta su i jel prelaze po sedam milja...al su zara skupe...ako te zanima da vidis kakve su...nalaze se u bivsem (jel bivsi) citi fashion-u...preko puta slasticarne egipat...odmah uz bodyguard cafeVingo wrote:Jel Blahnik? Smrzoh se....Lace wrote:al kada vidis da se u sarajevu u nekim radnjama prodaju cizme koje kostaju i 1800KM...sjebes se...ne znam koliko trebas biti lud ili pokondiren da das toliki novac za cizme...koje ce vec slijedece sezone mozda biti demode...to su neke spicoke sa stiklom
-
debela
Jimmy_The_Saint wrote:Danner je otprilike mercedes u oblasti vojničkih čizama, a time i čizama općenito. A Fort Lewis je S klasa u toj priči - vrh vrhova. Košta k'o sam vrag, ali je nepromočivo, nepoderivo i udobno. A rade i varijantu za žene. Preporučujem.
koliko kosta i gdje kupiti? nemoj mi samo reci px ili nesto slicno
-
mamica papucarka
i ja takve samo crvene i to od "izvrnute" kozeblack wrote:sto se tice cizama nosim i volim ovo...nepoderivo...![]()
- anais_nin
ja ne volim spicaste cizmemamica 31 wrote:
hajd sto nemaju muskarci stila, ali sto nemam ja....
Meni se ove najvise svidjele od svih postavljenih cizama![]()
jel vi fakat nosite te spicoke
na sjeveru se i ove zime nose one ravne australske UGGs, a od ravnijih i ovi stilovi:

- Bumbar
podapisujem i za prve i drugeLace wrote:i meni se i ove svidjajumamica 31 wrote:hajd sto nemaju muskarci stila, ali sto nemam ja....Jimmy_The_Saint wrote:Ovo je Danner Fort Lewis, kvaliteta je uvijek u modi, a tko zna kad će se opet morat' u šumu![]()
Meni se ove najvise svidjele od svih postavljenih cizama![]()
jel vi fakat nosite te spicoke
- Jimmy_The_Saint
Ne zalazim u PX, al' mislim da je za Danerke najbolja opcija naručiti preko neta. U BiH nisam nigdje vidio u "slobodnoj prodaji", jebi ga Fort Lewis je uvijek koštao oko 3-4 stoje.
Moja bratija u VF odrađivala je to preko Opremi i Obuči instruktora, oni to u US odrade kataloškom prodajom...
Moja bratija u VF odrađivala je to preko Opremi i Obuči instruktora, oni to u US odrade kataloškom prodajom...
- black
pa de mozes li nama kako to udeveratiJimmy_The_Saint wrote:Ne zalazim u PX, al' mislim da je za Danerke najbolja opcija naručiti preko neta. U BiH nisam nigdje vidio u "slobodnoj prodaji", jebi ga Fort Lewis je uvijek koštao oko 3-4 stoje.
- Jimmy_The_Saint
A ti baš ne znaš nijednog časnika Vojske Federacije?
Il' me samo bašzavaje
Il' me samo bašzavaje
- manijak1