mobiteli i lijepo ponašanje:)
Moderator: anex
- danas
znamLace wrote:sto ce ti kad imas prijemnik ugradjen u glavi...ostalo ti od zadnje otmice koju pocinise vanzemaljcidanas wrote:ja nemam mobitel...![]()
![]()
![]()
p.s. da se ne prepadnu djeca, vanzemaljci postoje samo u razvijenim zemljama![]()
samo me jebe sto kad idem u BH moram da uzmem jedan, dole i dalje nerazvijeno, primitivizam
- Lace
sacekaj da te opet otmu pa neka ti urade upgradedanas wrote:znamLace wrote:sto ce ti kad imas prijemnik ugradjen u glavi...ostalo ti od zadnje otmice koju pocinise vanzemaljcidanas wrote:ja nemam mobitel...![]()
![]()
![]()
p.s. da se ne prepadnu djeca, vanzemaljci postoje samo u razvijenim zemljama![]()
![]()
samo me jebe sto kad idem u BH moram da uzmem jedan, dole i dalje nerazvijeno, primitivizam![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ma nije to stvar primitivnosti
nego je brate tacno da se ovdasnji svijet dokopa te tehnike bas onako papanski
u inostranstvu odrasli ljudi ako posjeduju mobitel, ili ga nose samo kad im treba ili imaju takav posao, a kod nas djeca od cetrnaest godina se ponasaju ko da su vlasnici milionske kompanije i moraju biti budni 24h ili haman doktori pa primaju pozive u po noci
u inostranstvu samo tinejdzeri luduju za mobitelima
uglavnom.
niko meni o bontonu

niko meni o bontonu
- danas
sad ce doci dajdzic da kaze, nece ni grom u koprive dva putaLace wrote:sacekaj da te opet otmu pa neka ti urade upgradedanas wrote:znamLace wrote: sto ce ti kad imas prijemnik ugradjen u glavi...ostalo ti od zadnje otmice koju pocinise vanzemaljci![]()
![]()
samo me jebe sto kad idem u BH moram da uzmem jedan, dole i dalje nerazvijeno, primitivizam![]()
i objasni im da ti treba primitive level
- danas
otprilike tako...dawn_upon_dawn wrote:ma nije to stvar primitivnostinego je brate tacno da se ovdasnji svijet dokopa te tehnike bas onako papanski
u inostranstvu odrasli ljudi ako posjeduju mobitel, ili ga nose samo kad im treba ili imaju takav posao, a kod nas djeca od cetrnaest godina se ponasaju ko da su vlasnici milionske kompanije i moraju biti budni 24h ili haman doktori pa primaju pozive u po noci
uglavnom.
niko meni o bontonu![]()
a sve ce ovo prestati sad kad i vi dole dobitete 'nacionalni roaming'
- danas
otprilike tako...dawn_upon_dawn wrote:ma nije to stvar primitivnostinego je brate tacno da se ovdasnji svijet dokopa te tehnike bas onako papanski
uglavnom.
niko meni o bontonu![]()
a sve ce ovo prestati sad kad i vi dole dobitete 'nacionalni roaming'
-
mamica papucarka
ja ljudi uopste ne znam svoj broj telefona
Ne znam ni kucni
jedino znam broj muzevog moba

- danas
ni ja...Minnela wrote:Dobro si timamica 31 wrote:ja ljudi uopste ne znam svoj broj telefonaNe znam ni kucni
![]()
Ja ne znam ni muzev
![]()
![]()
ali se zato sjecam broja telefona moga momka iz 1989-e
- Lace
danas wrote:ni ja...Minnela wrote:Dobro si timamica 31 wrote:ja ljudi uopste ne znam svoj broj telefonaNe znam ni kucni
![]()
Ja ne znam ni muzev
![]()
![]()
ne znam ni jedan broj telefona, sve na jebenom speed dialu...
pardon, alien chipu u glavi
![]()
![]()
ali se zato sjecam broja telefona moga momka iz 1989-e![]()
![]()
![]()
upravo sam odlucila provjeriti hocu li se sjetiti broja svog bivseg momka iz 94-e...i sjetila sam se
Last edited by Lace on 14/08/2007 15:37, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
to se zovu prvi znaci senilnosti. To, kad se sjecate stvari od ihihi godina
i nista mi gore nema kada neko izvadi mobitel da ukuca moj broj, a ja kazem " eh kad bih ja znala koji mi je broj"
Ispada kao da necu da kazem
a ne znam ni ukucat broj u mobitel
muz me zove tehnicki ignorant
a sramote. Neki dan muza pitam gdje su diskete
eto, sta ti ovaj porodiljni moze uradit
i nista mi gore nema kada neko izvadi mobitel da ukuca moj broj, a ja kazem " eh kad bih ja znala koji mi je broj"
a ne znam ni ukucat broj u mobitel
a sramote. Neki dan muza pitam gdje su diskete
eto, sta ti ovaj porodiljni moze uradit
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
odgovarate li na poruke/propustene pozive ili ne? i je li pristojno ne odgovoriti
ono, znaci li to, odhebi lezerno
imam kulturolosko-civilizacijskih problema pipl
naime, dopisivala sam se porukama sa djevojkom koja je strankinja, nisam odgovorila na jednu poruku i ona je ljuta 
- Bea_Trix
isto tako sa pozivimazena21 wrote:na propustene pozive ne odgovaram... smatram da ce neko, ako me treba, pozvati opet...
na sms uglavnom odgovorim, jer i ja mrzim kad neko ignorise moj sms
a odgovoriti na sms je deset sekundi
ovo mi se slucajno dogodilo
- danas
ma jokMinnela wrote:sigurno je bila velika ljubav u pitanjudanas wrote:ni ja...Minnela wrote: Dobro si tiJa ne znam ni muzev
![]()
![]()
ne znam ni jedan broj telefona, sve na jebenom speed dialu...
pardon, alien chipu u glavi
![]()
![]()
ali se zato sjecam broja telefona moga momka iz 1989-e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
i ja imam kulturoloske problemedawn_upon_dawn wrote:odgovarate li na poruke/propustene pozive ili ne? i je li pristojno ne odgovoritiono, znaci li to, odhebi lezerno
naime, dopisivala sam se porukama sa djevojkom koja je strankinja, nisam odgovorila na jednu poruku i ona je ljuta
- Motokultivator
- Bea_Trix
da, hmdanas wrote:i ja imam kulturoloske problemedawn_upon_dawn wrote:odgovarate li na poruke/propustene pozive ili ne? i je li pristojno ne odgovoritiono, znaci li to, odhebi lezerno
kad sjedim u sarajevu sa nekim i zvoni mi telefon ili dobijem sms
ja podjem da procitam ili odgovorim a onda ispadnem nekulturna
ko biva samo za telefonom visim
![]()
a valjda i poslati izvinjenje ako ne odgovoris odmah na sms...